Haber Guendouzi: “Sahada b*k gibi oynadık"

Hasan Çam

Ulubatlı Souness
1773433501821.webp

Matteo Guendouzi: "B*k gibi bir hava var. B*k gibi oynadık. Sahada b*k gibi bir mantalitemiz vardı. Bebek gibiydik. En kötü maçımızdı, felaket bir maçtı diyebilirim. Kaybetmeyi hak ettik.."

Matteo Guendouzi: “Soyunma odasındaki atmosfer de çok kötü. Aldığımız sonuç, kulüp ve taraftarlar adına saygısızlık.”

Yarin Basaksehiri yenip hem Sampiyonluk yolunda net bir adim atmamiz lazim hemde Allahin izniyle Avrupada devam edip daha yukarilari hedeflememiz lazim.

20 tane orta sahaları içinde para edecek tek eleman bu. seneye kesin ilk bunu gönderir enayiler.

Yetmez ulan. Tekme tokat birbirinize dalin, beter olun. Icim sogumuyor boyle acitasyonlarla. Kan istiyorum, vahset istiyorum.

Bebek gibi oynadık dedi

!!!!!!! fb yense alper altun 50 baslık acardı üyeler sövsede banlıyım diye

bakın sımdı hasan bey acıyor!!
Alper bey 50.000 TL basmış birden ikiye döner diye. Şu an bankaya hesabımdan habersiz para çekmişler diye form dolduruyordur

Puşt ya fbde tek oynayan adam bu her topu topluyo

Ulan sanki samsun maçında diğer maçlarda çok iyiydiniz de.... açtırmayın ağzımı... geç buluyorsunuz hakettiğinizi...

izleyin bu köpek sami yene gelmeyecek

20 milyon verip İsmaili yabancı olanını almak buyuk basari

Sen daha dur, Rams park'a gelmeden önce iyice yıkan, jelini, köpüğünü de getir, sonra bak bakalım erkekliğini geliştirmiş bir Boey sana neler yapıyor.

Geri
Üst Alt