Guido Albers'ten Galatasaray'ı Çıldırtan Mektup!

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
fft104mm3870720.jpg

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Sneijder'in temsilcisi Guido Albers’in 10 gün önce Galatasaray Kulübü’ne bir yazı göndererek, “8 ay önce yeni bir sözleşme yaptık ve Sneijder’in sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı. Benim payıma düşen rakamın hesabıma en kısa sürede geçmesini istiyorum” ifadelerini kullandığı, bu olayın büyük rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

Galatasaray ile Wesley Sneijder arasındaki gerilim farklı bir boyuta taşındı. Kulüpten izinsiz olarak bir gazeteye röportaj veren ve yönetimi hedef gösteren açıklamaları nedeniyle en az 150 bin euro para cezasına çarptırılacağı öğrenilen Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers’in İstanbul’a çağrılmasının nedeni ortaya çıktı.

Bu kez sorun Sneijder değil, bizzat menajer Albers... Yönetimin Albers ile apar topar görüşmek istemesinin arkasında bir mektubun yattığı öğrenildi.

Sneijder’in menajerinin 10 gün önce kulübe yolladığı mektupta, “8 ay önce yeni bir sözleşme yaptık ve Sneijder’in sözleşmesi 2018 yılına kadar uzatıldı. Benim payıma düşen rakamın hesabıma en kısa sürede geçmesini istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Albers’in bu çıkışının Galatasaray’da büyük rahatsızlık yarattığı belirlendi. Sneijder’in menajerinin kendi alacakları için mektup yazmasına sinirlenen yönetim, “Sneijder’le yeni bir sözleşme yaptık, evet. Ancak Sneijder daha oynamadan menajer para istiyor. Oynanmamış sezonlar için Sneijder’in menajerine neden ödeme yapalım? Albers, Sneijder’le yapılan ilk sözleşmede menajeri değildi ve bu yüzden parasını bir an önce almak istiyor. Ancak tarzı yanlış. Kaldı ki belki Sneijder önümüzdeki sezon başka takıma gitmek isteyecek. Belki Galatasaray forması giymeyecek. Böyle iken nasıl olur da menajere parası verilir” çıkışında bulundukları kaydedildi.

Bu gelişme üzerine Sneijder’in menajeri Guio Albers’in İstanbul’a davet edildiği belirtildi. Pazartesi günü yapılacak zirvede hem alacak konusu masaya yatırılacak, hem de izinsiz röportaj veren Sneijder’in cezası menajerine bildirilecek.

Kaynak: Milliyet

Guido Albers’ten Galatasaray’ı Cıldırtan Mektup!

ya Nevzat bi sus yalanci herif

Dört bir yandan saldırıyor serefsizler.

Yönetim talimat verdi yemeye çalışıyorlar.

Şimdi olmasa devre arası satacak adiler.

Bari bunkadar belli etmeyin ya. Her gün her gün Sneijder haberleri.

Şerefsizler.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Meloya medya tarafından yapılan operasyonun aynısı bu sefer sniejder için hem medya hemde yönetim eliyle yapiliyor

Lanet gelsin Dursuna!

ne parası lan. emek mi sarfettin?

aziz gibi üzerlerine yürümek lazım bunların.

Ulan dursun ulan dursun ne demisler karda yürü izinin belli etme diye, sen resmen karin üstünde camurlu ayakkabilarla yürüyorsun, okadar belli oluyorki ucuz oyunlarin

Melo ya aynisi yapildi ve adam gönderildikten sonra cöktük. Aynisi Sneijder e yapiliyor su an.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

sığırın aklı bu yalana dolana çakallığa çalıştığı kadar insan gibi yönetmek için çalıssaydı bambaşka bi durumda olurduk şuan.
ama işte itlik puştluk olacak illa

Nevzat ve Ali Naci imzalı haberi okumak bile Zaman israfı, baktım altta bir renktaş Nevzat sus yazmış bakmadan geçtim.

Ulan karekteri bozuklar sattığınız futbolcuda bile aracıya komisyon ödediniz yeni sözleşme imzaladığınız adamın temsilcisine vereceğiniz parayımı sorun ediyorsunuz şimdi?

Plan çok açık bir şekilde ortada sneijder'in gönderilmesi için her türlü mobbing yöntemi denenecek.

adam gel bana küfür et allah rizasi icin diyor. Abi buna küfür etmeyelimde kime edelim

Geri
Üst Alt