Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

InsAllah Koray bugün muhtesem bir mac cikartir transferden de vazgecilir.

ligin en az gol yiyen takımı hala daha yabancı kontenjanını stoperle dolduruyor. ben anlamadım gitti bu işi. hücümcu da alsak nolcak yani? bu arada kim la bu?

iyide gördügüme göre bu herif 11 inde oynuyor bocanin.

OWtPtdJ.png

ligin en az gol yiyen takımı hala daha yabancı kontenjanını stoperle dolduruyor. ben anlamadım gitti bu işi. hücümcu da alsak nolcak yani? bu arada kim la bu?

Ligde en az gol yiyen takım olmamız savunma oyuncularımızın yeterli olduğunu göstermez.

Chedjou belirsizliğinden dolayı bence yönetim doğru yaptı. Sene sonu bi dev rotasyon daha olur halledilir

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizde çarşidan aldim ronoccihia eve geldim burdisso olmasin:D tanimiyorumda herifi yanlişta olmasin. yarin görürüz geleni.

Kanatlara falan genç, ne olacağı belli olmayan kumar transferleri anlıyorum da stopere anlamıyorum ben. Alamadılar şöyle %100 sağlam olduğu garanti bir stoper. Bu adam kötü müdür iyi midir bilmiyorum ama her halükarda çok riskli.

lan sanki ranocchia pique anasını satayım. o da boş transfer bu da boş transfer. hem ona bir sürü para bayılacaktık. bu hiç değilse ucuzdur. ayrıca kiralık ne abarttınız.

sene sonu vidic gelir dertler biter.

Hemen vurun damgayı adama.

3 maçını izlemeyin damgalayın cris diye.

Süperiz biz.Muhteşem taraftarız.

İsmini ilk defa duyduğun adamı savunuyorsun bilmem farkında mısın? 26 yaşında oyuncu takımında bile düzenli ilk 11'de oynayamıyor. Üstelik yabancı kontenjanı bu kadar sıkıntı yaratıyorken, bu arkadaştan ne beklediğini öğrenebilir miyim?

Helal olsun yönetim. Harika bir transfer örneği gösterdin bize.

Ne Rannochia'yı izledim ne de diğerlerini. Çok iyi deyip aldıklarımız da kötü oynuyor, belli olmaz bu işler.

Beklenti düşükse iyi çıkması muhtemel. :p

Geri
Üst Alt