# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Bu oyuncunun bizde başarılı olması sadece ve sadece kendisinin karakterine bakar.

Mesleğe saygısına bakar.

Bkz : Baros,Neill,Kewell

kusura bakma:Roflol::Roflol::Roflol:

Takımda daha çok transfere ihtiyacı olan bölge varken (defansif orta saha, stoper, hatta bence sol bek) Guti'nin mevkiinde oynayabilen Arda ve Elano gibi klas oyuncuların varsa, Guti'ye bence pek gerek yok. Ama seni güldürdüysem ne mutlu bana :D

Yanlız Guti 90 dakikalık bir oyuncu değil,bize gelirse maçlarda en fazla 70. dakikadan sonrasında oyundan çok düşecektir.

Savaşan takım bu yaştaki Guti ile mi kurulacak.

Hani herkes diyor ya savaşan takım olacaksak bu tip adamlar olmamalı diye.Bence bu tip adamlara da ihtiyaç var.Tecrübelileri ve gençleri iyi harmanlarsak asıl o zaman başarı gelir.Sadece genç oyuncuları takıma doldurmanın bize hiçbir getirisi olmaz,zor durumlarda çoluk çocuk etrafına bakıp takımı kurtaracak adam ararlar.Guti böyle bir adamdır demiyorum ama etrafındaki oyunculara futboluyla kesinlikle güven verebilecek bir adamdır.

Eskiden Juventus'taki oyunculara Zidane'la ilgili sorular soruyorlardı.Hiç unutmam 1 tanesi şöyle bir cümle kurmuştu:

"Biz Zidane'a pas atarız,o nasıl olsa ne yapılacağını bilir"

Guti de bizim takım için böyle bir adam olabilir.

İyi yönlerini kötü yönlerini falan sıralayacaksak eğer az önce Youtube'da İspanyol vatandaşın birisi yazmış mesela,istikrarsızdır diye."Kötü oynadığı zaman pek katkı sağlamaz ama iyi oynadığı zaman da Dünya'da onun üstüne orta saha yoktur,ne Kaka ne Gerrard ne de Xavi" yazmış.Gerçekten oynamaya niyeti varsa bizde inanılmaz işler yapabilir

Yaşıymış, cinsel tercihiymiş bütün bunlar hikaye, bence bütün olay burda bitiyor. Guti kendini futbola verdi mi gerçekten de sıradışı bir oyuncu oluyor. "Underrated" teriminin karşılığı Guti'dir benim için. Madrid'de senelerdir Galacticos dalgasının gölgesinde kaldı ama Kaka'lı, Ronaldo'lu, Alonso'lu takımda bile oynadığı zaman hala takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu gösteriyor. Burda futbol oynamaya istekli olması önemli olan. Sezon sonunda kesin olarak ayrılacağını söylemişti, ayrılacağı kesin. Türkiye'ye Katar, Amerika gibi yatmaya gelecekse haklısınız ama sahada işini yapmaya hevesli, istekli olsun gece yaşantısı, özel hayatı inanın kimsenin umrunda bile olmaz. Yalnız Guti-Elano ikilisi dengeli bir ikili olmaz, yumuşak kalır. Guti gelirse Elano gider. Elano'nun aldığını Guti'ye versek gelmeyi kabul edebilir. Gelen parayla da Guti'nin yanına defansif, dirençli bir oyuncu alınabilir. ;)

Yaşıymış, cinsel tercihiymiş bütün bunlar hikaye, bence bütün olay burda bitiyor. Guti kendini futbola verdi mi gerçekten de sıradışı bir oyuncu oluyor. "Underrated" teriminin karşılığı Guti'dir benim için. Madrid'de senelerdir Galacticos dalgasının gölgesinde kaldı ama Kaka'lı, Ronaldo'lu, Alonso'lu takımda bile oynadığı zaman hala takımın en önemli oyuncularından biri olduğunu gösteriyor. Burda futbol oynamaya istekli olması önemli olan. Sezon sonunda kesin olarak ayrılacağını söylemişti, ayrılacağı kesin. Türkiye'ye Katar, Amerika gibi yatmaya gelecekse haklısınız ama sahada işini yapmaya hevesli, istekli olsun gece yaşantısı, özel hayatı inanın kimsenin umrunda bile olmaz. Yalnız Guti-Elano ikilisi dengeli bir ikili olmaz, yumuşak kalır. Guti gelirse Elano gider. Elano'nun aldığını Guti'ye versek gelmeyi kabul edebilir. Gelen parayla da Guti'nin yanına defansif, dirençli bir oyuncu alınabilir. ;)

Bunlar da birer tercih ama böylelikle çift yönlü oyunculardan kurulu pas yapan orta sahayı unutmak anlamına gelecek biraz. Takım hücumcular ve savunmacılar olarak bölünecek, hücumcular savunmaya az katkı yapacak, savunmacılar da pas hatası yaparak top kaybına neden olacak. Total futbol falan yalan olacak.

adam çoktan geldi kapıda bekliyoda bizde gaylığını düşünüyoruz sarp normal de işimizemi yarıyo sanki bizene kendi ne halt yerse yesin önemli olan sahada ERKEK gibi oynaması

guti gelirse elano gider.:o

Ben zaten onu diyorum... Elano gibi bir futbolcu varken elimizde, daha Madrid dışına çıkmamış, takıma alışması gereken, kupaya doymuş, artık hiç bir hedefi olmayan birini kadroya katmak bize ne fayda getirir?

