GSC Haber Guendouzi: "Bu tarz taraftarlarla gurur duymalısınız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Matteo Guendouzi: "Atmosferi çok sevdim. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferleri yaşamanız gerekiyor. Ben, sahada her şeyimi vermeye çalışan bir oyuncuyum. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferlerde oynadığınız için kendinizle gurur duymalısınız. Burada müthiş bir atmosfer var. Her zaman bu stat doluyor. Taraftarlar, takımının sürekli arkasında. Bu tarz taraftarlarla gurur duymalısınız."

taraftar nie genduziyi yuhluyordu sürekli?

Gs taraftarıyla acayip bir aşk-nefret ilişkisi var adamın :asd:

Bu senede ortasaha transferi düşünmüyor
Üstelik boyunda uzun
Maalesef şansına küs

Baya baya başkanım beni al demiş bunlar clde yok dimi? ondan yol yapıyor olabilir
Screenshot_20250803_001958.webp

tamam baristik

gel hemen

Adam zeytin dalını değil tüm ağacı uzatmış.. ihtiyacımız olsa hemen alalım derdim.ama bize uygun değil şu anda..

Matteo Guendouzi: "Atmosferi çok sevdim. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferleri yaşamanız gerekiyor. Ben, sahada her şeyimi vermeye çalışan bir oyuncuyum. Bir futbolcu olarak bu tarz atmosferlerde oynadığınız için kendinizle gurur duymalısınız. Burada müthiş bir atmosfer var. Her zaman bu stat doluyor. Taraftarlar, takımının sürekli arkasında. Bu tarz taraftarlarla gurur duymalısınız."
Gelmedin bi türlü namussuz kunduz

aferin gündüzi adam ol laziolu çocukları da zorbalıyormuşsun bırak o işleri zaniolo musun sen

Hocamız orta saha istemiyor kardeşim. Deh.

marsilya‘dayken alacaktik

yanlis hatirlamiyorsam cok pahaliya gitmemisti lazio‘ya, 12-13 milyon civari bir rakamdi galiba

Geri
Üst Alt