- 22 Ocak 2010
- 52.238
- 33.605
- 3.073
Yeni konsollara entegre edilir kesinlikleBekle hocam bende PC aldım, 3 sene bekletecekler PC için. Allah bilir ps6 çıkar, ona özgü yaparlar oyunu, elinde kalır falan. Rockstar ertelemeleriyle ünlü bı firma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni konsollara entegre edilir kesinlikleBekle hocam bende PC aldım, 3 sene bekletecekler PC için. Allah bilir ps6 çıkar, ona özgü yaparlar oyunu, elinde kalır falan. Rockstar ertelemeleriyle ünlü bı firma
ps6 minimum 5 sene daha görmeyiz benceBekle hocam bende PC aldım, 3 sene bekletecekler PC için. Allah bilir ps6 çıkar, ona özgü yaparlar oyunu, elinde kalır falan. Rockstar ertelemeleriyle ünlü bı firma
Bekle hocam bende PC aldım, 3 sene bekletecekler PC için. Allah bilir ps6 çıkar, ona özgü yaparlar oyunu, elinde kalır falan. Rockstar ertelemeleriyle ünlü bı firma
böyle böyle kandırıyorlar insanlarıPS5 almaya karar verdim
Bunlar ne ulan
Oyunun ana karakteriymiş sevgilisi de varBu insan kesin tro çıkacak
Top Tony'i herkes bilmez. Sadece LiberCity'nin evlatları tanırgay karakter mi var
oyuna kripto cüzdanı falan baglanır mı2025 ne yalnız yav.
RDR ne zaman çıkacak
2030da mı
Şerefsiz rockstar, online’dan iliğine kadar sömürdü GTA 5i
Pc’ye cikmayacak gibi ahbabAltı üstü bir pc.oyunu neden bu kadar tantana oldu çözemedim
2025 ne yalnız yav.
RDR ne zaman çıkacak
2030da mı
Şerefsiz rockstar, online’dan iliğine kadar sömürdü GTA 5i
Pc’ye cikmayacak gibi ahbab