Orhan Terzi
Ulubatlı Souness
- 17 Aralık 2008
- 33.949
- 27.204
- 3.013
-----
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilgisayarınızın saatini 7 aralık 2011 saat 15:00 dan ileri aldıktan sonra illuminati.org sitesine girdiğinizde sorry; you are too late yazıyor. ilginç nasıl bir oyun oynuyor bu şerefsizler acaba
7 aralığı bilmem ama 2012de büyük bir felaket mutlaka O L A C A K
adamlar bunun altyapısını çok güzel hazırladı

o kart oyunu fake 95 te yapılmadı falan diye çıkışmış biri
Illuminati: New World Order - Wikipedia, the free encyclopedia
araştırmak bu kadar zor mu?herşeyi reddetmek daha mı kolayınıza geliyor arkadaşım?
Çok büyük araştırma yapmışsınız ahbap, kusra bakma. Emeğinize sağlık + Rep.
Google'a "Illuminati" diye aratıp çıkan sonuçlara tıklayarak yaptığın büyük araştırmaya saygısızlık ettim.
Frontpage terk sitelerden, söz konusu transfer nöbeti olunca sabah akşam dalga geçtiğiniz wikipedia'dan yola çıkarak bana kanıt sunduğunuzu zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Sitenin hostu 95 yılında alınmış olabilir. Zaten ilgilendiğimiz kısım bu değil. Bana bu kart oyununun 9/11'den önce herhangi bir yerde yayınlandığını kanıtlamalısınız ki, iddiaların aslı olduğuna inanayım. Sizin aksinize, her duyduğuma ve gördüğüme inanan birisi değilim. O yüzden bunu kabullenememeniz benim için anlam ifade etmiyor.
Korkma renkdaş,doğru olsaydı Admiral Ackbar mutlaka uyarırdı bizi.bu gercekten dogru mu arkadaslar gercekten korkmaya basladim
al sana kanıt
wiki falan da değil, adamların kendi resmi sitesinden
Download illuminati911.zip from Sendspace.com - send big files the easy way
Adamların kendi resmi sitesi ne? Bu resmilik durumunu teyit eden bir kaynağın var mı?
Yok. Çünkü olması gibi bir ihtimal de yok. Gizli bir örgütten söz ediyoruz. Adamlar yapacakları gizli planları +7 yaş zeka seviyesindeki puzzlelarla, her yanından sahtelik akan saçma sapan oyun kartlarıyla, görsellerle, geri sayım motorlarıyla ifşa edecek değiller. Bunu anlamak için deha olmaya gerek yok.
Sen böyle düşünesin diye yapıyorlardır belki? Bir daha düşün.Adamların kendi resmi sitesi ne? Bu resmilik durumunu teyit eden bir kaynağın var mı?
Yok. Çünkü olması gibi bir ihtimal de yok. Gizli bir örgütten söz ediyoruz. Adamlar yapacakları gizli planları +7 yaş zeka seviyesindeki puzzlelarla, her yanından sahtelik akan saçma sapan oyun kartlarıyla, görsellerle, geri sayım motorlarıyla ifşa edecek değiller. Bunu anlamak için deha olmaya gerek yok.
Sen böyle düşünesin diye yapıyorlardır belki? Bir daha düşün.
Şu anki internet ortamında çoğu şeyin gizli kalması artık mümkün değil,bu yüzden bu adamlar kendi çıkarları doğrultusunda kendilerini kontrollü olarak ifşa ediyorlar.
Bak madem inanmıyorsun illuminati ye,sembollerine falan.O zaman çizgi filmlere konulan alakasız sembolleri,en fazla izlenen kliplerin arasına sıkıştırılan 1 saliselik saçma sapan görüntülerin mantıklı bir açıklamasını yapabilir misin? Mesela tamamen konusu uzay uzaylı vs ile ilgili E.T klibinde araya giren saliselik çifleşen hayvan,geyik görüntülerini nasıl açıklarsın ?
bilgisayarınızın saatini 7 aralık 2011 saat 15:00 dan ileri aldıktan sonra illuminati.org sitesine girdiğinizde sorry; you are too late yazıyor. ilginç nasıl bir oyun oynuyor bu şerefsizler acaba