- 12 Haziran 2011
- 72.171
- 21.750
- 2.893
Harikulade güzellikte bir kadın idi.
Hayranlıkla izlerim hala filmlerini.
Hayranlıkla izlerim hala filmlerini.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Filiz Akın'ın yuvasını dağıtan, Türker İnanoğlu torpiliyle Yeşilçam'a girmiş ünlü. Türker İnanoğlu'nun eşi olması kariyeri için büyük şans oldu.
Neyse. Filiz Akın'ı üzdüğü için pek haz etmiyorum. Ayrıca büyük yetenek falan değil. Güzel filmlerde güzel kadrolarda yer alması yıldızını patlattı. Ama gelin görün ki güzel, çok güzel, hâlâ güzel kadın.
Arkadaşınla tanışmak isterimHemşerim olur, arkadaşımın halası.
Filiz Akın'ın yuvasını dağıtan, Türker İnanoğlu torpiliyle Yeşilçam'a girmiş ünlü. Türker İnanoğlu'nun eşi olması kariyeri için büyük şans oldu.
Neyse. Filiz Akın'ı üzdüğü için pek haz etmiyorum. Ayrıca büyük yetenek falan değil. Güzel filmlerde güzel kadrolarda yer alması yıldızını patlattı. Ama gelin görün ki güzel, çok güzel, hâlâ güzel kadın.
Rahmetli bence dönemin neredeyse bütün güzelleriyle karşılıklı bir çay içmiştir.Herkesin aklındaki soruyu soralım:
Tarık Akan ile aralarında bol miktarda kıvılcımlanma, elektriklenme, enerji transformasyonu vs olmuş mudur?
Nasıl günahını aldı Gülşen Bubikoğlu'nun dimi?
Tamam çok güzel renktaş da yani abartmasan.Bana göre dünyanın en güzel kadını olacak birisiydi. Resmen TR'de değil başka ülke vatandaşı olsaydı olurduda. Şu zamana kadar gördüğüm en güzel kadın olarakta devam ediyor.
Herkesin aklındaki soruyu soralım:
Tarık Akan ile aralarında bol miktarda kıvılcımlanma, elektriklenme, enerji transformasyonu vs olmuş mudur?
Dönemin magazin haberlerine internetten ulaşabilirsiniz.Nasıl günahını aldı Gülşen Bubikoğlu'nun dimi?
İstediğini çıkarsın hepsi makyaj estetik güzeli. O zamanda bu kadar güzel kadın olması mucizedir ve hala en güzel kadındır o anki hali.Tamam çok güzel renktaş da yani abartmasan.
Doruk sana arşivinden yollasın 5 tane, bunlarda insan mı dersin.
Dönemin magazin haberlerine internetten ulaşabilirsiniz.
Büyü de gel cocuk büyü de gelAbartı
Benim de Yeşil Çam'da efsanem Filiz Akın'dır. Ama diğer taraf açısından bu olayın detayını çok bilmiyorum ama Türker Beyin Filiz Akın'dan önce de Türkan Şoray ile olan nişanlılık süreci var. Adam resmen Yeşil Çam'da olan bir çok oyuncuya yürümüş.Filiz Akın'ın yuvasını dağıtan, Türker İnanoğlu torpiliyle Yeşilçam'a girmiş ünlü. Türker İnanoğlu'nun eşi olması kariyeri için büyük şans oldu.