Guéla Doué, Strasbourg'a Transfer Oldu

bazı arkadaşlar strasbourg'u küçümsemiş ama adamlar chelsea'nin pilot takımı. ha iyi oynasa ne olur ki mevcut kadrosunda 55 tane topçusu olan chelsea'nin 56. topçusu olur.

Layığı oralar. Mentali çürük adamdan hiçbir şey olmaz. İstediği kadar yetenekli olsun.

herif fransa'da kalmak istemiş demek ki. ne zaman kaçarım diye gelecek adamın bizi bi de yüksek maliyete sokmasına gerek yok. bizden uzak kiliseye direk

Bu adamdan çıkmadık arkadaşlar adam bizimkileri reddetti

CL gibi direkt sıçrama yapabileceği platform varken aynı ligde kaldı ama Chelsea bir şey göremezse 1-2 sene kaybetmiş olur. Bize gelseydi ve sıçrama gösterseydi üst seviye takımlara geçebilirdi. Sonuçta CL de test edilmiş olacaktı daha fazla güven sağlayabilir bu turnuvada sınanmış olmak.

Bu çocuk çok naif bence kafası da fazla çalışmıyor olsa gerek kanına girip kandırmışlar kim bilir ne vaatler verdiler ama Galatasaray’ın ahini alanın genelde bir daha işi rast gitmez

Bir de şu var ulan herkes diyecek ki bak Rennes’in eski beki boey Galatasaray’dan bayerne gitti bu çocuk da aynı sıçramayı yapabilir, herkesin gözü üzerinde olacaktı şampiyonlar Ligi’nde oynayacaktı gerçekten akılalmaz bir durum

Bu adamdan olmaz yaşarsak görürüz. Bir oyuncu gidebileceği denk takımlar arasında ayrım yapıyorsa begenmiyorsa vs. O oyuncudan olmaz çalışma değil direk yükselme planlıyordum. Ama boey gibi barış gibi çalışırsan gittiğin her yerde başarılı olursun ve daha büyük takimlarin dikkatini çekersin. İzleyelim, görelim...

yav adamı ikna edemeyene laf yok.. saldıkları uyduruk haberlere göre futbolcuyu suçlama var.. gidip ilgilenip alsalardı.. bu ne duygusallık adam 20 milyon yuro olsun ben gs oynayacam diye ortalığa salınsın berbat bir oyuncu bile olsa bizim taraftar onu ister..

Şimdi bu arkadaş başka takıma gitti diye insanlardaki bu kaçırdık psikolojisini anlıyorum.

Lakin Doue bize geleceği zaman herkes bunu almakla büyük hata ediyoruz keşke Jelert alsaydık dediler.

Bu her sene olur biri geldiğinde keşke ötekisini alsaydık muhabbeti. arkanıza yaslanın Jelert bizim için en doğru olandı yaşına rağmen çok tecrübeli, bizim maçlarda ve şl'de çok iyi performans sergilemişti.

Bu gittiği takımda geçen sene çıkış yapan bir sağ bek vardı Senaya diye onun durumu ne oldu? Transfer mi yapacak yoksa bu avel ile forma savaşına mı girecek?

Zaten bu adam da bonservis ile anlaşmıştık. Adamın maaşı da istekleri ile ilgili bitmeyen bir durum vardı. Yani durumu bilemeyiz ki eleman Fransa'dan çıkmak istememiş olabilir, strazburg'dan İngiltere'ye geçiş yolunun daha kolay olacağını düşünmüş olabilir. Bu yüzden işleri yokuşa sürmüş olabilir. Şu anda da bonservis bilmiyor ama oyuncunun ne kadar aldığı bilinmiyor. Yabancı oyuncuların en büyük hatası bizim ligi çok düşük görmeleri buradan büyüklüklere sıçramanın çok zor olacağı buna göre de bir planlama yaptıysa söylenecek çok fazla bir şey yok. Ben bunu yönetim hatası olarak da görmem oyuncunun yanlış tercihi olarak da görmem. Herkes kendi seçimleri doğrultusunda Yaşar biz gideni düşüneceğimize gelenle yakalayacağımız başarılara odaklanalım...

Chelsea ve bitmek bilmeyen genç transferleri. Bu adamlara dur diyen yok mu arkadaş alıyorlar o kadar oyuncu bir de oynatmıyorlar da.

Demek o yuzden bize gelmedi.

Çocuğun mental sıkıntılı bu belli oldu ,chealse nin takımı diye strazburga gidiyor ama çok iyi bir sezon gecirmezse bırak chealseyi norwich city den bile teklif alamaz

Geri
Üst Alt