Guillermo Burdisso: "Takım kurmasını bilmiyor"

Mustafa Akan

Parçalı Üye
337057d1367424888-guillermo-burdisso-cb-boca-n_boca_juniors_guillermo_burdisso-4951983.jpg

Galatasaray'ın yeni transferi Guillermo Burdisso, Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Sarı kırmızılı kulübün Arjantin'in Boca Juniors takımından bir yıllığına kiraladığı defans oyuncusu Guillermo Burdisso, Türkiye'ye hareket etmeden önce açıklamalarda bulunarak önemli bir takıma gittiğini söyledi.

Burdisso, eski teknik direktörü Carlos Bianchi hakkında da sert ifadeler kullanarak, "Takım kurmasını bilmiyor" dedi.

Guillermo Burdisso, Boca'da kadroda sürekli yer almamasından teknik direktörün sorumlu olduğunu hatırlatarak, Galatasaray'dan teklif aldığında hiç düşünmeden kabul ettiğini belirtti. Amacının Galatasaray'da yeterli forma şansı bulmak olduğunun altını çizen Arjantinli oyuncu, aynı talihsizliği yeni takımında yaşamamak için büyük mücadele edeceği sözünü verdi. Burdisso, Galatasaray'ın Avrupa'nın en büyük kulüplerinden biri olduğuna da işaret ederek, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma transfer olmakla büyük bir sevinç yaşadığını sözlerine ekledi.

kaynak: transfermarkt.com.tr

Bu adam eski teknik adamına,takım kurmasını bilmiyor diyorsa eğer, geriye dönmeye hiç niyeti yok demektir.

Melo gibi coştur buraları,kimse göndermez seni Burdisso.Gel bakalım..

Bu adam deli bence :)

biri sorsun o twitter hesabi ona mi ait, oradan anlasilir :2aloh1:

arıza = good

ama muhtemelen cöb bir tramsfer olup sezon sonu göndeririz

muhtemelen burdan giderkende aynı şeyleri mancini için diyecek :)

Buraya gelince bu federasyon başkanı yabancı kuralı çıkarmayı bilmiyor der.

Mücadeleci adamları her zaman sevmişimdir. Videolardan izledigim ve gördüğüm kadarıyla burdisso da öyle.. Ayrıca telles de çok hırslı bazı maçlarında melo gibi hareketlerini gördüm :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Melo bence vakit kaybetmeden dövsün bunu, işi baştan sıkı tutalım.

hiç izlemedim bu adamı. ama taraftarın çok seveceği bir adam olacakmış gibi geliyor, öyle hissediyorum, hayırlısı.

twitterda cosdu la bu herif, piskopat...sevdim bunu :D

Ekmek yediğin yere laf söylüyorsan bu işte sıkıntı var demektir. Hiç beğenmedim açıklamasını

Geri
Üst Alt