# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Sen de Guti'nin formda halini izlemedin galiba. Örnek 15 yillik Real Madrid kariyerinden herhangi bir mac. ( Ayhan'i asagilamak degil derdim, ama Guti'yle de kiyaslama ayip olur. Ayhan görev adamidir Guti cok büyük topcudur!)

Zaten büyük topçu olduğu için Madrid'de oynuyor ve bunun için "Madrid'in formda Ayhan'ı" dedim. Galatasaray'ın değil, Madrid'in..

Arda´yi da Ingilizlere satip Guti´yi Volkan Sen´le desteklesek tadindan yenmez. Elano´yu da iyi bir fiyata satip Sercan´i alabilsek müthis olur. Tabii ikisini birden almak imkansiz gibi birsey zira Bursaspor Sampiyonlar Liginde oynayacak veya CL öneleme. Ama bizim icin bicilmis kaftan bu oyuncular.

ya birde şöyle birşey var ispanyada oynadığı gibi oynamasını fazla beklememek lazım "gelirse". çünkü yaş doğruya doğru biraz geçmiş 33 yaşında TSL, İspanya Ligine göre çok sert bir lig belki takımda tutmayabilir hiç belli olmaz :) hemen gelir şöle yapar böle yapar dememek lazım umarım gelir ve ligin kralı olur bende böyle istiyorum ama malesef bazen olmuyor :)

Bu adamın aklı varsa gelmesin buraya.Orda oynadığı futbolu burda oynaması bekleyenlerde, gitsin Elano'yu izlesin.

Bu adam gelsin 3 hafta sonra Elano'ya söylenenler söylenicek.Gereksiz bir transfer olur.

ya birde şöyle birşey var ispanyada oynadığı gibi oynamasını fazla beklememek lazım "gelirse". çünkü yaş doğruya doğru biraz geçmiş 33 yaşında TSL, İspanya Ligine göre çok sert bir lig belki takımda tutmayabilir hiç belli olmaz :) hemen gelir şöle yapar böle yapar dememek lazım umarım gelir ve ligin kralı olur bende böyle istiyorum ama malesef bazen olmuyor :)

Ona bakarsan Messi'de TSL'de oynayamaz.(Senin düşüncene göre)

:rolleyes:

arkadaşlar çokta heves etmeyin şimdi gelmez falan yani hayal kurmamakta fayda var.. Gelirse güzel olur evet ama şimdiden adamı kral ilan etmeyelim sonra gelmez üzülürsünüz "üzülürüz"...

Gelmeyecek, kilitleyin, boşuna tartışmayın. Gelirse de bir şeyler düşünür Rijkaard ama bu transfer olmayacak. Adamlar fotomaç kaynaklı haber yapıyor :D

Ona bakarsan Messi'de TSL'de oynayamaz.(Senin düşüncene göre)

:rolleyes:

dostum oynayamaz demiyorum :) belki tutmaz diyorum ki belki messi' bile tutunamaya bilir bizim ligimizde unutmayın topa değil insanın kendisine sertlik var hangi ligte çalım atıyo diye uçan tekme atılıyor adama :)

Forvet arkası damgası yiyecekse bu safkan orta saha oyuncusu,gelmesin.

Gelmeyecek, kilitleyin, boşuna tartışmayın. Gelirse de bir şeyler düşünür Rijkaard ama bu transfer olmayacak. Adamlar fotomaç kaynaklı haber yapıyor :D

Kim fotomaç kaynaklı haber yapıyor.Marca'daki haberde bizim basından alınmış bir haber yok.Direk Rijkaard istiyor diyorlar.Türk basını lafı geçmiyor.

dünkü maçta taraftarına veda etmiş.madridden ayrılması kesin işallah bize gelir.

Kim fotomaç kaynaklı haber yapıyor.Marca'daki haberde bizim basından alınmış bir haber yok.Direk Rijkaard istiyor diyorlar.Türk basını lafı geçmiyor.

Evet...

Sadece Rijkaard'ın istediği ve Real Madrid'in kolaylık yapacağı yazıyor.

yalnız Hagi sertliğe sertlikle karşılık veriyodu bunuda kat işin içine... bende şöle açıklayım sana Lincoln'e vuruyolardı ve pasif kalıyodu, Keita'ya yapıldığı zaman Keita'da aynı tepkiyi veriyo, Hagi kendisine öyle birşey yapıldığı zaman dirseği geçiriyodu veya ayağına basıyodu oyüzden okadar yaklaşamıyolardı...

bencede çok güzel söylemişsin renkdaş, çok heveslenmeyin belki katar veya amerikaya gider marca kesin doğru sölüyor diye birşey yok hemen hayal kurmayalım... üzülürsünü"üzülürüz"

yalnız Hagi sertliğe sertlikle karşılık veriyodu bunuda kat işin içine... bende şöle açıklayım sana Lincoln'e vuruyolardı ve pasif kalıyodu, Keita'ya yapıldığı zaman Keita'da aynı tepkiyi veriyo, Hagi kendisine öyle birşey yapıldığı zaman dirseği geçiriyodu veya ayağına basıyodu oyüzden okadar yaklaşamıyolardı...

Guti ye gay diyorlar ama (Hagi gibi olmasa da) Lincoln den daha erkek bence :D

En azından Lincoln gibi Volkan dan kaçmaz, makas alır :D :asd:

Guti ye gay diyorlar ama (Hagi gibi olmasa da) Lincoln den daha erkek bence :D

En azından Lincoln gibi Volkan dan kaçmaz, makas alır :D :asd:

buda farklı bir bakış açısı :P benim demek istediğimle pek alakası yok ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt