De la Cruz nasil oynadi?
Rakibin orta sahası kötü diye iyi gözüktü reis.Genel olarak Lig maçlarında iyi ama diğer turnuvalarda oynanılan maçlarda fiziken hep buna oyuncular üstünlük kuruyo.Yoksa vizyonu olsun girdiği defansif veya ofansif pas trafikleri iyi.Melo bile üstünlük kurmuştu.Boy olarak ve fizik olarak çok avantaj sağlıyo rakiplere..

Rakibin orta sahası kötü diye iyi gözüktü reis.Genel olarak Lig maçlarında iyi ama diğer turnuvalarda oynanılan maçlarda fiziken hep buna oyuncular üstünlük kuruyo.Yoksa vizyonu olsun girdiği defansif veya ofansif pas trafikleri iyi.Melo bile üstünlük kurmuştu.Boy olarak ve fizik olarak çok avantaj sağlıyo rakiplere..
Bize yaramaz yani

✅
tutan-kupon-459.webp

Güney Amerika ve Kuzey Amerika Ligler'ini severiz.Özellikle Meksika Ligi'nde yer alan Maç'ta Club Tijuana - Club Leon Maç'ında Son Dk öyle 1 Penaltı verildi ki sevindim ben yav :D

Guney Amerika elemelerinde Uruguay-Brezilya maci var. Uruguay deplasmanda bastiriyor, kazanmalarini bekliyorum. Karsilarinda Brezilya tarihinin en zayif kadrolarindan biri olsa gwrek.

Copa Américada uruguay, brezilyadan daha başarılı. Yani elemelerde de G. Merika takımları birbiriyle oynadığı için Uruguayın kazanması sürpriz olmaz. Kıta içinde Brezilya o kadar korkutucu değil. Uruguay ve Arjantin sıkıntı brezilya 3. büyük

4 ise Chichichilelele

Latin Amerika’da sezon bitiyor. Devre arası transfer yapmak için uygun bölge.

Geri
Üst Alt