# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

2 sene oynar ve bütün bildiklerini Emre Çolak'a öğretir Guti. :)

504.jpg

Adamın kötü olayı yok daha nası açıklanır adam evli yaa :S neyi var 2.kez söylüyorum ispanyol gazetesi Ramos adına böyle bişey çıkardı bu Guti ye dönmüş ya

İyiden iyiye fenerleşme yolunda ilerliyoruz.Ne işi var posası çıkmış adamların bu takımda.Biz sahada mücadele eksik diyoruz kaç yaşına gelmiş adamı takıma almaya çalışıyor bizim yönetim.Bravo size bu kafayla bir karış bile ilerleyemeyiz

Alex depar atmadan takımını şampiyon yapacak :o Guti çok daha iyisini yapar,ayrıca Guti'nin oyun merkezi daha geride yani tam olarak forvet arkası gibi değil.

Guti'yi çok severim ama yaşı biraz sorun ayrıca özel hayatından dolayı riskli bir transfer :)

Haldun Üstünel,savaşan bir takım kuracağız dememişmiydi ? :o

Bu nasıl savaş ? yatak da savaşan adam alıyoruz :D neyse ki pozisyon bilgisi yüksek,ne yapcağını iyi biliyor :asd:

Bonservissiz gelirse neden olmasın

Kacar-Hitzlsperger

Keita-Guti-Arda

Baros

Haldun Üstünel,savaşan bir takım kuracağız dememişmiydi ? :o

Bu nasıl savaş ? yatak da savaşan adam alıyoruz :D neyse ki pozisyon bilgisi yüksek,ne yapcağını iyi biliyor :asd:

Sonradan pişman olacağınız şeyler yazmayın.

Seviyeyi de yerlerde süründürmeyin.

Guti bize Neill kadar katkı sağlar. Belki de orta sahamızın Neill'i olabilir ama bilmiyorum ya... Orta sahaya biraz daha genç oyuncular alınmasını lazım.

her ortasahaya bir tecrübeli adam lazim.. guti gelirse süper olur

Hani herkes diyor ya savaşan takım olacaksak bu tip adamlar olmamalı diye.Bence bu tip adamlara da ihtiyaç var.Tecrübelileri ve gençleri iyi harmanlarsak asıl o zaman başarı gelir.Sadece genç oyuncuları takıma doldurmanın bize hiçbir getirisi olmaz,zor durumlarda çoluk çocuk etrafına bakıp takımı kurtaracak adam ararlar.Guti böyle bir adamdır demiyorum ama etrafındaki oyunculara futboluyla kesinlikle güven verebilecek bir adamdır.

Eskiden Juventus'taki oyunculara Zidane'la ilgili sorular soruyorlardı.Hiç unutmam 1 tanesi şöyle bir cümle kurmuştu:

"Biz Zidane'a pas atarız,o nasıl olsa ne yapılacağını bilir"

Guti de bizim takım için böyle bir adam olabilir.

İyi yönlerini kötü yönlerini falan sıralayacaksak eğer az önce Youtube'da İspanyol vatandaşın birisi yazmış mesela,istikrarsızdır diye."Kötü oynadığı zaman pek katkı sağlamaz ama iyi oynadığı zaman da Dünya'da onun üstüne orta saha yoktur,ne Kaka ne Gerrard ne de Xavi" yazmış.Gerçekten oynamaya niyeti varsa bizde inanılmaz işler yapabilir

bu transferin bence bize faydası olmaz, aksine bizi geriye götürür. İnşallah yalan haberdir.

-- Bu bölgede transfere ihtiyacımız olduğunu hiç düşünmüyorum.

-- Adam hayatını Madrid'te geçirmiş, bize gelip hemen uyum sağlamasını beklemek hayalcilik olur.

++ Ben futbolcunun yaşlısı veya genci olduğunu düşünmüyorum, sadece iyi ve kötü futbolcu vardır ve Guti iyi bir futbolcudur.

-- Ancak kariyerinde alınmadık kupa bırakmayan bir adamdan TSL ve Avrupa Ligi için nasıl motive olmasını bekleyebiliriz? Parayla nereye kadar?

Gerçekten çok riskli bir hamle... 90% elimizde kalır, birşey yapamaz. Benim düşüncem bu.

Real Madrid deki gibi hırslı oynayacaksa bizde de çok katkısı olabilir, fenere gelen Roberto Carlos gibi öylesine dolaşacaksa ortalıklarda gelmesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt