gurbetçilerin türkiye'de trafik kurallarına uymaması 😡

Lan en son Turkiyede araba surerken yaya geçidi önünde duran bir bayana yol vereyim dedim. Kadın tereddüt etti ve ben uzunları kısa yakıp selektör yaptim geç diye. Kadin sonra çantasıyla kaportaya vurup önümden geçerken pis sapık dedi.

Sonra kurallara uyun diyorsunuz
Normalde yasakli bi sekilde biri solluyor bu gibi durumlarda, cuk otururmus

Bilirsiniz konu mal almancılar oldu mu her daim bu mallara bir tekme de ben vururum burada.

Ama bu konuda size hak veremiyorum kusura bakmayın.

Mesela ben çocukken bir kavşakta biz yeşil ışıkta geçmiştik, diğer tarafta kırmızıda en az 80-90 km/h ile geçen bir şerefsiz yüzünden manevra yapıp yoldan çıktık araba kendi ekseninde dönüyordu, ölüyorduk neredeyse. Babam arabayı zar zor durdurmuştu.

Ben kendimi aşırı objektif buluyorum bu Almancı konularında, bence burada Türkiye içindeki kurallara uymamama sorunsalını sorgulamalısınız ilk olarak. Sorun Almancıların uymaması değil, sadece ayak uyduruyorlar kural tanınmayan yere.

En son 2018'de Türkiye'ye geldiğimde adamın biri bana bıçak göstermişti camından, kendisine otobanda kuyruk varken emniyet şeridinden gelip sıraya girmek istediği için yol vermediğimde. Emniyet şeridi nedir bilmeyen bir öküze yol vermem.

Uysalar güzel olur ama cidden uymadıklarında ceza yememeleri insanın kanına dokunuyor.

50 km/h hız sınırı olan yerde bizde 56 ile gitsek ceza yeriz, adamlar 156 ile geçse ceza yok.

Yazın cezayı gümrük kapısından çıkarken alın işte.

kayseri'de yaya geçitlerinde yayalar geçemiyor. Herifler kaptırmış 70 80 geçiyor, durmayı geçtim artık. halk otobüsleri bile aynı.

Biri de nispet yapar gibi olmasın diye doblo ile gelmiş :asd:
Yahut Türkiye cennet vatan Fransa'da sürünüyoruz ayağına

Amcam Fransa'da da uymazdi, kaç kez emniyet kemeri takmamaktan 12 puanı bitirip ehliyet kaptırmışligi var :asd: ömrü boyunca hiç kaza yapmadı, Türkiye'de köylülerimizden birisi araba alicam senin elinden çok araba geçti diye rica ediyor, kiramiyor, onunla araba almaya ilçeye gidiyor. Dönüşte o adam kullanırken yolun ortasında elektrik aksamı bozulmuş bir transit öylece bırakmış aracı viraj sonunda. Ne yazık ki gece vakti görmeyip karşıdan gelen otobüsün altında kalmışlar.arac kullanırken onca hıza rağmen hiç kaza yapmadı ve hızlı kullanırken hep dikkatliydi ama şoför koltuğu yerine ilk kez arka koltukta oturdu ve ilk kazasında vefat etti. Allah rahmet eylesin 4unede.

Biri de nispet yapar gibi olmasın diye doblo ile gelmiş :asd:
Yahut Türkiye cennet vatan Fransa'da sürünüyoruz ayağına

Ne alaka yav tamam alim gücü iyi ama herkes de mercedes sl e binmiyo ki burda. Doblo gayet kullanisli bi araba aileler ve is yapan kisiler icina ayrica

Geri
Üst Alt