# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Sanki bu başlık kitlenmişti:rolleyes:

Bu adamın gelmesini çok istiyorum sakatlık yaşaması cuk diye oturur ortasahamıza.

Ibrahimovic´i alsak da gay mi diyecekler? Ispati nerde gay oldugunun? Kendisi aciklamis mi gay oldugunu? Bos laflar bunlar.

Hem arkadaş Gayse gay ya.Bırakın onu, onunla sevişen düşünsün.Size ne? Guti gelince direk kollarına mı atlıcaksınız?

İki Guti konusu birleşse iyi olmaz mı ?

İbraya da öyle diyorlardı ama gazeteciye kapağı nasıl bıraktığını herkes duymuştur :D

kelepçe partilerii yapanlara ne olduki guti ye ne olacak ..

Neden koskoca Real Madridin gaylere tahammülü varda bizim yok?

Gay olmak yasakmi?

Nerden biliyonuz bizim kadronun yarisinin gay olmadigini?

Nerden biliyonuz Messinin veya Ronaldonun gay olmadigini?

Biz Spor Kulübümüyüz? Evet!

Guti iyi bir Sporcumu? Evet!

Ozaman sorun yok!

Ayrica gay oldugunu kim söylemis?Ispati varmi?Ise bakin ya...Adamin Futbolunu konuscagina ilk olarak yasamini konusuyoruz.

Bu sadece Gutide böyle olmuyor,her gelen yabancida ilk olarak özel hayatini tartisiyoruz.

Bakiniz Baros,Lincoln,Giovani,Jo,Elano

Real Ronaldoyu özel hayati yüzünden almasaydi simdi Sampiyonlukta coktan havluyu atmisti!

Adamlarin her bir bokunu elestirirsek zor buluruz bize yakisan futbolcuyu.

GUTİ şunları okusa acaba ne düşünür adam gelmeden 65 sayfa yorum yazıldı :) yahu adam gelse ben havalanını düşenmiyorum bile (gerçi artık karşılamaya gitmeyeceğiz dedi uA neyse ) ve orada bir elin parmaklarını geçmeyecek kadar dişi kişi olur gerisi hep erkek :P ahh GUTİ seni bir Galatasaray formasıyla göreyim başka da bir şey istemem ama bu takımda görmek istediğim tek kişisin ne messi ne CR9 yıllardır Reali izlediysem sadece senin içindi yıllarca kurduğum hayalim gerçekleşmeye bu kadar yakınken etme eyleme gel artık :D

Gay se gay bize ne,

Bırakın gay olup olmadıgını rakip takım defans oyuncuları düşünsün, birebirde onlar yakın olacak :)

Neden koskoca Real Madridin gaylere tahammülü varda bizim yok?

Gay olmak yasakmi?

Nerden biliyonuz bizim kadronun yarisinin gay olmadigini?

Nerden biliyonuz Messinin veya Ronaldonun gay olmadigini?

Biz Spor Kulübümüyüz? Evet!

Guti iyi bir Sporcumu? Evet!

Ozaman sorun yok!

Ayrica gay oldugunu kim söylemis?Ispati varmi?Ise bakin ya...Adamin Futbolunu konuscagina ilk olarak yasamini konusuyoruz.

Bu sadece Gutide böyle olmuyor,her gelen yabancida ilk olarak özel hayatini tartisiyoruz.

Bakiniz Baros,Lincoln,Giovani,Jo,Elano

Real Ronaldoyu özel hayati yüzünden almasaydi simdi Sampiyonlukta coktan havluyu atmisti!

Adamlarin her bir bokunu elestirirsek zor buluruz bize yakisan futbolcuyu.

pek hala diyelim guti geldi ve gol atti golden sonra ardayla opustuler bunu gerrard ile xabi alonso yapti ama ingilterede normal karsilandi burda ardayi oldururler guti ayni gun ispanyaya postalarlar malesef biz daha o kadar gelismedik onun icin guti gelmesin diyorum ben

Çok entresan yorumlar yapılıyor.Arda acaba Guti gelse de öpsek falan diye bir açıklama mı yaptı,benim haberim yok Arda'nın da gay olduğundan

Bu sayfada biraz daha durursam gaylik belirtileri başlayacak diye korkar oldum:D

Arkadaşlar Darwinizmi bırakın da Einstein'e gelin,futbolla ilgili konuşalım

pek hala diyelim guti geldi ve gol atti golden sonra ardayla opustuler bunu gerrard ile xabi alonso yapti ama ingilterede normal karsilandi burda ardayi oldururler guti ayni gun ispanyaya postalarlar malesef biz daha o kadar gelismedik onun icin guti gelmesin diyorum ben

usta ne yaptın ya Ardayla ne diye öpüşsün ona bakarsanız necatiyle veyselin de bir gol sevinci sırasında ne yaptığı malum yani geçiniz GUTİ ona top diyenleri top gibi oynar yeterki Türkiye'ye gelsin

Konudan sapmayalım arkadaşlar özel hayatından çok takıma neler katabilir diye düşünmeliyiz :)

Ya arkadaş Guti'den bahsediyoruz ya. İsterse atla eşşekle ilişkisi olsun, köpekle kediyle öpüşsün banane. Oynayacağı topa bakarım, profesyonelliğine bakarım.

Ya arkadaş Guti'den bahsediyoruz ya. İsterse atla eşşekle ilişkisi olsun, köpekle kediyle öpüşsün banane. Oynayacağı topa bakarım, profesyonelliğine bakarım.

o kadar da degil at esek girmesin olaya lutfen riza ediyorum

ardayla opusme falan tamam da biyere kadar:)

tovbe ya muhabbete bak:)

bi fotosu var adamın erkekle yaşamıyo boy boy erkek gazetelerinde çıplak pozlar vermiyo niye bu kadar abartıyosunuz anlamıyorum ne diye arda yı öpsün adam sinem atlar sahaya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt