guido rodríguez

Sedat Yıldız

Büyük Kaptan
1721727814587.png

Defansif Ortasaha

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1994

Ülke: Arjantin

Boy: 1,85

Kulüpsüz

Bir yere Guido mu yoksa biz alalım.
Gerçi bizimkiler bonservisi elinde adamı da alamaz.

Yaşı bizim için fazla ve atletik değil. Bize hareketli bir profil lazım. Yoksa sonumuz 2020-2021 sezonu ve bir sonraki sezonu tekrar yaşamak olur.

Yaşı bizim için fazla ve atletik değil. Bize hareketli bir profil lazım. Yoksa sonumuz 2020-2021 sezonu ve bir sonraki sezonu tekrar yaşamak olur.
Bundan daha iyisini geleceğini düşünmen şahane yav bir de yaşı fazla demişsin oynadığı mevkiyi göz önünde bulundurup

böyle bie oyuncuya ihtiyacımız var. atletik değil ne yav görende ayağı yok koşamıyor sanacak.

Eski tip çapa ön liberolardan bizim sisteme uyacak biri değil
aksine bizim oynadığımız oyuna cuk diye oturuyor çünkü ön alan presi ile 4-2-4 sistemine tam aranan oyuncu.

iki yönlü kaliteli orta saha oyuncusunun gelmeyeceğini kabullenmek lazım.

Selçuk'un yavaşlamış hali maalesef.

Bir diğeri için bkz. Parejo...

Bundan daha iyisini geleceğini düşünmen şahane yav bir de yaşı fazla demişsin oynadığı mevkiyi göz önünde bulundurup

Daha iyisinin geleceğini düşündüğümü nerden çıkardın ki? Ya da oyuncuya kötü dediğimi?

29 yaş ve üstü bizim takımın şu kadrosuna göre yaşlı, evet.

Kendisi iyi defansif özellikleri olan bir oyuncu ama aradığımız adam değil. Bizim daha hareketli, çabuk ve fiziksel mücadelelerde Torreira'nın yükünü hafifletecek birilerine ihtiyacımız var.

3.5 Milyon Euro senelik kontrat 4 yıl verelim de Oliveira gibi uğraşalım mı sonra?

Daha kötüsünü alacaklar olmaları ya da kimseyi alamayacak olmaları, bu hamleyi doğru yapmaz eğer doğru değilse o takım için.

Daha iyisinin geleceğini düşündüğümü nerden çıkardın ki? Ya da oyuncuya kötü dediğimi?

29 yaş ve üstü bizim takımın şu kadrosuna göre yaşlı, evet.

Kendisi iyi defansif özellikleri olan bir oyuncu ama aradığımız adam değil. Bizim daha hareketli, çabuk ve fiziksel mücadelelerde Torreira'nın yükünü hafifletecek birilerine ihtiyacımız var.

3.5 Milyon Euro senelik kontrat 4 yıl verelim de Oliveira gibi uğraşalım mı sonra?

Daha kötüsünü alacaklar olmaları ya da kimseyi alamayacak olmaları, bu hamleyi doğru yapmaz eğer doğru değilse o takım için.
Kendini haklı çıkartmak için 4-5 yıl kontrat uydurmalara girmene lüzum yoktu zaten arzuladığımız profilde oyuncunun gelmeyeceğini hala kavrayamamış olmandan bahsettim.

Zaten Fofana gibi oyuncu bekliyorsan daha çok beklersiniz bunların bu işi başaramadığını kabullenip mevcut oyun anlayışına göre Torreira'nin da yükünü hafifletmek için Guido rahatça alınabilir orada Wendel diyenler var bu defa defansif olarak iyi olmaz diyorlar. Acaba ne istediğimizi biliyor muyuz?

Gerçi bunlar Guido'yu da alamaz.

Kendini haklı çıkartmak için 4-5 yıl kontrat uydurmalara girmene lüzum yoktu zaten arzuladığımız profilde oyuncunun gelmeyeceğini hala kavrayamamış olmandan bahsettim.

Zaten Fofana gibi oyuncu bekliyorsan daha çok beklersiniz bunların bu işi başaramadığını kabullenip mevcut oyun anlayışına göre Torreira'nin da yükünü hafifletmek için Guido rahatça alınabilir orada Wendel diyenler var bu defa defansiz olarak iyi olmaz diyorlar. Acaba ne istediğimizi biliyor muyuz?

Gerçi bunlar Guido'yu da alamaz.

Kendimi haklı çıkartmak gibi bir çabam yok. Haksız olduğumu düşündüğümde haksızım derim Alper. Guido alınır şahane oynar kendimi alıntılar''bir şeyi de bil be adam yazarım'' gerekirse.

Wendel'e 20+ da verilmesin dedim. Bu adama da yüksek kontratlı, imza paralı ve uzun dönemli kontrat da verilmesin diyorum (bilakis Cenk Ergün'ün yaptıkları yapacaklarının teminatı olduğu için öngörüyorum ondan diyorum, gider senelik 2-2.5'dan imza parasız 2 yıllık kontrat imzalarlarsa o sözümü de geri alırım ama yine doğru profil mi? Bana göre değil).

Torreira'nın yanına cuk oturacak tip Hojbjerg ve geçen sene alınabilse ve sakatlık sorunları olmasa Fred olurdu. Wendel maliyeti uygun olsa sağ bekin de Boey tarzı olsa sırıtmaz ama gidip Trippier + Wendel yaparlarsa geçiş yiye yiye içeride Rize'den 3-4 yer döneriz yine eski günler gibi bazı maçlarda.

Orta saha ve forvet mevkisi en zor iki yer zaten. Alırken takım kimyasını da büyük ölçüde tayin ediyorsun. Gidip yöneticiysen hocanı da dinleyip bulacaksın analizini yapıp.

Bu işi yapma görevi bizim değil. Ama taraftar olarak fikir beyan edebiliriz. Sen farklı düşünüyorsun ben farklı düşünüyorum sadece şu noktada.

Açıkçası oyunu iki yönüyle daş gibi oynayacak 2 tane orta saha oyuncusu olmadıktan sonra 1 tanesi de çok fayda etmez.

O yüzden ben hücum katkısı istemediğim, sağ kanatta top geçer adam geçmez vari bir bek ve orta sahaya sigorta libero istiyorum doğrusunu söylemek gerekirse.

Çünkü bu takım atağa kalktığında en geriden başlarsak Köhn, Torreira, Barış Alper, Zaha veya Kerem A., Mertens, Ziyech, İcardi veya Bats falan hücumda olacak. Bu oyuncular geçen sene de gösterdiği gibi ManU, Bayern vs her takıma gol atabilir. Ama bizim derdimiz orta sahada defansif gücümüzün zayıflığıydı.

Lorik Cana gibi bi biçerdöver bile şuan gelse orta sahaya takım öyle bir rahatlar ki.

çaptan düşmüş adamları toplamakta üstümüze yok zaten elimizde oliviera var.

Çok kaliteli bir oyuncu ama Okan Hocanın istediği orta saha profilinden de bir o kadar uzak oyuncu

Geri
Üst Alt