Guillermo Burdisso Galatasaray'da İddiası

Hocanın listesi bunun gibi bir şeydir mesela.

Doria

Ranoc

Astori

Burdisso

Diğerleri olmayınca son sıradakini almışızdır muhtemelen.Aynı hesap, hocanın listesinde olduğunu söylüyordu Burdisso'nun.

Forumun çivisi çıkmış, adı sanı duyulmamış her oyuncu bu foruma göre kötü. Sonra biz niye Porto olamıyoruz dersiniz. Adamlar 23 veya 24 yaşındaki Falcao'yu 5'e aldı zamanında, aynını biz yapsak iyi bi b.k olsa bu yaşta piyasa değeri 5 olur muydu derdiniz :tiphat:

Kod:
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/JQLLvtYNJhI" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hani Ranokya bitmişti lan duyumcu bozuntusu kekolar?

Melo için de bu takıma geldiğinde bidon deniyordu arkadaşlar.Ayrıca Amrabat harika transferdi,oyuncu izlendiği halde ne çıktığı görüldü.Çok acele yorumlar bunlar.

Renktaş bana Mancini tercihi deme lütfen, Mancini'yi anlamak mümkün değil, takımdan ayrılması gerekiyor dediği oyuncuyu ik 11 oynatır, gol atmamız gerekirken Salih, Ceyhun gibi oyuncuları oyuna alır vs.. Bu mantığa mı güvenelim ?

Ergün,bak güzel kardeşim.Teknik adam dediğin,yeni arayışlar içerisine girer.Ama başlar başlamaz değil.Takımı tanıma safhasında mancini bu riski aldı ve durum ortada.Bu konuda elbet haklısın,ama bu demek değildir ki Mancini kötü teknik adam.ya da transfer tercihleri kötü.

Devre arası alınan oyunculardan,insanları pek tatmin etmeyen isim Salih gibi görünüyor.Diğer transferlere pek sesini çıkaran olmadı.Gerçi adamları da pek izleme şansımız olmadı.Ama Galatasaray tarihinde ilk defa böyle birşey oldu.Genç bir nesil takıma aşılandı.Hem de sayıları 10'u bulacak kadar.

Mancini Burdisso dediyse,vardır bir düşüncesi.Kötü adam olsa neden istesin.O büyük bir teknik direktör.Senden benden daha fazla biliyor futbolu.Buna itirazımız dahi olamaz.

Adam City'i çalıştırdı,biz mi ondan çok bilicez futbolu?

Ceyhunun da fizik gücüne güveniyor.Ondan birşeyler yaratmaya çalışıyor.Belki başarır,belki başaramaz,ama en azından deniyor.

İmparator gibi adam seçmiyor,kimsenin üstünü çizmiyor.Herkese mutlaka şans veriyor.

Bu sezon kendi takımında direk ilk 11 oyuncusu olarak görülmemiş, kiralanıyor ve satın alma opsiyonu 3 milyon Euro. Açıkçası Mancini'nin de son tercihlerinden biri olduğunu düşünüyorum. Hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur. Bekleyip görelim ama ben beklentimi düşük tutuyorum.

Bfen31HIcAAekem.jpg:large

Oyun stili Luganoya benziyor diyorlar. Insallah dogrudor bize öyle bir Oyuncu lazim...Melonun Stoper versiyonu lazim bize,...

Küçük bir araştırma yaptım. Öncelikle golcü ve hava toplarına hakim güçlü bir stoper. Bu tek artıları. Teknik kapasitesi kötü, oyun kurma anlamında yetersiz. Top çalma ve pozisyon almada vasat ve ağır bir stoper.

Aga hiç kimseyi alamıyorsan bari git kanat oyuncusu al forvet al. Yani umuyorum Dany'i mumla aramayız.

danyi aramana gerek yok. hemen yani başimizda beştaşta:D bu herif kiralik geliyormuş. nedir necidir bilmiyorum. ben hücumu düşünüyorum. iyi bir kanatimiz olsaydi iyi olurdu.:disgust:

Bilmeyen yoktur o ligi takıp edenlerden

Geçen yıl botta nın bi maçında denk gelmişti

Çok sert agresıf oyuncu

Defans oyuncun sertliği bilerek yapacak

Malca yapmayacak

Bu adam bilinçli yapıyor bu işi

İyi madem :) izleyenler yorumlamasi guzelde izlemeyenler salliyor ya cok garip taraftarlarimiz var. Sagol tenkdas guvenecez Mancini reise :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danyden iyi olduğuna eminim izlemedim ama dany kadar sakar bi insan yok

Vodafone 975N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forumun çivisi çıkmış, adı sanı duyulmamış her oyuncu bu foruma göre kötü. Sonra biz niye Porto olamıyoruz dersiniz. Adamlar 23 veya 24 yaşındaki Falcao'yu 5'e aldı zamanında, aynını biz yapsak iyi bi b.k olsa bu yaşta piyasa değeri 5 olur muydu derdiniz :tiphat:

opsiyonuda yokmuş iyi olsa ne olacak. 2. cris vakası transfer yapmak için yapıldığı açık

Bu işin sonunda bizim başganla elemanı ya kral olacak ya da soytarı... (Bu transferler belirleyecek bu işi)

Geri
Üst Alt