# Guti Hernandez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Guti Hernandez

Guti yukar ki videonun yarısında yaptığı pasları bizde yapsa "işe yaramıyor" denir.

katılıyorum ama Hagi içinde doymuş olduğu söyleniyordu yada kewell içinde fakat nasıl hırslı oynadılar gördük. Bu birazda oyuncunun yapısı ile ilgili. Şahsen Elano yada Jo gibi kendi takımında oynayamayan yedek olan bir oyuncu geleceğine Guti gibi hazır bir oyuncu gelirse daha iyi olur. Elano yerine Guti daha faydalı olacaktır. Bence Guti faydalı olabilir. Onu Elano-Jo gibi oyuncularla bir tutmamak lazım.

Hagi orada başarılı olamadan geldi ama.Yetenek olarak kıyaslamasam da Guti orda büyük başarılara imza attı.Yine de çok yedek oturdu bu adam ya yazık. :D

Hocam, gülmen gerekiyor zaten. Xavi mükemmel bir futbolcu. İnsan üstü pasları var. Eyvallah. Ama 1,5 senedir şurada Xavi konuşuluyor. Guti yıllardır Madrid'de kendini kanıtlamış oyuncu. Onun yerini hangi orta sahalar alındı, hiç biri Guti gibi değildi. Hepsi yollandı, Guti'yi arattırlar. Guti 1, Xavi 2 Bu Aslada değişmeyecektir.

Guti'nin şansı Zidane gibi bir üstadla çalışmış olması.

Xavi 30 yaşında.Guti 30 yaşından sonra,Xavi kadar kadroda yer bulamaz zaten,bulamadı da.Göreceğiz kimin daha iyi olup olmadığını.

Evet belli.Guti'nin yerini doldurmak için milyon dolarlar harcadılar.Hala Guti'den iyisini bulamadılar.Hatta Guti oynamadımı Real'de duruyor

Hocam, gülmen gerekiyor zaten. Xavi mükemmel bir futbolcu. İnsan üstü pasları var. Eyvallah. Ama 1,5 senedir şurada Xavi konuşuluyor. Guti yıllardır Madrid'de kendini kanıtlamış oyuncu. Onun yerini hangi orta sahalar alındı, hiç biri Guti gibi değildi. Hepsi yollandı, Guti'yi arattırlar. Guti 1, Xavi 2 Bu Aslada değişmeyecektir.

Ben 1.5 yıldır filan takip etmiyorum,onun için pek üstüme alındığımı söyleyemem.Xavi futbolda hakettiği değeri geç bulmuş bir oyuncudur.Neyse,zaman kimi haklı çıkarır her beraber göreceğiz.Ama lütfen yaş olayına filan girmeyelim.

Evet belli.Guti'nin yerini doldurmak için milyon dolarlar harcadılar.Hala Guti'den iyisini bulamadılar.Hatta Guti oynamadımı Real'de duruyor

Sneijder, Van der vaart, V.S bir sürü isim alındı Guti gibi olamadı hiç biri. Guti tapılacak bir isim. Yine söylüyorum, Guti, futbolun ilahlarından.

Gelsin Guti yahu 2 sene kral gibi top oynar futbolu bizde birakir.

Kötü yani sadece maasi onuda az cok forma paralasinda cikarirlar artik tarafatar Guti HAZ alacam diye doldurur storlari. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt