Tier 3 Guardiola, Gözünü Gabriel Sara'ya Dikti

Galatasaray taraftarı kadar oyuncusunu gömen başka topluluk yok.

Takımın ideal 11’inin yarısı dünyanın top takımlarında oynayacak adamlar. Buna sara’da dahil.

şaka maka city'nin ihtiyacı olan tipte bi oyuncu dünyada kreatif ortasaha eksikliği var sara'yı real'e koy orda da fark yaratır klasik 10 numaradan bahsetmiyorum teknik 8 numara daha çok

Bu kaynak iyi bayağı. City olmaz Burnley olur ama bir yere gider bence bu haberde sonra

şut atmayı geliştirirse premier lig top takımlarında oynar ama city'de kesin oynar mı? zannetmiyorum.

city topçu almaz bizden de sara premier lig yapabilir yani bence iyi oyuncu. Fiziğinde sıkıntı var seneye görün böyle olmaz.

Bu adam plde burnley de top oynayamaz birde city mi kolpanın kralı yav

25 milyon tane 1 pound yeter. 3 milyon tane 1 pound da bonus

Boey Munich'e gittiğinde sağ kanattan akın eden her topçuyu kucağında gezdiriyordu öyle kolay değil o işler. Bu adamın City'e gidebileceğine inanan arkadaşları bir turda ben dolandırmak isterim.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhtemelen yedeğe düşünüyorlardır. 25-30 milyon falan onlar için para değil. Başak maçındaki sakatlıktan sonra birkaç maç hariç aylardır kötü oynuyor sara.

45 e ok
Ki city futbolu tarzında adam zaten
Al ver al ver al ver 😂😂

Yalandır muhtemelen ama bence elden çıkarmalıyız talibi varsa.

Kerem demirbay verelim ilkaya daha çok benziyor her yönden.

Allah ın varda alırsın +20 ver yeter

Gelen paraları çar çur ediyoruz. 50 Milyon alsak ne olacak. 30'unu boşa harcarız en az.

Geri
Üst Alt