Güntekin Onay: "Aysal'a bu linç neden?"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Aysal'a bu linç neden

_df101836_480.jpg

Vatan gazetesi köşe yazarı Güntekin Onay, Ünal Aysal ve başkanlık durumu hakkında düşüncelerini ifade etti.

İşte o düşünceleri;

Medya ve bazı kesimlerde Aysal'a linç kampanyası var. Kendisini hayatımda bir kez gördüm. O da başkan olduktan sonra programımıza konuk olarak gelmişti. Aysal’ın G.Saray'ı adeta yok ettiği iddia ediliyor.
Ben yanlış mı hatırlıyorum? Aysal başkan olduğunda G.Saray lig 8.’si değil miydi? Elinde Culio'lu, Zapata'lı, Stancu'lu bir takım?yok muydu?
Ondan önceki sezonlarda 5. ve 3. olmamış mıydı? Tromsö'ye elenmemiş miydi? Leverkusen’den 5 yememiş miydi?

"AYSAL'A LİNÇ KAMPANYASI VAR"

Basketbol ve voleybolda sıradanlaşmamış mıydı? Şu an? G.Saray, Devler Ligi takımı değil mi? Uluslararası itibarını yine kazanmadı mı? Elinde asset olarak değerlendirilecek uluslararası oyuncular yok mu?
Kadın-erkek basketbol?ve diğer branşlarda şampiyon olup Devler Ligi seviyesinde yarışmıyor mu?

BEN dışardan böyle görüyorum. Başka açıdan nasıl böyle gözüküyor anlamıyorum.

https://www.merhem.info/aysal-a-bu-linc-neden_d101836.html

Arada bir doğruları söylüyo buda. Gerçi bunu da bozan Rıdvan ya neyse.

Bu arada bu söylediklerinin yalaka medya da yer bulmaması da ilginç. Kendi çalıştığı yer olan NTVSpor'da falan yok.
Demek ki birilerinin hoşuna gitmemiş bu söyledikler. Yarın Güntekin'i kapının önüne koyabilirler.

Ünal Aysal, Galatasaray için büyük bir şanstır. Yarattığı vizyon önemlidir he yanlış hamleleri olmadı mı oldu ancak geri dönüp iyi bir yönetimle keşke aday olsa diyorum.

Şike lobisi doğru konuşan adamlar da sahaya sürüyor ki, yaptıkları operasyon bariz belli olmasın, yer miyiz?

Aysal'ı kötüleyen 3-5 gün önce ben değildim Güntekin'cim...

Beşiktaş 1 - 1 Galatasaray - 14.4.2000 (Unutulmaz bir maç) - YouTube

Güntekin denince aklıma gelen videolardan biri bu.UEFA'yı aldığımızı sene son haftalarda en yakın rakibimiz Beşiktaş.Eğer bizi yenerlerse puan farkı 6'dan 3'e düşecek maç 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle giderken Fevzi topu ıska geçince 1-1 oluyor.Beşiktaş'lı Güntekin zar zor anlatıyor maçı.:) 0.50'de

Yazıya gelirsek doğru söylemiş ama Trömsö örneğini gereksiz buldum.8-9 senelik bir olay o.

algı yanılmasına gelmeyin aysal kalsın diye çırpınmaya başladı medya rezil td tercihleri rezil transfer ve sözleşmeler devam etsin GS ayağa kalkmasın hesabı yalıyorlar aysalı aysal bunlara gelmez şerefli adam yapamayacağını anladı uzatmıyor :k19:

Güntekin denince aklıma gelen videolardan biri bu.UEFA'yı aldığımızı sene son haftalarda en yakın rakibimiz Beşiktaş.Eğer bizi yenerlerse puan farkı 6'dan 3'e düşecek maç 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle giderken Fevzi topu ıska geçince 1-1 oluyor.Beşiktaş'lı Güntekin zar zor anlatıyor maçı.:) 0.50'de

Yazıya gelirsek doğru söylemiş ama Trömsö örneğini gereksiz buldum.8-9 senelik bir olay o.
fevziyi görünce üzüldüm şimdi

Alp dede geliyor Hikmet Karaman ile. Vizyon bu iste, taraftar cok mutlu olur.

Keşke olmasaydı o gol nasılsa şampiyon olurduk biz yine ama harbi hala gözlerim doluyor şu golü ne zaman görsem eşinin ağlaması felan.

Keşke olmasaydı o gol nasılsa şampiyon olurduk biz yine ama harbi hala gözlerim doluyor şu golü ne zaman görsem eşinin ağlaması felan.

En iyisi olmuş.Erkenden garantileyip şampiyon olmuşuz.UEFA finaline de kafamız rahat çıkmışız.

Geri
Üst Alt