GSC Portal Guido Albers: ''Sneijder İtalya’ya dönmek istiyor''

Bu denli yoklukta

Burak'ın maaşını artırmak
Selçuk'un maaşını artırmak
Eray denen ne idüğü belirsiz adamın maaşını artırmak
Küme düşmemeye oynayan Erciyes'te 200 bin euro alan yeteneksiz Yasin'in maaşını %500 artırak almak
Eskişehir'de 200 bin euro alan Tarık Çamdal'ın maaşını %600 artırak almak
Napoli'de elinen geçen para 500 bin euro olan Dzemaili ve Pandev'e burada net 2 küsür milyon euro vermek
Yedek oturtacağın kaleciye hayatında görmemiş para 1 milyon euro vermek

Hangi ürünün kafasıdır hocam ?
Sen daha elinde ki oyuncuların parasını ödeyemezken neden böyle saçma bir işe girişirsin ki ? öyle değil mi ?

Ulan Ünal Aysal günün gününden kör geçsin.

Daha yollamak isteyip de yollayamadığı Eboue'ye,Zan'a Hamit'in maaşına,kadronun bu denli kalabalık olup her bir oyuncuya başka takımlarda 1/8'ini alamayacak ücretler vermelerine hiç karışmadım.

Ünal Aysal zamaninda Galatasaray sexy bir külüp demisti, yani orada cinsel bir deyim kullansa bile, Galatasaray´in attractive bir kulüp oldugunu söylemek istemisti. Ben yabancilara fazla para ödeyip, getirme konusunu anlarim, ama eger anadoludan bile normal bir maliyete oyuncu alamiyorsan, ozaman kulüb sexappeal konusunda tartismaya acilir. Yada sen bu kulübün sexappeal ini kullanamiyorun demektir.

Takim 2 kere Sampiyon olmus, Ceyrek Final oynamis CL´de ve ücüncü kez üst üste katilma hakki kazanmis. Bu durumda hele hele yerli oyuncular bizde oynamalari icin can atmalari lazim aslinda. Sen bir anadolu topcusuna bir milyon mas baglamak zorundaysan getirmek icin, senin yönetici olarak bir degerin yoktur benim gözümde. sen ozaman belirli adamlarin yada menejerlerin oyuncuagi olmus bir kukuman kususun. Senin orada olup, yada olmamanin hic bir önemi yok, direk menejerlik sirketleri yapsin kulüp hakkinda sözlesmeleri.

Ünal Aysal zamaninda Galatasaray sexy bir külüp demisti, yani orada cinsel bir deyim kullansa bile, Galatasaray´in attractive bir kulüp oldugunu söylemek istemisti. Ben yabancilara fazla para ödeyip, getirme konusunu anlarim, ama eger anadoludan bile normal bir maliyete oyuncu alamiyorsan, ozaman kulüb sexappeal konusunda tartismaya acilir. Yada sen bu kulübün sexappeal ini kullanamiyorun demektir.

Takim 2 kere Sampiyon olmus, Ceyrek Final oynamis CL´de ve ücüncü kez üst üste katilma hakki kazanmis. Bu durumda hele hele yerli oyuncular bizde oynamalari icin can atmalari lazim aslinda. Sen bir anadolu topcusuna bir milyon mas baglamak zorundaysan getirmek icin, senin yönetici olarak bir degerin yoktur benim gözümde. sen ozaman belirli adamlarin yada menejerlerin oyuncuagi olmus bir kukuman kususun. Senin orada olup, yada olmamanin hic bir önemi yok, direk menejerlik sirketleri yapsin kulüp hakkinda sözlesmeleri.

Cidden Galatasaray tarihinin en kötü yönetimi Aysal yönetimidir.

Hala zorla görev bıraktırıldığını düşünen polyana taraftarlarımız var.
Resmen kulübü batırmak için çalıştı,amacına ulaştı ve kaçtı. Açık ve net bu.

Botokslu aysal.

Sneijder'i zorla bizim takımdan yollatacak. Tam bir menajer bozuntusu.

Sağlamsa Lassa

Öyle bi satar ki, ardından bakakalırız.Kimse babasının hayrına yapmıyor bu işi, hem adam neden ait hissetsin kendini buraya?

Boğaz, kebab masallarına inanmıyorsunuz herhalde.Bizim insanımız çok duygusal.

Sevinirim, uzulmem. Kariyeri acisindan en iyi tercihi yapmis olur. Ben sahsen Sneijder'i duzgun oynayan ve Avrupa'nin onemli takimlarindan birinde izlemek isterim. Ayni sey Muslera icinde gecerli cunku bu adamlar bir an once gitmezlerse kendilerine yazik ediyorlar bu sistemde.

Cidden Galatasaray tarihinin en kötü yönetimi Aysal yönetimidir.

Hala zorla görev bıraktırıldığını düşünen polyana taraftarlarımız var.
Resmen kulübü batırmak için çalıştı,amacına ulaştı ve kaçtı. Açık ve net bu.

Botokslu aysal.

2002-2012 arasi futbolu takip etmedin sanirim..

Sneijder şu dengesiz menajerine yol verse iyi olacak ,gecende çıktı buna benzer bi haber,fenerde planlarımız arasında diye bir açıklaması vardı, yalandır büyük ihtimal ama basın bu menajer üzerinden vurmaya başladı son günlerde

Mancini yarin 2 de interle sozlesme imzaliyor ,devre arasinda sneijder giderse sasirmayin :(

Maaşı düzenli olarak yatırıldığı takdirde gitmek isteyeceğini zannetmiyorum. Bizden aldığı parayı avrupada göremeyebilir.

Mancini yarin 2 de interle sozlesme imzaliyor ,devre arasinda sneijder giderse sasirmayin :(

Başka bir kulüpten gelmiş olsa mümkündü belki...Ancak İnter' de en tepeyi de gördü, en dibi de, ayrılık sürecinde hiçbir futbolcu ile konuşmadığı filan yazılmıştı, yeterince sevimsiz oldu kulüp içinde...Zaten elden çıkarmakta çok istekli oldukları içindir ki böylesine top class bir futbolcuyu 7.5 milyona alabildik. Mancini çok beğense bile böyle bir riski göze almak istemez bence...Menajeri komisyonu kafaya koymuş belli ki; bizimle yeniletememe ihtimaline karşı taliplileri kızıştırmanın derdinde...

Gitsin kurtarsın kendini. Ne yapacak bu cahil, geri kalmış futbol ülkesinde?

Geri
Üst Alt