Güntekin Onay: ''Futbol ölüyor''

Türk futbolu ölüyor diyecek cesareti yok, genelleme yapmış.

Hiç samimi değil.

Uzun zamandır ölüm düşeğindeydi 2011'de öldü (Türkiye için söylüyorum)

Sadece futbol mu ülke ölüyor .... futbola diyesim geliyor..

Boş konuşan bir sürü boş adam işsiz kalacak desene

Bıraksın bu romantik futbol ayaklarını. 1-Ali Ece 2-Güntekin Onay hiç samimi değiller. Adam olsaydınız TS'nin hakkı yenildiği zaman konuşurdunuz şimdi değil.

Sizin gibi ... lar yüzünden
o boşluğa ne yazsam bilemedim yazacak o kadar çok şey varki
yalakalar

Alkışlarla Yaşıyorum sitesinde bu videonun altında yapılmış bir yorumu aynen buraya aktarıyorum.

uygunsuzprofil : Bak hele bak bak laflara bak. Ulan çalıştığın kanala bir bak önce. Hadi bizim ligin Lig TV'den önce Teleon falan diyerek bilmem kaç senedir şifreli yayında olmasına alıştık da artık nerdeyse bütün spor organizasyonları şifreli kanalda lan ülkede.

İngiltere ligini yayınlayan Ntv şimdilerde Belçika ligini yayınlamıyor mu?

Daha 1-2 sene öncesine kadar İspanya ligini yayınlayan NtvSpor sırf milleti yolmak için Real Madrid ve Barcelona maçlarını D-Smart platformundaki NtvSpor Smart kanalına almadı mı? Parası olan izliyor Real Madrid'i, Barça'yı.

Ortak kuruluşunuz olan Star TV'de şampiyonlar liginin olduğu salı ve çarşamba günleri maçlar verilir, üstüne maç bitiminde diğer takımların maç özetleri verilirdi zamanında noldu da şimdilerde sadece salı günü olan bir maçı veriyor Star TV? Maç çarşamba günüyse zaten paralı platform D-Smart'ta. Diğer avrupa takımlarının maçları da orada tabi. Millet enayi ya yolun anasını satayım.

Dur dur diğer spor programlarından da bahsedeyim.

Türkiye Basketbol Ligi vardı bi ara hatırlarsın. Ntv ve Ntvspor yayınlıyordu maçları. Bedavadan izlerdik hatırla. Noldu o maçlara onlarda şimdi Lig TV'de değil mi?

Euroleague vardı hani bizim temsilcilerin avrupa basketbol maçları noldu onlara? Onlarda şimdi Lig TV'de?

Ben haftasonları dershaneden çıkıp koşarak eve gelip Formula 1 izlerdim lan. Şimdi nerede? D-Smart'ta.

Moto GP de izlerdim lan ben. Nerede? Yine D-Smart'ta.

Endüstriyel futbola destek olan bir kanalda çalışıp da işçi sınıfı, alt kesim, tribün özgürlüğü falan dersen kusura bakma da ben sana kıçımla gülerim Güntekin'cim.

Ortalığı şike olayları kasıp kavururken, göz göre şikeciler korunurken susup; Sonuçları ortaya çıkmaya başlayınca konuşanlara bu da katılmış.
Eh bu da modaya uyup bize giydirir. Suçlu bizi çıkarır yarın.

Fenerbahçe'nin Türk futbolunu bitirdiğini söyleyemeyip, genelleme yapmak samimiyetsizliktir. İlk önce mensubu olduğun kanalın Fenerbahçe'ye, yani şikeye hizmet ettiğini bileceksin...

Türk futbolu ölüyor dese daha samimi olurmuş. En azından kime hizmet ettiğine baksın şikecilerin tescilli kanalında çalışıyor. Kısacası bu batışa kendisi de ortak farkında değil.

alıntıdır :D

Bak hele bak bak laflara bak. Ulan çalıştığın kanala bir bak önce. Hadi bizim ligin Lig TV'den önce Teleon falan diyerek bilmem kaç senedir şifreli yayında olmasına alıştık da artık nerdeyse bütün spor organizasyonları şifreli kanalda lan ülkede.

İngiltere ligini yayınlayan Ntv şimdilerde Belçika ligini yayınlamıyor mu?

Daha 1-2 sene öncesine kadar İspanya ligini yayınlayan NtvSpor sırf milleti yolmak için Real Madrid ve Barcelona maçlarını D-Smart platformundaki NtvSpor Smart kanalına almadı mı? Parası olan izliyor Real Madrid'i, Barça'yı.

Ortak kuruluşunuz olan Star TV'de şampiyonlar liginin olduğu salı ve çarşamba günleri maçlar verilir, üstüne maç bitiminde diğer takımların maç özetleri verilirdi zamanında noldu da şimdilerde sadece salı günü olan bir maçı veriyor Star TV? Maç çarşamba günüyse zaten paralı platform D-Smart'ta. Diğer avrupa takımlarının maçları da orada tabi. Millet enayi ya yolun anasını satayım.

Dur dur diğer spor programlarından da bahsedeyim.

Türkiye Basketbol Ligi vardı bi ara hatırlarsın. Ntv ve Ntvspor yayınlıyordu maçları. Bedavadan izlerdik hatırla. Noldu o maçlara onlarda şimdi Lig TV'de değil mi?

Euroleague vardı hani bizim temsilcilerin avrupa basketbol maçları noldu onlara? Onlarda şimdi Lig TV'de?

Ben haftasonları dershaneden çıkıp koşarak eve gelip Formula 1 izlerdim lan. Şimdi nerede? D-Smart'ta.

Moto GP de izlerdim lan ben. Nerede? Yine D-Smart'ta.

Endüstriyel futbola destek olan bir kanalda çalışıp da işçi sınıfı, alt kesim, tribün özgürlüğü falan dersen kusura bakma da ben sana kıçımla gülerim Güntekin'cim.

Geri
Üst Alt