# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

karar alındı,florentino ve george ne olduğunu biliyor diyor başlıkta

İspanyolca bilgim yok denecek kadar az ama anladığım kadarıyla

haber içeriğinde ''Guti kesin olarak ayrılıyor, Galatasaray dışında İngiltre Rusya , İtalya gibi seçneklrde söz konusu'' gibi birşey diyor sanırsam.

Birisi tercüme ederse sevinirim.

"No sólo me gusta Estambul, también me gusta Rusia, Inglaterra, Italia..

Sadece İstanbul gibi yapmam, Rusya, İngiltere, İtalya ben de severim.

sıfır ispanyolcam ile online çeviri yaptım bu çıktı aynen kopyaladım ama diğer tekliflerden bahsediyor işte gelmeyecek hissine kapıldım ama bakalım

yahu Guti den önce şöyle defansif özellikleri daha yüksek, rakibi rahatsız eden, top ayağına gelince panik yapmadan kullanabilen ortasaha alsınlar

Guti ayni elano gibi iki yöne calisan, ama azcik daha iyi defansif yönleri var... yinede bu takima o gelse de adam gibi adam bir Ön Libero lazigm.

---DMC---

Guti Elano

bomba gibi olur :)

Ben pek Inanmiyorum gelecegine !

Adam´i Hava´da Kaparlar ! Inter - liverpool - Juventus gibi Takimlar alir bence !

Ama gelirse :D opsidhfaohfvüpashdfpj :D Kafayi yerim !

Associated Press

MADRID (AP)—Turkish club Galatasaray wants to sign Jose Maria “Guti” Gutierrez, the Real Madrid player has confirmed.

The 33-year-old playmaker has been with Madrid since 1995 and has already made clear he will leave at the end of this season.

In an interview with Marca newspaper published Monday, Guti says the Turkish club coached by Frank Rijkaard has contacted him about a possible move.

On Saturday, the midfielder waved goodbye to fans after Madrid’s 5-1 win against Athletic Bilbao, a game set to be his last for the team at the Santiago Bernabeu stadium.

Madrid's Guti mulls Galatasaray move - World Soccer - Yahoo! Sports

ayrıca burda da diyor ki Katar'a gidebileceği söyleniyor ama kendisine 2 yıllık sözleşme teklif eden Galatasaray'a gitmek üzere olduğu görülüyor

he 33-year-old has been rumoured to be moving to Qatar and England but looks set for Galatasaray who have offered Guti a two-year deal.

Son dakika, guti skysport'a açıklama yapıyor, galatasarayla anlaştığını söyledi

:d

Frank Rijkaardı beğenmezler gutiyide beğenmezlerse yuhh artık 33 yaşında kendini aşmış bir futbolcu keşke gelse :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt