GSC Portal Güntekin Onay'dan Şok Sözler!

İsmail Çağan

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
gsc-41.jpg

Güntekin Onay Galatasaray Arsenal maçını değerlendirdi

Detaylar GSC Portal'da...

klasik ezik bjkli yorumları
ulan şikeyi aklayan siz karaktersizler
şikeci futbolcuları ırkçıları küfürbazları konuşmayan siz
şikeyi konuşmayan siz küfürbaz yöneticileri hakem şikelerini konuşmayan siz gelmiş masal anlatıyo
ligde mücadele yokki nasıl oyuncu yetişsin şike var gelene yat gidene yat
havalanıyolar havalanıyolar 5-6 senedir clde yoksunuz

Türk futbol hakkinda dogru konustu da Sabri karisina tepki göstermesi saçma buluyorum

Lan sanane adam isterse Bugatti alsin onun parasi senin degil ya

Tamamiyle dogru 1 şey hariç. Zelalem'i ben bile tanıyorum.

N5

Şurada haklı,ofansif oynamayı iyi oynamak sanıyoruz.Ofansif oynadın,top sende kaldı da ne yaptın o topla?İlk yarı Hakan Balta dışında net pozisyonun var mı?Yok.Arsenal defansını delemedin işte.İyi oynamak olmaz asla bu.

Yerlilerin bu durumda olmasının en büyük sebebi olan yabancı sınırına değinmemesi ilginç.

Yabancı sınırı alt yapılarda(var mı yok mu bilmiyorum) ve üst yapılarda kaldırılmalı.Belçikalılar,Fransızlar,Almanlar,İsviçreliler altyapılarına ne kadar balkan-afrikalı çocuk varsa dolduyorlar da biz neden yapmıyoruz?

Tamam anladık bilinen şeyleri söylemiş ama mesela bu arkadaş ne kazandırmış Türk futboluna?

Türk oyuncular haketmiyor tamam da kendisi çok mu hakediyor bulunduğu yeri? Baba torpiliyle gelmedi mi oraya?

Hadi belli bir yere geldin. Hakkını ver bari. Rıdvanla yaptığı proğramların tamamında gündem oluşturmaya çalışıyor. Sürekli hem kendi takımını hem de şikecileri korumaya çalışıyor. Yaptıkları yorumların tamamı yanlı. Şimdiye kadar Türk futbolunun en büyük sıkandalı hakkında tek kelime etmemiştir kendisi.

Bu durumda yaptığı iki yüzlülükten başka bir şey değil. Türk futbolundan sıkıntılardan bahsedebilecek son kişidir kendisi gözümde...

Sabah akşam Türk futbolunun sorunu şu bu demek kime ne fayda verir ki zihniyetler değişmedikten sonra.

Verdiği örneği yerlilere verilen tonla paraya dikkat çekmek için söyledi büyük ihtimal.
Haklı da.
Deli paralar veriliyor top oynayamayan adamlara.

bu bir zihniyet meselesi türk milleti olarak kafa yapımız bizim bu.Bütün kurumların başından tepeden inme bağlı olduğu kurumla alakasız ve eğitimsiz kimseler söz sahibi bu durumda çok ta sorgulamaya gerek yok.Millet olarak torpile,rüşvete,şikeye meraklıyız ve sonuçları ortada.

Türk futbolun külübler basinda tek care yabanci sinirin kalkmasi ancak ozaman tekrar avrupada birseyler yapabiliriz yoksa hic bir türk takimi suan CL de oyniyacak kalitede degil.
Milli takim icin de tek care malesef devsirme olayi yoksa ordada uzun yillar bir daha turnavalara katilamayiz.

Baska bir düsüncem de türk futboluna cok ters gelen ingiliz veya alman futbolu, adamlar hemi cok süratli hemide güce dayanarak oynuyorlar, böyle olunca bizim takimlar bildigin eziliyor biz alismisik önce 4-5 pas defansda yapmaya sonra orta saha gecen top bir okadar da orda dolaniyor ve sonuc olarak da bir uzun topla ataka kalkmak istiyoruz, adamlar öyle degil 4-5 pas ile kalemize geliyorlar. bize daha cok italyan fransiz futbolu yatkin belki biraz da ispanya futbolu ondan dolayi bu ülkelerin takimlarina karsi az da olsa karsilik verebiliyoruz.

tamamen yeni bir düzenleme gelmesi gerek altyapilara, daha hizli, daha güclü, daha cok kosmak icin yeni yöntemler gelistirmeleri külübler , teknik olarak zaten bir sorunu yok türk futbolcusunun , bir de alt yapilarda torpil olayini kaldiracak ve icabinda tamamen yabanci td emanet edilecek .

Şikeyi de konuşun da mertliğinizi,samimiyetinizi anlayalım...

Gunler geciyor seneler gidiyor. Cocuk 17 yasinda (arsenal) sahaya cikiyor. Senin genc adamin 22yi geciyor tecruba falan yok. Bizde hep laf hep laf. Yok iste buyuk ruh aslan 4. yildiz taraftar saldir. Ama hic teknik taktik fizik kondisyon takimdasma yok arkadas. Desigim lazim ve bu degisim kafada baslamasi lazim. Medyada falan degil.

Şimdi sevgili Onay şunu da unutmamak lazım Arsenal U19 takımının kadrosunda 10 tane yabancı ingiliz vatandaşı olmayan oyuncusu var.. Bizde U19'da yabancı yasak as takımda bile 10 tane yok 8 tane maximum olabiliyor..

Ben mesela niye U19 da afrikalı gençleri oynatamıyorum?

ben spor yazarı değilim, 24 saat sporla da ilgilenmiyorum, spordan para da kazanmıyorum ama ortaya attığı 2-3 iddiayı hemen burda çökertebilirim. esas medyanın dallama dallama yorumları yüzünden bunlar oluyor, taraftarın-vatandaşın iyi niyetini ve spora olan muhabbetlerini kendi çıkarlarına alet ediyorlar, çalışmadan zengin olma peşindeler leşler.

Geri
Üst Alt