Güldür Güldür vs ÇGH 2

Güldür Güldür vs ÇGH-2

• Güldür Güldür

• ÇGH-2

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Konusu nasıl olmaz yahu.
Çok Güzel Hareketler -2 kesinlikle Y.E. faktörü bile yeter.

Birini seçmek zorunda kalsam Güldür Güldür'ü seçerdim. Çok Güzel Hareketler'de hâlâ her skeçden sonra zilll miiiiii, kırmızı halııı mı diye sıraya geçip not alıyorlar mı? 😀 Sırf bundan dolayı bile izlemem. Oyna skeçi, bitinci çık git arkadaş. Bence yani. Ama ikiside başarılı.

ÇGH ergenliğimin, Güldür Güldür gençliğimin komedi programı. Fakat şu anda hiçbirine gülemiyorum. Zamanında hunharca güldüğüm eski bölümler çıkıyor bazen karşıma, onlarda bile mimik kıpırdamıyor artık. Demek ki yaş ilerledikçe insanın mizah anlayışı, güldüğü şeyler de değişiyor. Velhasıl kelam, ikisinin de prime dönemini değerlendirecek olursak, Güldür Güldür daha profesyonel tiyatro havası verirken, ÇGH biraz amatör kalıyor.

Her gün otur skeç yaz, birkaç kere prova et, seyircilerin önüne çık, usta bir tiyatrocunun senin hem oyunculuğunu hem de yazarlığının kritiğini seyirciyle yapsın.

Diğer tarafta yazar kadroları tarafından yazılmış metni birkaç kere tiyatro et sonra seyircinin önünde oyna.

Aynı şeyler değil. Karşılaştırması zor.

İkisini de canlı olarak izleyen bir kişi olarak kesinlikle ÇGH diyorum. Güldür güldürü canlı izleseniz bir daha zor izlersiniz, seyirciyi güldüreceğiz diye aşırı kasıyorlar.

Çgh fazla izlemedim ama fazla sarmadı.
Güldür güldür de fazla lzlemedim ama net daha iyi.

Geri
Üst Alt