# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Bugüne kadar hangi alınan yaşlı yıldız futbolcumuz kötü çıktı? :) İnşallah gelir ..

Hagi-Popescu-Neill-Kewell :)

F.De Boer'u çabuk unutmuşsun gibime geldi :)

gençlerimizi de biliyoruz jo santos caner herkesin göndermek istedikleri :)

Fatih Terim'in ; kim gelirse kabulüm dediği dönemde alınan bi futbolcu.

Onları sayma :) Kalitelilerden bahsediyorum ben.De Boerler Almaguerler..Bunları geç renkdaş..

Guti'den bahsediyoruz biz :) O kadar çok isterimki gelmesini..

Frank de Boer ayrı biriydi. Geldiğinde çok sevinmiştim. O yıla kadar Fifa'da felan değişilmez adamımdı. 11'imizi yazardık arkadaşlarla. Defansa ilk yazdığım adam olurdu. Ama bizdeki performansı hayal kırıklığıydı. İsim ve kariyer olarak bu ligin görebileceği en kariyerli adamdı kendisi.

Frank de Boer ayrı biriydi. Geldiğinde çok sevinmiştim. O yıla kadar Fifa'da felan değişilmez adamımdı. 11'imizi yazardık arkadaşlarla. Defansa ilk yazdığım adam olurdu. Ama bizdeki performansı hayal kırıklığıydı. İsim ve kariyer olarak bu ligin görebileceği en kariyerli defanstı kendisi. Bir de Carlos var isim olarak tabi ki. Ama ikisi de bence hayal kırıklığıdır.

Guti Haznedaroğlu iyidir ama doymuş adam.Tabii oynamak isterse olay değişir.

Ara sıra girip yazacam buraya.

Guti'den adam olursa,şeyimden de kaval olur.Bize kesinlikle verim sağlamaaaaaaaaaaz.

Ara sıra girip yazacam buraya.

Guti'den adam olursa,şeyimden de kaval olur.Bize kesinlikle verim sağlamaaaaaaaaaaz.

Gutiden adam olurda o söylediğin şey zor .

Herkes takmış yaşına arkadaş Hagi geldiğinde 20 yaşındamıydı , Kewell geldiğinde 17 yaşındamıydı , Jo kaç yaşında ? Bize ne veriyor yaşı genç de ne veriyor onu söyleyin bana ?

Önemli olan yaşı değil , becerisi.Futbolda yaşın önemi yoktur , karakterin önemi vardır.:tiphat:

Gutiden adam olurda o söylediğin şey zor .

Herkes takmış yaşına arkadaş Hagi geldiğinde 20 yaşındamıydı , Kewell geldiğinde 17 yaşındamıydı , Jo kaç yaşında ? Bize ne veriyor yaşı genç de ne veriyor onu söyleyin bana ?

Önemli olan yaşı değil , becerisi.Futbolda yaşın önemi yoktur , karakterin önemi vardır.:tiphat:

Suraya özellikle katılıyorum ama yönetimin gutiyi alıp yanına elanoyu koyup dmc posizyonundada M.sarpla devam etmesinden korkuyorum belkide bi cok arkadas bu yuzden gutiyi istemiyorlar söyle düşünüyorlar yine yıldız transfer ve yine bulmaca gibi takım bi tarafı saglam öbür tarafı defolu

Suraya özellikle katılıyorum ama yönetimin gutiyi alıp yanına elanoyu koyup dmc posizyonundada M.sarpla devam etmesinden korkuyorum belkide bi cok arkadas bu yuzden gutiyi istemiyorlar söyle düşünüyorlar yine yıldız transfer ve yine bulmaca gibi takım bi tarafı saglam öbür tarafı defolu

Zaten Guti DMC ve MC Guti AMC çok maç oynamamıştır.

Guti bu yasta ve fizikte ancak AMC oynar, haftasonu izledim geriye donup defans yapmaya mecali yok diye Gago ve Xabi onun arkasini topluyordu. Bizde direk oyun kurucu oynar. MC veya DMC'ye aliyorsak hic zahmet etmeyip Intertoto'ya gitmek icin basvuralim.

Bu saatten sonra Guti'nin gelmesi için dua edeceğim.İnşallah gelirde,verimsizliğini görüp mal gibi kalır,dumur olursunuz.Amin.

Ya Gutiyi gidip DMC'ye alacak halimiz yok arkadaşlar Adnan Sezgin cumhurbaşkanı olsa yine yaptırmazlar böyle bir saçmalıgı. Guti gelir çatır çatır AMC'sini oynar 2 sene asist kralı olur gider.

Bu saatten sonra Guti'nin gelmesi için dua edeceğim.İnşallah gelirde,verimsizliğini görüp mal gibi kalır,dumur olursunuz.Amin.

Mal ? Laflarına dikkat et . Hem sanane ki bizim istediğimiz adamdan ? Sen beğenmiyor veya istemiyor olabilirsin bize saygı duymak zorundasın gelsin görün mal gibi kalın felan Allhım ya .Çocukmusunuz ya:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt