- 1 Şubat 2009
- 25.099
- 25.288
- 3.468
senelik parasını karsılarsak gidebilir. çürüdü zaten yata yata
Senelik ücretini karşılıyorsak gitmesinin manası nedir?
Zaten son yılı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senelik parasını karsılarsak gidebilir. çürüdü zaten yata yata
Selçuğu fesh etsek 1-2 Milyon karda oluruz :red:100.000 eurosunu ödeseler kafi düşünse birhanın parası çıkar ve bunu bir daha görmemiş oluruz daha ne olacak...Ünal Aysal sağolsun...
Senelik ücretini karşılıyorsak gitmesinin manası nedir?
Zaten son yılı.
gümüşhanenin tarık'a verebileceği maksimum para 200bin falan, oda TL. ha tamamını vermişiz ha 200 bin eksik. o yüzden yazmaya herek duymadım.
Ben de onu diyorum, göndermeye ne gerek var. Pafa da gönderme, bırak çürüsün 1 sene daha.
Evet üstat yazmaktan parmaklarımız tutuldu hürmetler...Selçuğu fesh etsek 1-2 Milyon karda oluruz :red:
Asil konusulmasi gereken bu 2.lig de bile oynayamayip 3. Ligden talibi cikabilen vitaminsize biz 5 milyon euro bonservis verdik senede de 1.6 milyon euro maas veriyoruz !![]()
Yeterince konusuldu, en az haftada 1 forumda Tarik'in adi aniliyor seneler gecmesine ragmen
Bence Iorfa 1 bu 2...O bisey degil. 2190 yilinda bile GS tarihinin en kotu transferleri arastirmasinda bile adi ilk 10 da anilacak vitaminsizin.
Bence Iorfa 1 bu 2...