Guéla Doué, Strasbourg'a Transfer Oldu

1000068537.jpg

Strasbourg direk tapusunu almış

Chelsea de fark etmiş olabilir ne kadar büyük bir hıyar olduğunu.

Sırf boeyi andırıyor diye ölüp bitiren oyuncu bu işte.

ngbfvd.jpeg

10uncu takımda ilk 11 için assignonu geçemeyip 13üncü olan takıma salınan adam oldu.

kendisini tebrik ederiz.

not: ben yönetimin bu trasnferi rennes ile çözmediğini düşünüyorum topçudan bağımsız bu arada... rennes 6 trink istemiştir - jelert 1.5 1.5 taksit ... orda bitirememişlerdir vs vs.

Tıpkı bir gay gibi yan çizdi. Benimle 6 ay skype üzerinden görusen duzceli bir pasif vardi. Her seferinde istanbula geleceginden bahsedip bir bahane uydururdu. Izin alamadim, hastaydim yok teyzem öldü ne zaman bir dönek görsem sen gay misin derim.
doruk bey gay olma kosulu pasif ve yan cizen olmak diyorsunuz yani. pasifi 6 ay beklemek ve vazgecmemek sizin gay olmadiginizin ispati anladigim kadariyla.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

demek bu sene strasbourg maçlarını izleyecegiz

doruk bey gay olma kosulu pasif ve yan cizen olmak diyorsunuz yani. pasifi 6 ay beklemek ve vazgecmemek sizin gay olmadiginizin ispati anladigim kadariyla.

hocam bravo üstüne uzun uzun konuşup tartışılacak bir konuya değindiniz gerçekten. dürüst olmak gerekirse kime gay diyoruz ? ben şahsen kendime asla gay dememde , dedirtmemde..

popoya olan düşkünlüğümüz yaradan dan ötürüdür. ben asansörde falan iş arkadaşlarımın elleme, değdirme şakalarına aşırı tepki veren bir insanım, o derece kırmızı çizgim arkamı kollamak. o yüzden ben gay değilim ama gayi beklediğim doğrudur.

hocam bravo üstüne uzun uzun konuşup tartışılacak bir konuya değindiniz gerçekten. dürüst olmak gerekirse kime gay diyoruz ? ben şahsen kendime asla gay dememde , dedirtmemde..

popoya olan düşkünlüğümüz yaradan dan ötürüdür. ben asansörde falan iş arkadaşlarımın elleme, değdirme şakalarına aşırı tepki veren bir insanım, o derece kırmızı çizgim arkamı kollamak. o yüzden ben gay değilim ama gayi beklediğim doğrudur.
uzun zaman olmus yoldaydim cevap veremedim. yoksa aninda cevabi yazardim. pasif herif bi cevabi yazamadi sanmayin sakin. biliyorsunuz bu konular cok tartismaya aciktir. anladigim kadariyla erk sahibi kisiler verilecek got sahibi kisilerdir. soyledigini yaptiranlar gotunu pazarlayabilenlerdir diyorsunuz.bu durumda kadinlar ve mabadi delikler gaydir savindasiniz.

Bir hazırlık maçı yapsaydık Strasburg'la.

Mal-Rune.png

Fiziki ve teknik özellikleri olarak üst düzey bir bek olabilirdi. Ama mevcut hali Jelert gerisinde. Geldiğinde tek sağ bek ilan etmek sezon ortasında Kaan Ayhan oynasın yav, tribine sokacaktı.

İyi oldu.

Geri
Üst Alt