Gürcistan Bankasından EFT

Lavugun parası gitmiş olarak gözüküyor, ss falan atıyor işlem tamam diye. Benim bankam otomatik TL çevirip atıyor diyor, he beni mi bellemeye çalışıyor bilemem tabi
Türkiye bankalarında dolar hesabından atm üzeri direkt TL çekme hakkın var ancak bu sadece döviz/TL için geçerli, tersi yok bildiğim kadarıyla.

Bahsettiği sistem olanaksız değil yani olabilir. Ha banka kabul etmezse para loopta kalır bunun için de çocuğun gidip iade talep etmesi gerekir.

Onun dışında para senin hesabına geldiğinde bir nevi itemini yollamak zorundasın, çünkü hesabına para girişi var, bu günümüzde kanıt olarak kullanılmaya başlandı.

Türkiye bankalarında dolar hesabından atm üzeri direkt TL çekme hakkın var ancak bu sadece döviz/TL için geçerli, tersi yok bildiğim kadarıyla.

Bahsettiği sistem olanaksız değil yani olabilir. Ha banka kabul etmezse para loopta kalır bunun için de çocuğun gidip iade talep etmesi gerekir.

Onun dışında para senin hesabına geldiğinde bir nevi itemini yollamak zorundasın, çünkü hesabına para girişi var, bu günümüzde kanıt olarak kullanılmaya başlandı.
Reis zaten para gelse İtemi yollayacaktım ki, bu lavuk tripler girdi hemen sen beni aldattın-kandırdın diye.

SM-A700F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Utanmasa abilerine kerkinecek.

Bu çocuk niye böyle Arif, fikrin var mı?
Danimarka da tek başına bu Aslan.
Bira (Tuborg) ucuz...ve kızlar güzel.

Kan dolaşımını etkiler bu nedenler.
Erkek kendi DNAsın dağıtmak ister; hele hele böyle farklı bir ülke de biolojik istek daha çok olur, farklı genetik yapılarından dolayı.

784b919a6e726177cd53254923cef84f.jpg

Danimarka da tek başına bu Aslan.
Bira (Tuborg) ucuz...ve kızlar güzel.

Kan dolaşımını etkiler bu nedenler.
Erkek kendi DNAsın dağıtmak ister; hele hele böyle farklı bir ülke de biolojik istek daha çok olur, farklı genetik yapılarından dolayı.

784b919a6e726177cd53254923cef84f.jpg

Tamam da çocuk Danimarkalı kızlara yazmıyorki, asıl sıkıntı burada başlıyor zaten.

Tamam da çocuk Danimarkalı kızlara yazmıyorki, asıl sıkıntı burada başlıyor zaten.
Doğru dedin Adminim; Aslında konuya değinmek istemezdim, ama madem açıldı....Rahmi yı öteki tarafa kaybedebiliriz ne yazık ki... İskandinavya havası hiç iyi etki yapmadı.

Danimarka modern ve liberal ülke derlerdi hep TV de inanmadım.

Son düzenleme:
Let the Game begin
Can'ın avukatı Mehmet Bey sazı eline aldı

e237d9f3f74af5d3349f71320a72eebc.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt