güliz ayla

Sempatik bir tip, bir de Karadenizli galiba, deli dolu bir şeydir bu.

Kenan out güliz in
Mikseri bozup anasını belledi Kenan organizasyonun
Birdahaçağırmayın o adamı
sevgili danyal , sen kenan out dediginde , nacizane olarak -yildiz- detaylari dolayli -> bi an kenan yildiz'i soyluyorsun sandim .

diger konu , bi ihtimal, illa djlik performansi olacaksa da daha erken djlik performansi olabilirdi gunduz vakti festival parti havasi olusabilirdi.
janra vs olarak uygun mu bu da goreceli .

birde , su oyuncularimizin ^anons edilisini ve sectikleri parcalari bile dogru duzgun uygulayamadilar . bu ise kim bakti bilmiyorum, fakat sonraki surecte benzer aksilik olmamasi icin yeni biri dusunulmeli .

genel ;

aksamin gec saatleri, insanlar saatlerdir yagmurun altinda ve ayakta beklemekten bi hal olmuslar ,
kulup olarak bu org'u dusunenler ,
bu durumu oncesinden (her turlu olasi negatif durumu goz onune alarak hazirlikli olmaliydi) , bence kupa olayi erkene alinmaliydi . kanimca ozellikle yagmur disinda , deniz den gelme isi de gelisi aksatti gibi . emin degilim . yine de ^benim izlenim ve begenim baglaminda -gunun kazanimi- sevgili gokhan kirdar , guliz ayla, betul demir, aydilge oldu .

en hosuma gitmeyen detay nedir derseniz ; ^zeminin islakligi dolayli piste cikanlar takim dahil bayagi zor anlar yasadi . bir sakatlik yasansa , geceye golge dusebilirdi . bu zemin konusu halledilemez miydi ? .
pistin ustu portatip cadirimsi foldable olarak kapatilabilirdi . tahminim , sirf kupa kaldirilirken havai fisek atilacak diye bu dedigim aparat dunusulmemis olabilir . teknik olarak imkansizsa, bilemem. teknik detayi konuya hakim arkadaslar daha net yorum getirebilir elbette .

tum bunlar goreceli elbette .
:hat:

saygi ve selamlar .

94 beden ölçüsü olan göhüs kaç gramdır. Madem uzmansin acikla
uzman mı

jd-vance-author-happy-smile-p5pmfdfr0huiof5o.gif

Geri
Üst Alt