Video Haber Günay Güvenç: "O müziği çalmasına biz cevap vereceğiz, her şeyin zamanı var! "

Kupa maçı öncesi Dursuna siyasilerden bir telefon gelir ve Dursun da koşa koşa ts yöneticilerini çiçeklerle karşılamaya gider, boyunlarına çelenkler bile dolar.

Önce ciddi olacaksınız kardeşim. Bir değil iki değil... ligde puan farkını açtığınız her maçın sonrası, Avrupa'da puan veya skor farkı yakaladığınız her maçın sonrası ilk maçta eziliyorsunuz. Önce kendinizi toplayın. Onana dışında çalıma dizmeyen adam kalmadı Trabzon'da. Konuşturursanız konuşurlar böyle

küfür heryerde var. duymasinlar
Cevabı verseydin demişsin ya heis ben de tutmasalar silkeleyecekti veledi diyorum işte

Duymazdan gelse cevap vermemiş olurdu zaten

Hem oynamadı ki Günay, sahada nasıl bir cevap verebilir

Ayrıca maç sonu altyapıdan 17-18 yaşındaki topçunun gelip rakibe küfür ettiği kaç maça denk geldik ki

Evet duymazdan gelinmeliydi ama orada ne dendiğini de bilemiyoruz

Günay Güvenç: "Belki de dördüncü şampiyonluğumuz, bu ülkeye ağır gelir Türk futbolu için ama biz dördüncü kez peş peşe şampiyon olacağız!

şu söz işte sezonun özeti bu kadar dört bir taraftar düşmanlığın olduğu sezon yok. pasif yönetim ne yapıyor korkaklık ulan şamplık giderse sen zaten o koltukta duramazsın bari şerefinle savaş arkandan korkak demeyelim savaştı ama olmadı diyelim

Sırf fenere yanlayıp barış dalı uzatmak için full maç öncesi gerip, maç sonrası da her pisliği yaptılar.

Federasyon başkanı camiaya her dakika küfür ediyor, sabote ediyor ona cevap veremiyoruz. İki tane şopar küfür edince mi provake oldunuz?

Aman ha başkanın duymasın çok kızar sana, ne demek Trabzonlu abilerine laf söylemek?

Cevabı verseydin demişsin ya heis ben de tutmasalar silkeleyecekti veledi diyorum işte

Duymazdan gelse cevap vermemiş olurdu zaten

Hem oynamadı ki Günay, sahada nasıl bir cevap verebilir

Ayrıca maç sonu altyapıdan 17-18 yaşındaki topçunun gelip rakibe küfür ettiği kaç maça denk geldik ki

Evet duymazdan gelinmeliydi ama orada ne dendiğini de bilemiyoruz
ben takim olarak cevabi verseydik demek istemistim mactan sonra is bitmis orda olur yani olabilir küfür her küfür edene dalacaksak isimiz var. neyse yav bitmis gitmis artik. apoda mal gibi kirmizi yemiş. süper

Kupa maçı öncesi Dursuna siyasilerden bir telefon gelir ve Dursun da koşa koşa ts yöneticilerini çiçeklerle karşılamaya gider, boyunlarına çelenkler bile dolar.
Beklerim. Mıy mıy mıy efendilik kardeşlik bla bla bla. Bizim dosta ihtiyacimiz varmış gibi yılışık yılışık söylemler.
Arkasından 40 it havlamayan kurt; kurt değildir moduna geçmemiz lazım.

Geri
Üst Alt