Tier 3 Guardiola, Gözünü Gabriel Sara'ya Dikti

Yerini başka bir GS ile doldurmak imkanımız varken neden olmasın?

Şu an bizde ön tarafta fark yaratamıyor, ortada Lemina Torera varken satıp o parayı 10 numaraya vermek fena olmaz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Totalde olumsuz transferler ile aynı kefeye koymuyorum; hatta sakatlanana kadar olan dönemde takımda en çok yük çeken birkaç oyuncumuzdan biriydi. Ancak doğrusu City seviyesinde takımların radarına girecek kadar yüksek tavana sahip olduğunu düşünmüyorum. ''Hücumcu'' denmiş, duran top becerisi ve birkaç ara pası ile bizi bile tatmin edememişken böyle bir haber safi palavra gibi duruyor. Atletik yönden fark yaratabilen biri olmaması sebebiyle çift yönlü olarak düşünebilecekleri profile de uymaz ayrıca.

City filan değil de orta-alt sıra EPL takımlarının ilgi göstermesine şaşırmam; BR dan ciddi bonservisle transfer edilmiş, CS de dikkat çekmiş, TR de tutunabilmiş, genel karakteri beğenilen, uyumlu bir oyuncu sonuçta.

Son zamanlarda burada bulunmaktan (İcardi-Torreira-Osimhen vs gibi) çok da mutlu değilmiş izlenimi alıyorum, hal ve hareketlerinden. Bir yerlerden teklif almış olması ihtimalini uzak görmüyorum.

Sara iyi topçudur. Okanin tedrisatindan geçince tostcu yakupa döndü. Bu sene zaten sıkça dile getirilen yabancı kondisyon ekibi ve şut antrenörü gelirse sara ilk geldiği gibi fişek olur. Şu haliyle 25 30 milyon ederi vardır. Tempolu her takıma yazılabilir. PL bilir ve uyum sorunu yaşamaz. Seneye forest west ham dengi bir takıma giderse şaşırmam. City işi biraz kolpa. Ha biz o parayı car cur ederiz orasi ayri

Son düzenleme:
Bambaşka bir şeye dönüşebilir Guardiola'nın elinde. Giderse çok aranır.

40 M.pound...

Pep sana en son 45 olur.

(tabiiki realist degil TR ye bu rakamlar odemek ama.bunlari asmamiz gereken bir kulubuz)

Bu transfer olursa city sempatizanliga devam

Önemli olan SATMAK değil ki..
Boey satıldıda noldu ki..
Transfer operasyonumuzda HATİPOĞLU VE MARUF YER ALMAMALI..
Yetki GARDİ ve ABDULLAHA verilsin..
Yoksa BAY da satılır başkasıda..

Ayrıca yerine önerilerimin başında BİSSOUMA var. GARDİ bu ismi bitirsin.

Sağ bek PORRO. çözebilir çözsün.

Hepinizi seviyorum en büyük CİMBOMBOMMMMMMM

20 milyona geldi kaça vereceğiz ki
40 çeksen vermezler
25-30 desen salaklık olur

25 cash veren varsa orada bırakıp gitmek lazım.

Bu fiziksel kaliteyle bir cacık olmaz. Öyle über oyun görüşü falan da yok.

Yine de hypelanması bu tarz haberlere konu olması iyi, birine yüksekten itelemek iyi olur.

Geri
Üst Alt