Guéla Doué, Strasbourg'a Transfer Oldu

içinde patlasın chelsea

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Pilot takım işi bozmuş işi. Pilot takım sistemi futboldan kaldırılsın.

Dursun özbek vizyonu işte zamanında fenerden çalım yerdik şimdi chelseaden yiyoruz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Becerikli yönetim olsa 1 ay önce almiştik bile, kacan balık büyük olacak gibi hissiyatım var

Dalga geçilmelik bir durum değil adam bizi istemedi diye bok atmaya da gerek yok.

Doue gayet yüksek potansiyelli bir oyuncuydu. Doğru bir iletişim ile çok rahat ikna edebilirdik ama bizde o iletişim kalitesi şu an için yok. Yazık oldu umarım 3 sene sonra bunu elimizden kaçırdık diye hayıflanmayız.

ticaret malına dönüşen futbolcu oldu bu kararıyla

beklentisi - gelecek hedefi bu kadarmış.

almak isteyen dünyalar kadar para harcayan chelsea'yi ikna etmek zorunda kalacak - kolay gelsin.

Çocuğun mental sıkıntılı bu belli oldu ,chealse nin takımı diye strazburga gidiyor ama çok iyi bir sezon gecirmezse bırak chealseyi norwich city den bile teklif alamaz
Öyle bir durumda Beşiktaş ile Fener kapısında yatar merak etme. Türkiye'ye pazarladık artık adamı.

Gelmek istememiş olabilir. Karakteri düzgün olmayabilir. Bunlar ayrı konu.

Biz 1,5 ay bu çocuğun peşinden koştuk mu? Koştuk. Demek ki jelertten daha iyi olduğunu düşünüyordu hoca ya da yönetim. Öncelik bundaydı. İyidir kötüdür. O da ayrı bir konu.

Asıl konu adamlar 6,5+2 ye aldılar bunu. Biz ise alternatifi olan listemizde 2. sıradaki adama 9+2 verdik. Asıl konuşulması gereken konulardan biri burası. Biz niye 2. sıradaki adama daha fazla para ödeyip aldık.

chelsea bütün fm wonderkidleri topluyor hangisi tutarsa

Reece james ve gustonun olduğu takimda oynamasını beklemek ferdi 50m eder demekle aynı saçmalık

Bu arada talibi Chelsea bile olsa şu aşamada mantıklı olan Galatasaray'a gelmek olurdu. Oyuncu kariyeri açısından hata yaptı bence

Yav yönetim kendini aklamak için uydurdu işte anlayın şunu artık Doue muhtemelen Chelsea işi olmasına karşı bekletti bizimkileri, bizimkiler de bekledi, sonra o iş netleşince bizimkileri reddetti. Bizim aklı evveller de açık açık “Oyuncu Chelsea’yi bekliyordu, oradan teklif gelince bizi reddetti” diyemediği için de böyle şeyler uydurdu ve gitti Doue-Chelsea işi netleşene kadar el mahkum paraları saçarak sağ bek aldılar. Çünkü Jelert olmadan, bu transfer işi duyulsaydı taraftarı kimse durduramazdı.

10 milyona turnuva ortasında hem de Jelert’ten iyisini indirirdin. Taraftar olarak biz de bu numarayı hep yutuyor oyuncuya sallıyoruz

Mantıklı bir iş yapmış

Ben de Cimbomlu olmasam GS yerine Strasbourg'a giderdim

Bu Doue bana Oosterwolde tipi karakter gibi geliyor. İyiki Jellert’i almışız

chelsea aldıysa anlaşılabilir yavşaklığı gene de gk

Geri
Üst Alt