# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Lima kaç numaralı formayı giyecekmiş ?

Yıllık ne kadar alacakmış ?

Bonservisine ne kadar vermişiz ? Yada kiralık mı ? Kiralık ücreti ne kadar ? Satınalma opsiyonu varmıymış ? Varsa ne kadar ?

:) :) :) :)

Lima yıllık almayacakmış maç başına alıyormuş opsiyonu bizdeymiş ama :D

Önemli bir transfer olur ama 33 yasinda bir futbolcuya bonservis verilmesine karsiyim. Bonservissiz ve max. 2 Milyon Euro´ya oynayacaksa gelsin yoksa yine cok basimiz agrir cok laf isitiriz. Bence Adnan Polat ve ekibinin artik transfer konusunda hata yapacaklarini düsünmüyorum bu seneki hayalkirikligindan sonra

Arkadaş sizi de anlamıyorum. :) Orta sahamızda sanki çok iş yapan adam varda 3.5 milyon euro çok diyorsunuz. Peki Guti'yi almayalım Barış'la , Sarp'la idare edelim o zaman :)

Guti gelirse , yanına bir tane daha adam alınırsa iyi olur. Zaten galiba bonservis ödemeyeceğiz.

Önemli bir transfer olur ama 33 yasinda bir futbolcuya bonservis verilmesine karsiyim. Bonservissiz ve max. 2 Milyon Euro´ya oynayacaksa gelsin yoksa yine cok basimiz agrir cok laf isitiriz. Bence Adnan Polat ve ekibinin artik transfer konusunda hata yapacaklarini düsünmüyorum bu seneki hayalkirikligindan sonra

real madrid in pek para isteyeceğini sanmam,hatta alacağına karşılık serbest bile bırakabilirler guti yi,yaşa da fazla takılmayın bu adam 2-3 sene daha üst düzey oynar

İspanya'dan bide Raul Garcia'yı getirirsek ne ortasahamız olur be..:D

Guti-Elano ikilisinin arkasına Diarra aşiretinden bir dmf koyarsak bizim ortasaha uçar.:asd:

Guti gelirs Elano kalmaz yahu.Ortasaha çöker ozaman.

hala elano diyosunuz yahu.ne elanosu :S.alıcısı bulundumu hemen satılmalı:coffee:

Sana göre satılmalı bana göre satılmamalı.:asd:Guti ile takır takır pas yaparlar,top göstermezler rakibe.Ortasaha da çökmez ayrıca arkalarına bir Diarra bir Sissoko koyduktan sonra.;)

peki bu adamin

kondisyonu nasil ?

fizik gucu nasil ?

defansi nasil ?

top kapmak icin rakibi kovalar mi ?

bu adam gerekirse iki liberoda oynayabiliyor mu ?

gercek mevki orta saha(mc) mi forvet arkasi(amc) mi ?

gece hayati nasil ?

karakteri nasil ?

bunlari anlatacak bir arkadas var mi ?

peki bu adamin

kondisyonu nasil ?

fizik gucu nasil ?

defansi nasil ?

top kapmak icin rakibi kovalar mi ?

bu adam gerekirse iki liberoda oynayabiliyor mu ?

gercek mevki orta saha(mc) mi forvet arkasi(amc) mi ?

gece hayati nasil ?

karakteri nasil ?

bunlari anlatacak bir arkadas var mi ?

Hiç izlemedinmi Gutiyi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt