- 17 Ağustos 2009
- 41.781
- 30.176
- 3.448
Bu transferin bir süreci olmamalı. Anlaşıldıysa direkt kampa gider gittiğinde haber olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu kalecinin transferini istemiyorum..
Tüyo alırdık yavBu transferde tavrım ektedir..
Sonra gidip Fb Gol 1,5 Üst oynamasın daTüyo alırdık yav![]()
Para isteme benden, buz gibi soğurum senden.Nevzat Dindar: "Galatasaray, Gaziantep'e Günay için 15 milyon TL önerdi."
Ben bu kalecinin transferini istemiyorum..
O program o gün gündem olunca izlemiştim.Türkiye'de 3 ayrı ilin 3 ayrı bankasından 4 kişi parayı çekmiş.Bu 3 futbolcu 1 de arkadaşları varmış yanlarında.Bunlar telefonla bağlandı programa biz değildik falan filan dediler sonra kulüpleri kadro dışı bırakmış.1-2 hafta sonra da geri antrenmanlara başlamışlar..Doğruysa alınmamalı net
1-2 haftaya affettilerse yalandır o zamanO program o gün gündem olunca izlemiştim.Türkiye'de 3 ayrı ilin 3 ayrı bankasından 4 kişi parayı çekmiş.Bu 3 futbolcu 1 de arkadaşları varmış yanlarında.Bunlar telefonla bağlandı programa biz değildik falan filan dediler sonra kulüpleri kadro dışı bırakmış.1-2 hafta sonra da geri antrenmanlara başlamışlar..
Adam öyle birşey dememiş lütfen itidalli olalimNe yani bu karaktersiz için bir de bonservis mi ödeyeceğiz.
Hiç gerek yok.