Hayır herşeyi geçtim, istikrar nerde? Geçen sene Lincoln gitti, Elano geldi, şimdi Elano gitsin, Guti gelsin, Guti tutmazsa gitsin, başkası gelsin, ne anladım ben bu işten?

Bunlar da birer tercih ama böylelikle çift yönlü oyunculardan kurulu pas yapan orta sahayı unutmak anlamına gelecek biraz. Takım hücumcular ve savunmacılar olarak bölünecek, hücumcular savunmaya az katkı yapacak, savunmacılar da pas hatası yaparak top kaybına neden olacak. Total futbol falan yalan olacak.

Bunu nerden çıkardın anlamadım. Elano'nun gönderilmesini kast ediyorsan Elano çift yönlü bir oyuncu mu ki? Mücadeleci diyebilirsiniz ama Elano'nun yaptığı defans sadece niyet safhasında kalıyor. Elano ne kadar çift yönlüyse Guti de o kadar çift yönlüdür. Eğer yanına alınmasını yazdığım oyuncuyu kast ediyorsan ise dirençli derken Barış Özbek, Mustafa Sarp gibi bir oyuncuyu kast etmedim tabii ki de. Ayağı düzgün, pas futbolunda aksamayacak ama daha çok oyunun defansif yönünü benimsemiş, daha mücadeleci, dirençli bir oyuncuydu benim kast ettiğim.

Real Madrid taraftarı ciddi ciddi üzülmeye başlamış nedense :S Çoğu Guti'ye herşey için teşekkür edip,stadlarında güzel bir uğurlama yapmak istiyor.

Bizdeki gibi bu haber asılsız,yalan falan diyen yok.Herkes habere inanmış durumda :S

Ben zaten onu diyorum... Elano gibi bir futbolcu varken elimizde, daha Madrid dışına çıkmamış, takıma alışması gereken, kupaya doymuş, artık hiç bir hedefi olmayan birini kadroya katmak bize ne fayda getirir?

Hayır herşeyi geçtim, istikrar nerde? Geçen sene Lincoln gitti, Elano geldi, şimdi Elano gitsin, Guti gelsin, Guti tutmazsa gitsin, başkası gelsin, ne anladım ben bu işten?

Elano takıma çok uyum sağladı ya sanki bu sezon, bu daha kötü. Elano takımda kalırsa yeni bir transferden farkı olmaz gelecek sezon için. Ayrıca Elano Dünya Kupası'ndan sonra da satılmazsa büyük olasılıkla son alıcısı biz olmuş oluruz. Guti de son transferini bize yapmış olur eğer olursa bu transfer ama uğrayacağımız en büyük kayıp vereceğimiz yıllık olur. Bütçe olarak darda olduğumuz bir zamanda Elano'yu tatmın edici bir bedele satıp ondan daha fazla katkı sağlayacak bir oyuncuyu bonservissiz almak bana mantıklı geliyor. Elano'dan elen parayla bütçe yaratılabilir. Tabii Scott Parker gibi, Jermaine Jenas gibi Guti'den daha diri oyuncuları getirme gücümüz vasa ben de onları tercih ederim ama maalesef. Bir de Guti 90 dakikalık oyuncu değil deniyor, olabilir ama Elano da 90 dakikalık bir oyuncu değil. Dediğin gibi Türkiye'yi Katar gibi görerek sadece yatmaya gelecekse haklısın, sıkıntı yaratabilir ama Guti sahada futbol oynamaya hevesli olduğunu göstersin, Madrid'de gösterdiği hırsı burda da sahaya yansıtsın yaşı, özel yaşantısı anında unutulur.

Real Madrid taraftarı ciddi ciddi üzülmeye başlamış nedense :S Çoğu Guti'ye herşey için teşekkür edip,stadlarında güzel bir uğurlama yapmak istiyor.

Bizdeki gibi bu haber asılsız,yalan falan diyen yok.Herkes habere inanmış durumda :S

Nasıl nedense üzülüyor yahu ? Sen Hakan Şükür , Hasan Şaş bu klupten ayrılınca üzülmedin mi ? Real Madrid taraftarı içinde Raul , Guti gibi oyuncuların ayrılması aynı duygu

Nasıl nedense üzülüyor yahu ? Sen Hakan Şükür , Hasan Şaş bu klupten ayrılınca üzülmedin mi ? Real Madrid taraftarı içinde Raul , Guti gibi oyuncuların ayrılması aynı duygu

Oha lafı nerenden anladın sen ya?Ben üzülmesinler mi dedim orda?

Bugün haber çıksa Arda, Liverpool'a gidiyor diye.Sorgulamadan direk olarak habere inanıcak mısın?Veda çalışmalarına başlıcak mısın?

Yoksa direk yine sallama haber,yalan haber zart zurt mu diyeceksin?

Bugün haber çıksa Arda, Liverpool'a gidiyor diye.Sorgulamadan direk olarak habere inanıcak mısın?Veda çalışmalarına başlıcak mısın?

Guti ayrılacağını önceden açıklamıştı; belki o yüzdendir.

Pardon o zaman Ama şu var Marca Real Madrid gazetesi gibi birşey şuan Real ile çok yakından ilgileniyorlar O yüzden inanmaları doğal Mesela El Mundo Deportivo´nun haberi olsaydı bu kadar inanan olmazdı .

YouTube - Guti vs Barca 2010 By Zouzinho

Videoyu iyi izleyin Alex gibi Arda gibi forvet arkasın oynayan bir oyuncu değil,oyun merkezi biraz daha geride ve serbest oynayan bir oyuncu.

Çok klas adam Guti :tiphat:

4613.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt