Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfür heryerde var. duymasinlarKüfreden çocuğu dövecekti tutmuşlar bir kaç kişi
Cevabı verseydin demişsin ya heis ben de tutmasalar silkeleyecekti veledi diyorum işteküfür heryerde var. duymasinlar
Birşey diyimmi tuttular bunu abiSahada cevabınızı verseydiniz Günay tutan mı vardı? Boş konuşanları sevmiyorum.
NasilsinBu takımın kaptanı nerede kaptanı?
Sen birşey yapmazsan sahada yapacak birşey yokSırf fenere yanlayıp barış dalı uzatmak için full maç öncesi gerip, maç sonrası da her pisliği yaptılar.
Bu ülkenin sokak hayvanları onlardan daha milliyetçidir, bana anlatmasınlar ne bok olduklarını bilirim.Bu arada yenilgi rezillikleri unutturmamalı. Bu trabzon şehrinin dokunulmazlığı nereden geliyor. Herifler milliyetçilik ayağına istediği her şeyi yapıyor.
Orası tartışmasız doğru. Üç tane yerleştirseydik sustursaydık. Golü attığımızda Uğurcan’ı bile ıslıklamayı unutacak hale geldiler. Mal gibi yedik can suyu oldukSen birşey yapmazsan sahada yapacak birşey yok
ben takim olarak cevabi verseydik demek istemistim mactan sonra is bitmis orda olur yani olabilir küfür her küfür edene dalacaksak isimiz var. neyse yav bitmis gitmis artik. apoda mal gibi kirmizi yemiş. süperCevabı verseydin demişsin ya heis ben de tutmasalar silkeleyecekti veledi diyorum işte
Duymazdan gelse cevap vermemiş olurdu zaten
Hem oynamadı ki Günay, sahada nasıl bir cevap verebilir
Ayrıca maç sonu altyapıdan 17-18 yaşındaki topçunun gelip rakibe küfür ettiği kaç maça denk geldik ki
Evet duymazdan gelinmeliydi ama orada ne dendiğini de bilemiyoruz
Beklerim. Mıy mıy mıy efendilik kardeşlik bla bla bla. Bizim dosta ihtiyacimiz varmış gibi yılışık yılışık söylemler.Kupa maçı öncesi Dursuna siyasilerden bir telefon gelir ve Dursun da koşa koşa ts yöneticilerini çiçeklerle karşılamaya gider, boyunlarına çelenkler bile dolar.