Gustavo Victoria: ''Galatasaray taraftarının kalbimdeki yeri çok ayrı''

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
“Galatasaray taraftarının kalbimdeki yeri çok ayrı”

Galatasaray'ın 2001-2002 sezonundaki şampiyon kadrosunda yer alan Kolombiyalı oyuncu Gustavo Victoria, Galatasaray – Aytemiz Alanyaspor maçı için Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’na geldi.

Gustavo Victoria, Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Victoria, “11 sene sonra buraya gelmekten çok mutluyum. Kızım da zaten burada doğmuştu. Ailemle tekrar buraya gelmek çok güzel. Burası da çok güzel bir stat ama ben Ali Sami Yen’i unutamıyorum. En önemli maçlarıma ben orada çıktım. Zor bir maç, 3 puanı alıp kendimize güç vermemiz lazım. Falcao çok iyi bir oyuncu. Galatasaray’a çok şey katabilir. Galatasaray, ülkem dışında bana şans veren bir takım olduğu için kalbimdeki yeri çok büyük. Taraftarlarla birlikte önemli maçlarımı oynadım. Benim de kendi ülkemde tuttuğum bir kulübüm var, onunda renkleri sarı kırmızı. Galatasaray taraftarının kalbimde yeri çok ayrı.” ifadelerini kullandı.

Heralde orijini de sol bek olup ŞL seviyesinde fark yaratan son oyuncumuzdu. Sonra bir de Riera'yı devşirdik fena iş yapmadı ama adamın esas pozisyonu bek değildi en nihayetinde. Kendisini Lucescu'nun sol beki olduğu kadar, Kadıköy'de 2. sarıyı söylemediği için Fener'e zorla 3 puan aldırdığı maçtan da hatırlarız. Başarılı bir taktisyenin vasat bir oyuncu üstünde nasıl etki edebileceğini gösteren bir adamdı. İyi biliriz.

kapalı kutu reis. kısıtlı yeteneğine rağmen luce mucizesi ile büyük yarar sağlayanlardandı
arada bi adını görünce aklıma cafu gelir roma maçından dolayı olsa gerek

Fotoğrafı görünce aklıma direk Liverpool maçında Niculescu'ya kestiği top geldi. Perez, Victoria, Fleurquin falan fiyat/performans en iyi takımımız olabilir.

Nagatomo'nun oynadığı yerde bu da hayli hayli oynar. Bacakların duruyorsa yarın gel başla...

Ben victoria'yim önceden gsde oynamıştım inanmiyosaniz bakin bu benim diye foto gösterip stada girdiği söyleniyor

Victoria, flerquin gibi beş para etmez topçulardan müthiş bir takım çıkarıp şampiyonlar liginde gruptan çıkarıp, ligde şampiyon yapan Lucescunun en iyi olduğu dönemlerdi. Onu kovup Terimi getirip birde 10-15 transfer yapmıştık ve çöküş yıllarımız başlamıştı, ey gidi ey.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yetersiz bir herifti. o sezon ligde şampiyon olurken çok acı çekmiştik. deplasmanlar sıkıntıydı ama iç sahada hepsini kazanmıştık. 17-18 sezonuna çok benziyordu o sezon.

O seneki Fb de bizim gibiydi.24 galibiyet 3 beraberlik 7 mağlubiyetle 75 toplayıp şampiyon olamamışlardı.Aynı istatistiği biz 2018'de yapıp şampiyon olmamız da kaderin cilvesi olsa gerek. :D

Fleurquin, Perez, Victoria entersan performans aldığımız heriflerdi. Özellikle Perez acayip oynuyordu.

Geri
Üst Alt