- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
Sene bitmedi, çinliler alabiliyor 20 verip.Biliyorum sene bittiği artık mayıs ayından sonra geçerli olacak sözleşme için diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sene bitmedi, çinliler alabiliyor 20 verip.Biliyorum sene bittiği artık mayıs ayından sonra geçerli olacak sözleşme için diyorum.
Sene bitmedi, çinliler alabiliyor 20 verip.
Bizim kötü yönetildiğimiz zaten 7.5 olacak sözleşmeden belli.Dünya starımız var serbest kalma maddesi 7.5 komedi.Zaten şu an için demiyorum gelecek için söylemim WS hiç gitmesin bana kalırsa ama atıyorum 2016 haziran ayında Çin'e 7.5'a giderse yazık olur veya Amerika'ya. Avrupa için bir şey diyemiyorum 20 milyon verecek takım çok yok.
Bu serbest kalma bedelindeki farklılık nasıl bir mantığın ürünü gerçekten merak ediyorum.
Sneijder de şimdi mutluyum deyip sezon sonu 7.5'e giderse ayıp eder.
Ayrılacaksa şimdiden ayrılsın.
Sneijder 2 sene daha Çin'e falan gitmez.
Şu an bile İngiltere de Liverpool, United yapar en kötü.
Hacı adamlar parayı basıp ikna ediyor artık pek yaşa falan bakmıyor.
Teixeira, Ramires, Martinez falan da çok rahat en üst düzeyde oynayabilecek adamlardı ama gittiler. Kısacası 8-10 m maaş verdiler mi Sneijder de kabul edebilir bence.
Oynayabilecek ama ya doymuş ya da henüz oynamayan adamlardı.
Teixeira sonuçta Donetsk'den yukarısını henüz görmemişti bu yaz dönemi Liverpool'a gidecek deniyordu.
Ramires CL şampiyonluğu görmüş Chelsea'de yıllardır.
Martinez de Porto sonrası sıvadı zaten Atletico'da.
Sneijder biraz yıldız egosu olan bir oyuncu.
2010'da yılın futbolcusuna aday gösterilip son anda kaybetmiş bir isim sonuçta. Belli olmaz tabi gidebilir ama ben gideceğini şu an için düşünmüyorum.