Video Haber Günay Güvenç: "O müziği çalmasına biz cevap vereceğiz, her şeyin zamanı var! "

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator

Günay Güvenç: "Maçtan sonra iki tane genç Trabzonspor gencinin çıkıp ben dahil olmak üzere futbolcularımıza ana avrat küfür etmesine izin veremiyorum, kaldıramıyorum ve bunun da önüne geçmek istiyorum. Hiçbir gerginlik yokken küfür ediyorlar ve bizim oyuncumuz kırmızı kart görüyor."

Günay Güvenç: "Burada kimse sahada dışında bize böyle şeyler yapamaz! Bizim futbolcularımıza böyle davranamaz, kalecimize davranamaz, genç futbolcular bize küfür edemez. O müziği çalmasına biz cevap vereceğiz, her şeyin zamanı var! Biz sahada cevabı vereceğiz."

Günay Güvenç: "Kalecimiz Uğurcan’a ve ailesine yapılanları, bu milli duyguları yoğun yaşadığımız bir haftada ve Uğurcan’ın performansı ortadayken ailesine karşı yapılanları kınıyorum. Futbolu futbol olarak görmek lazım."

Günay Güvenç: "Belki de dördüncü şampiyonluğumuz, bu ülkeye ağır gelir Türk futbolu için ama biz dördüncü kez peş peşe şampiyon olacağız!"

aynen unutmaz seneye çiçeklerle karşılarşınız yine şeref yoksunlarını. çıkıp adam gibi oynayıp yenecektin.

Çiçekçi dursun ve metine söyle. Artık kısasa kısas hayvan gibi muamele görüyoruz 2 senede 40 milyon euro bayılıp götünü kurtardığımız herifler tarafından

Bu arada yenilgi rezillikleri unutturmamalı. Bu trabzon şehrinin dokunulmazlığı nereden geliyor. Herifler milliyetçilik ayağına istediği her şeyi yapıyor.

Günay Güvenç: "Burada kimse sahada dışında bize böyle şeyler yapamaz! Bizim futbolcularımıza böyle davranamaz, kalecimize davranamaz, genç futbolcular bize küfür edemez. O müziği çalmasına biz cevap vereceğiz, her şeyin zamanı var! Biz sahada cevabı vereceğiz."

Günay Güvenç: "Kalecimiz Uğurcan’a ve ailesine yapılanları, bu milli duyguları yoğun yaşadığımız bir haftada ve Uğurcan’ın performansı ortadayken ailesine karşı yapılanları kınıyorum. Futbolu futbol olarak görmek lazım."

Günay Güvenç: "Belki de dördüncü şampiyonluğumuz, bu ülkeye ağır gelir Türk futbolu için ama biz dördüncü kez peş peşe şampiyon olacağız!"

Bunu yönetici yapalım bizde yönetici yok zaten

Gs lisesi bitirmiş yöneticilerden cok daha iyi konuşuyor ve dogru konuşuyor cunku siyasi kaygıları ihale beklentileri yok

yönetimde yok şöyle cesur konuşan

Türkiye kupaında bunları eze eze yeneceksin sonra sahaya 1 kasa hamsi atacaksın kardeşim bir kişiyi tutacaksın bunlar içeri giderken üzerine dökecek. Al sana bak bakalım nasıl oluyor ahlaksızlık görürler.

Aman bize yakismaz yeaaaaaa sevgi iklimi yeaaaaa diye dursun cikar. Hic birsey yaptirmaz

Turkiye kupasinda büyük ihtimal yari final da karsilasma sansimiz var

Düsmanlik nasil oluyor ozaman görecekler

2 hafta sonra şanlı samsunsporumuzla yaacakları maça geldiklerinde stadyuma girerken kafalarına hamsi atayım da ülke şenlensin.

Geri
Üst Alt