Gürcistan Bankasından EFT

Desene adama yavsagam para gelince gonderirim rahat ol diye. 5 dolarlik eksik oluversin yav.

Diyorum anca sövüyor 2000 li bi lavuk. 12k lık bir fb sayfasında steam hesabımı paylaşmış spam attırıyor. E sayfam kapanırsa param gelse bile itemi nasıl atabilirim ki?

Herif ne görgüsüz çıktı. i have you face dediği ?

Sana bir tavsiye. Özel bilgilerini pek dağıtma... Ve bu tür işler için paypal WeTransfer, Bitcoin vs... Kullan.

Son düzenleme:
Herif ne görgüsüz çıktı. i have you face dediği ?

Sana bir tavsiye. Özel bilgilerinizi pek dağıtma... Ve bu tür işler için paypal WeTransfer, Bitcoin vs... Kullan.

Reis ne bilelim böyle olacagını, bu polise şikayet etti herhalde. De benim hesabıma geçen para falan yok , lavuga 2 gün bekle para gelirse hesabıma vereyim itemi diyorum laftan anlamıyor

Reis ne bilelim böyle olacagını, bu polise şikayet etti herhalde. De benim hesabıma geçen para falan yok , lavuga 2 gün bekle para gelirse hesabıma vereyim itemi diyorum laftan anlamıyor
Hadi TR de olsa neyse de uluslararası alana girdiği için birşey çıkmaz. Interpol ancak güler böyle bir istek gelirse. Rahat ol.

Interpol hakikaten bu işe girerse baya enteresan olur lakin .

Hadi TR de olsa neyse de uluslararası alana girdiği için birşey çıkmaz. Interpol ancak güler böyle bir istek gelirse. Rahat ol.

Interpol hakikaten bu işe girerse baya enteresan olur lakin .

Dolandırma yok ki ortada, yani ne diyecek polise

Benim bildiğim... Ne gelirse (€/¥\$) gelsin.. otomatikmen güncel dövize göre çevirir banka.

Söyle adama Relax your Item will come in two days. Don't cry you little cunt

Son düzenleme:
Beyler çok acil bir durum var, gürcü bankasından eft yolladı adamın biri. Dolar olarak ama benim hesabımda dolar hesabı yok. Kendisi bankasının otomatik olarak liraya çevirdigini ve bu yüzden ekstra 5 dolar kestigini söylüyor. Elinde kanıtı da var, bu dogru mudur? Bankayı aradıgımda 2-3 gün sürecegini ama dolar olarak yolladıysa geri dönecegini söylediler. Eleman da otomatik olarak liraya dönüyor diyor dogru mu bu?
doğru korkma.

Son düzenleme:
Para benim hesaba lira olarak mı gelecek yani? Keşke verseydim itemi o zaman lavuga
Normalde dövize göre banka $>TL yapıp hesabına yatırır.

Pazartesi bankana bir sor sen yinede en iyisi... Tabiki Interpol devreye girmez ise önceden.

Normalde dövize göre banka $>TL yapıp hesabına yatırır.

Pazartesi bankana bir sor sen yinede en iyisi... Tabiki Interpol devreye girmez ise önceden.

Bankayı aradım dedi ki tl hesabınıza dolar yollarlarsa yollanan para geri döner

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

para geri dönmez büyük ihtimal, dolar kuruna göre tl hesabına yatırır bankan.

https://www.gscimbom.com/forum/report.php?p=9844750

ayrıca sen ne göndereceksin anlamadım ama parayı kendi hesabında görene kadar gönderme, ne olur ne olmaz.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

sen bankacını mı aradın yoksa call center mı aradın ?

Boşu Boşuna stres ve küfür yemişin yanlız :d

Geri
Üst Alt