gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

Vay be... yakında gurbolar Suriye, Kazak, Afgan, Irak, Özbek, Afrikalılardan da fırça yiyecekler. Ne yapsalar suc.

2 sene önce Sivasspor petrocub maçında gurboların görgüsüzlüğüne şahit olmuştum yere çöp atmadan tut statta sigara içmeye kadar yani geldikleri yerde göt korkusundan yapılmayan olaylar Türkiyemiz dingonun ahırı olduğu için rahatça yapılıyor kendi halkın yapıyor mu diye eleştirenler olacaktır ama siz o kültürden geliyorsanız kendi vatanına o kültürü yaymakla sorumlusun yani paran 18 kat değerliyse en azından sorumlu olduğunu düşün saygılar

2 sene önce Sivasspor petrocub maçında gurboların görgüsüzlüğüne şahit olmuştum yere çöp atmadan tut statta sigara içmeye kadar yani geldikleri yerde göt korkusundan yapılmayan olaylar Türkiyemiz dingonun ahırı olduğu için rahatça yapılıyor kendi halkın yapıyor mu diye eleştirenler olacaktır ama siz o kültürden geliyorsanız kendi vatanına o kültürü yaymakla sorumlusun yani paran 18 kat değerliyse en azından sorumlu olduğunu düşün saygılar
2 sene önce 18 kat değildi

bu msj cakırın tesbihi gibi 18 kat degerlendin gözümde

Geldikleri ülkelerin kuralına milim milim uyan gurbetcilerimiz ülkemize gelince trafikte kaos yaratmaları inanılmaz bir durum.
Trafik cezası yazılsa bile ödemiyorlarmış heralde. Cezalar ödenmeden sınırdan cıkarılmamalılar ki kurallara uymayı ögrensinler

Oduyorsun
Kapidan cikarken polis soyluyor sana

evlendircen mi orda beni
Buraya gelmeden Türkiye'de evlendireceğim seni.

Kadını ben burdan ayarlayıp yolluycam yanına. 1-2 hafta ülkede kalması lazım. Turistik olarak ziyaret sebebi olmalı. Sonra evlilik işlemlerini orada ayarlarsınız acele etmeden. Sonra nikahı kıyarsınız. 1-2 ay yine Türkiye'de kalır kız. Sonra birlikte Fransa'ya gelirsiniz. 1-2 ay da sen burada kalırsın. Sonra tekrar Türkiye'ye dönmen lazım yalnız. O sırada kız işlemlerini ayarlayacak senin oturum izni için. Her şey hallolduğunda gelirsin buraya. 1 yıl kızla evli kalıp sonra boşanırsan burada yaşamaya devam edersin. Evli kaldığın 1 yılda kızı nasıl kullanacağın sana bağlı. İstersen anlaşmanıza göre ayrı ayrı free takılın, ya da yapıştır geç. Kafanıza göre takılırsınız. Aranızdaki anlaşmaya bağlı.

Sana bu güzelliği yapabilirim. Hem de hiçbir meblağ talep etmeden. Sonra bana bir şekilde ödersin borcunu. Benim istediğim zaman, istediğim şekilde.

Uyar mı?

Yav gurbolara ne kızıyonuz türkiyedeki halk neyse burdakilerde aynı tipik görgüsüz ortadogu insanı burdada cok farklı degiller mrk etmeyin avrupada belli bir düzen nizam var bazı şeylere mecburi uyuyolar

34 plakalarında kurallara uymaması olarak revize edelim. bugün ranger ile çarpıp adamın hayatina son vermiş dangalak. üstelik çarptıktan sonra durmuyor da. bodrum çıkısına kadar gitmiş. şehri terkediyor yani. emniyetten bi motorluya carptınız ifadeye gelmelisiniz dediklerinde dönmüş gelmiş. bu akdar da vicdansız kahpe evladı. adam olay yerinde can vermiş tabi. emniyete gelince de atmışlar içeriye. çarpana acımıyorum da çarptığı ölmedi sadece ailesini de öldürdü.

Son düzenleme:

Kadını ben burdan ayarlayıp yolluycam yanına. 1-2 hafta ülkede kalması lazım. Turistik olarak ziyaret sebebi olmalı. Sonra evlilik işlemlerini orada ayarlarsınız acele etmeden. Sonra nikahı kıyarsınız. 1-2 ay yine Türkiye'de kalır kız. Sonra birlikte Fransa'ya gelirsiniz. 1-2 ay da sen burada kalırsın. Sonra tekrar Türkiye'ye dönmen lazım yalnız. O sırada kız işlemlerini ayarlayacak senin oturum izni için. Her şey hallolduğunda gelirsin buraya. 1 yıl kızla evli kalıp sonra boşanırsan burada yaşamaya devam edersin. Evli kaldığın 1 yılda kızı nasıl kullanacağın sana bağlı. İstersen anlaşmanıza göre ayrı ayrı free takılın, ya da yapıştır geç. Kafanıza göre takılırsınız. Aranızdaki anlaşmaya bağlı.

Sana bu güzelliği yapabilirim. Hem de hiçbir meblağ talep etmeden. Sonra bana bir şekilde ödersin borcunu. Benim istediğim zaman, istediğim şekilde.

Uyar mı?
Nasıl bir tuzağa çekilmeye çalışıyorum aman tanrım.

Administrator help

Uyar mı?
o işler öyle oluyor mu?

Oduyorsun
Kapidan cikarken polis soyluyor sana.
ödemeden cıkılıyormuş
34 plakalarında kurallara uymaması olarak revize edelim. bugün ranger ile çarpıp adamın hayatina son vermiş dangalak. üstelik çarptıktan sonra durmuyor da. bodrum çıkısına kadar gitmiş. şehri terkediyor yani. emniyetten bi motorluya carptınız ifadeye gelmelisiniz dediklerinde dönmüş gelmiş. bu akdar da vicdansız kahpe evladı. adam olay yerinde can vermiş tabi. emniyete gelince de atmışlar içeriye. kendine acımıyorum da çarptığı ölmedi sadece ailesini de öldürdü.

34 plaka = gurbo plaka

Geri
Üst Alt