- 26 Eylül 2012
- 121.845
- 72.307
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim yazacağım şeyin aynısını yazmışsın o yüzdenAbi niye bos mesaj attin ?![]()

Benim yazacağım şeyin aynısını yazmışsın o yüzdenMesajının altına imzamı atarım demiş oldum yani neyini anlamadın
Senin de alamancı damarın tuttu galiba kardeşim Osman ve Arda sararlar sana yakında demedi deme
![]()
Bildiğim kadarı ile Osman rahmetli Hakan'ı da çok severdi eskidenArda yi bilmem de Osman beni sever diye düsünüyorum yani sorun yok![]()
Forumda muhalif kesim hakim ama sırf iktidarı destekliyor diye Erman beyin mesajlarının editlenmesine çok icerledim.Yandas yada değil modlar tüm üyelere demokratik yaklasmali.
Gümüşdağın savunması eski ihalelerde böyle yapılıyordubu nasil bir anlasma pek anlamadim ihale yapildigi gün dollar 3.26 tl mis eh ne yapalim yani? haziranda yürürlüge gecekecek olan sözlesme bu kurdan verilecekmis, böyle bir anlasma yapilirmi, ozaman neden dollar üzeri direkt anlasma yapilmiyorda tl üzeri yapiliyor, yani neden dollar verilmiyor külüplere? yayinci kurulusun ne gibi bir riski var bu sartlarda? sifira yakin.