Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Oldum olası beğenirim. Çok iyi transfer olur.

?????

napak-inanak-m%C4%B1-kanka_13847.jpg

Forumun çivisi çıkmış, adı sanı duyulmamış her oyuncu bu foruma göre kötü. Sonra biz niye Porto olamıyoruz dersiniz. Adamlar 23 veya 24 yaşındaki Falcao'yu 5'e aldı zamanında, aynını biz yapsak iyi bi b.k olsa bu yaşta piyasa değeri 5 olur muydu derdiniz :tiphat:

Forumun çivisini çıkartanlar sizin gibi her yapılan transferi mükemmel bulan, transferde hata yapmaktan bıkmayan hatta tez yazan yöneticilerin şu klübe verdiği zararı görmeyen Galatasaray taraftarıdır.

Ben hiç seyretmedim. Oyuncu başarılıda olabilir. Ama niye hala riske giriliyor. Bir kere eleştiren taraftarlar transferi yapanlara güvenmiyor. Bunu kafanıza kazıyın. Allah aşkına yabancı olarak kanata Hayroyu alan adamlara transferde güvenilmez. Bunu Galatasarayın menfeati için göremiyorsanız susun.

Bana kalsa bu takıma stoper lazım fakat şu dönemde kesinlikle alınammalı sezon sonuna bırakılmalıydı. Bu takımın en önemli ihtiyacı olan oyuncu türü kaliteli bir forvet, kanat forvet artık ne dersen de..Bunu 6 tane attığımız Bursa maçından sonra söylüyorum.

Forumun çivisini çıkartanlar sizin gibi her yapılan transferi mükemmel bulan, transferde hata yapmaktan bıkmayan hatta tez yazan yöneticilerin şu klübe verdiği zararı görmeyen Galatasaray taraftarıdır.

Ben hiç seyretmedim. Oyuncu başarılıda olabilir. Ama niye hala riske giriliyor. Bir kere eleştiren taraftarlar transferi yapanlara güvenmiyor. Bunu kafanıza kazıyın. Allah aşkına yabancı olarak kanata Hayroyu alan adamlara transferde güvenilmez. Bunu Galatasarayın menfeati için göremiyorsanız susun.

Bana kalsa bu takıma stoper lazım fakat şu dönemde kesinlikle alınammalı sezon sonuna bırakılmalıydı. Bu takımın en önemli ihtiyacı olan oyuncu türü kaliteli bir forvet, kanat forvet artık ne dersen de..Bunu 6 tane attığımız Bursa maçından sonra söylüyorum.

Hayroyu ne ara izledin? 2 maça çıktı 2sinde de 20 dk ya oynadı ya oynamadı. Grasshoppersta iyiydi..

Kimdir nedir tanımıyorum ama twitlerine bakılırsa çok renkli bi arkadaşa benziyo iyidir iyi :D

Chedjou gibi çöp çıkmaz inş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Twitter hesabı da fakemiş bu arada neyse videolardan izlediğim kadarıyla sert ve hava toplarında etkili bi oyuncu.Şu saatten sonra kim gelirse gelsin ne üzülürüm ne sevinirim Doria dışında zaten.Yabancı stoperine gerek yok şu saatten sonra

Forvete ihtiyacimiz oldugunua katiliyorum, Burak artik bu isin icine etti. Ama hayro iyi oyuncu. Bursa macindaki 2/3 hareketle belli etti.

Git yorumlarıma bak hangi transferi mükemmel bulmuşum. O yönetici hatası dediğin olaylar geride kaldı bana göre. Eskiden Adnanspor giderdi hocaya sormadan alırlardı adamları, şu anda yapılan hamleler Mancini'nin raporu doğrultusunda. Mancini dediğin adam da koskoca City'nin iskeletini kurmuş adam. Dolayısıyla referansı böyle sağlam olan bi adama da güvenmek ben ve benim gibi taraftarın yaptığı. Taraftar şunun için güvenmiyo bunun için güvenmiyo diye maval okuma bana, sizin adını duymadığınız bütün adamlar kötü dimi. Hayroviç'e yaptığın yorum bile kendini hemen belli ediyo, adam toplamda 1 tam maç oynamamış takımda, kanada Hayroviç alınır mı demişsin. Rıdvan, Güntekin gibi yavşakların verdiği gaza gelen taraftar modelisiniz siz. Son olarak bana emir kipiyle konuşmazsan sevinirim, mümkünse haddini bil

Geri
Üst Alt