Guéla Doué, Türkiye'ye Gelmeye Sıcak Bakmıyor

bu demek oluyorki adamla anlaşmamışız hiç ...hani 98 kere anlaşmıştık deniyordu....transfer gurmeleri tivitler sallıyordu...%99lar babalar oleeeeye diye.

demek adamı ikna edemiyoruz - Boey'i devryee sokamıyoruz - mosmor olmamak içinde gündemde tutuyoruz yeni isim ayarlayana kadar..

bravo ...çalışkanlığın sadece taraftar delirmesine fokus olmasına harbi bravo.

Haluklar da dahil hepsi bi güzel yamuldu bi de bu işten para kazanıyor hepsi ne güzel dünya

yazık vallahi şu çöpü bile ikna edemeyen bir güruhla karşı karşıyayız

Haluklar da dahil hepsi bi güzel yamuldu bi de bu işten para kazanıyor hepsi ne güzel dünya
Şimdi anlamadığım şu
Bunlar bu haberleri birbirlerinin gazına gelip g.tten mı sıkıyorlar
Yoksa yönetimle danışıklı olarak taraftarı oyalamak dikkati başka yöne çekmek bir başka transferi perdelemek için mi yapıyorlar
Ya da yönetim bunlara kasıtlı olarak yanlış bilgi mi veriyor

Ekran Alıntısı.webp

Şimdi anlamadığım şu
Bunlar bu haberleri birbirlerinin gazına gelip g.tten mı sıkıyorlar
Yoksa yönetimle danışıklı olarak taraftarı oyalamak dikkati başka yöne çekmek bir başka transferi perdelemek için mi yapıyorlar
Ya da yönetim bunlara kasıtlı olarak yanlış bilgi mi veriyor
Üçü de oluyordur bence de en çok birincisi oluyordur birşey öğrenemeyip birbirlerine bakıp sallıyorlar

Bok gibi topçu zaten gelmesin.

Bu tarz haberler menajerin parasını arttırma haberi de olabilir yada şimdiye kadar oyuncu ikna edilmeye çalışılıyor da olabilir gerçekten. Bu hafta içinde sağ bek hallolmalı. Bu akşam-yarın netleşir ama çok uzaya transferler genelde olmaz.

Bizim başımızdaki harami yonetimin transfer görüşmesi yaptığına inanmıyorum ben ,son gün 2 tane çöp getirirler Okan hocaya al oynat derler

Taraftara dusen bundan böyle eldeki oyuncuların yok pahasına satılmasına mani olmak. Barıs'ı, Davınson'u, hatta Kerem'i yedirmemek lazım. Emin'de olduğu gibi yangına devam. Gelecek oyuncular konusunda beklentiyi 0'a dusurmek lazım. Bunlar tavuk bile kesemez.

Son düzenleme:
Yolu açık olsun ah vah edilecek bir topçu değil de lanse edildiği gibi 1-2 hafta bu adama ayırıp bu noktaya geldiysek zaten sıkıntı bundan çok daha fazlası demektir. Hayatında 10 tane profesyonel maça çıkmış adamı 2 hafta uğraşıyor ve bu uğraşa rağmen ikna edemiyorsan, umulduk umulmadık tüm bariyerler...

Geri
Üst Alt