Günay Güvenç: "Görevim hem Muslera'yı daha iyi yapmak, hem kendimi hazır tutmak"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1727299546793.png

Günay Güvenç: "Çok mutluyuz. Derbiden sonra maça hazırlanmak için az süre vardı, oradaki mutluluğu buraya taşıdık ve galip geldik.

Muslera ile çalışmaktan çok mutluyum. Çok şey öğreniyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur. Kendisi bana çok destek oluyor. Formayı özlüyorum. Maç oynamak istiyorum. Ama bunu sabırla ve saygıyla yapmam lazım.

Kendisine de baskı yapıp onu daha iyi yapmak görevim ve hem kendimi hazır tutmak görevim."

musleranın pokesi mi oluyor

şut ve ortaları geri çevirmeyi çalışmalısın biraz top rakibin ayağına gidiyor

Bu konu açılmadan önce başlığına da yazdım. Çok güzel konuştu. Bir oyuncunun forma istediğini söylemesi bence gayet normal ki forma istemiyorsa sorun vardır zaten.

Bravo

Kendini her daim hazir tutmasi sevindirici

valla yalan yok muslera golde o topu tehlike bölgesinin dışına atardı. yunus yerine barış oynasa belki pozisyon da başlamazdı. futbolda bazı güzel şeyleri almak için bazı ufak noktalardan feragat etmek lazım. günay da yunus da hataları yapa yapa gelişecekler inşallah. onu azalttıklarında zaten ikisinin de öyle başka güzel özellikleri var ki önünde görünen adamların namını bile hissetirmiyolar insana.

muslera büyük bi halt yedi günay da bugün onun günahını temizledi. inşallah muslera bi daha öyle işlere kalkışmaz, günay da daha çok forma şansı bulur. günay'ın muslera'dan öğreneceği şeyler var ama ayak kalitesine bakarsak günay'ın da muslera'ya gösterebileceği birkaç husus var. bugünkü galibiyetin belki mimarıdır günay ufak tefek hatalarına karşın. hiç oynamadan çıkıp avrupa zaferi getirdi galatasaray'a, helal olsun aslana.

İyi kaleci olduğunu söylemiştik zaten.

Uzun yillar sonra iyi bir kaleci rotasyonu oluşturduk.

Seneye bakalım ne olacak umarım gitmek istemez burası Galatasaray Günay bizimle olmalı.

Günay'ın röportajlarını çok beğeniyorum. Çok aklı başında konuşuyor.

Ayaklarıyla kaç atak başlattı sayamadim. Hızlı oyuna katkı sundu. Muslera gibi koşup koşup eliyle sakın işareti yapıp 10 dk harcaması😄 ama çok top sektiriyor

bu adamdan olur yaw
ikidir iyi oynuyor baya

lan 33 yaşındaymış genç sanıyordum
boşa heyecanlandık o kadar

Geri
Üst Alt