H.Üstünel'den Lincoln'e cevap!

Cevap: H.Üstünel'den Lincoln'e cevap!

Huzurunuzda rutbemi geri istiyorum. Bu adam ne oldugunu ve nasil bir yaratik oldugunu belli etti. Bu adama mi cevap vermeyip laf yiyecegim? Oyle sey olmaz. Beni bunlarla muhattap ettirip sonra niye boyle dedin, niye cevap verdin falan demeyin. Boyle tiplerin forumda isi olmamali.

O yuzden rutbemi isterim.

Hayri Cund'un rütbesi hiç yoktan yere gitti, bu da bariz bir şekilde ortada.

Yok ya birak boyle heriflere cevap vermeyecekmisiz de susacakmisiz, olan bize oluyor.

Huzurunuzda rutbemi geri istiyorum. Bu adam ne oldugunu ve nasil bir yaratik oldugunu belli etti. Bu adama mi cevap vermeyip laf yiyecegim? Oyle sey olmaz. Beni bunlarla muhattap ettirip sonra niye boyle dedin, niye cevap verdin falan demeyin. Boyle tiplerin forumda isi olmamali.

O yuzden rutbemi isterim.

Modlar "herif", "yaratik", "tip" gibi laflari es gecmemeli. Bu mesajlar da editlenmeli. Ayrica cok önemli bir fark var aramizda. Burasi Galatasaray forumu ve Galatasarayliyim. Bu ise lincolnsporlu. Ziyaretci angutlar varsa gercek Galatasaraylilari ele güne güldürttügü icin bu lincolnsporlu ve türevlerinin okkali bir ceza almasi gerekir.

Adam bize öyle mesajlar atıyor ki mesajda hakaret mi dersin, tahrik mi dersin, tehdit mi dersin, agresiflik mi dersin ne ararsan var. Cevap vermemek imkansız, etki-tepki yasasını göz önüne alınız lütfen.

Aziz Yıldırım'ın hareketlerini savunanlardan farkın yok Ozan. Onlar da aynen 'Bize çok hizmet etti vs.' ile hatalarını kapatıyorlar. Lincoln'un bu olay gerçekse savunulacak bir yanı yok ama bunu inatla farklı anlıyorsunuz. Hata varsa vardır, bunu söylemek görevdir. Hatayı yapana şakşakçılık yapmak birşey kazandırmaz.

Arkadaşlar bir karar alındı ve uygulandı. Bugüne kadar bilmeniz gerekiyor ki bu forumda hiçbir zaman bireysel keyfi cezalar verilmedi.

Olayı sorgulamayı bırakın ve futbol yorumlamaya devam edebilirsiniz...

Bir de madalya taksaydiniz adama, yemedigimiz laf kalmadi sadece 1 gun. Olan rutbeme oldu o terbiyesiz yuzunden.

Lincoln kadar kimse bizi böyle birbirimize düşürmedi.

Ben ve bir arkadaş uzun süreli polemiğe girdiğimiz için ikimizde 1 hafta yemiştik. Ki konuyu fazla uzattığımızdan dolayıydı, hakaret yoktu. Gidin 1 hafta kafanızı dinleyin dediler 1 hafta ceza kestiler bize.

Bu adamın etmediği hakaret, savurmadığı tehdit kalmadı, üstelikte 4-5 üyeye birden. Sadece 1 GÜN, yani yarın bu saatlerde tekrar başlayabilecek hakaretlerine. Tebrik ediyorum.

lincoln ü savunan kesin vardır :D savunanlara diyeceğim tek şey haldun üstünel üzerinden lincoln ü aklamayın o küfürü efsana kaptana etmiş bi defa... :)

oha yarim saat toplantiya girdik be neler olmus:)

belliydi ama bu Lincoln olayi daha cok can yakar

Ben ve bir arkadaş uzun süreli polemiğe girdiğimiz için ikimizde 1 hafta yemiştik. Ki konuyu fazla uzattığımızdan dolayıydı, hakaret yoktu. Gidin 1 hafta kafanızı dinleyin dediler 1 hafta ceza kestiler bize.

Bu adamın etmediği hakaret, savurmadığı tehdit kalmadı, üstelikte 4-5 üyeye birden. Sadece 1 GÜN, yani yarın bu saatlerde tekrar başlayabilecek hakaretlerine. Tebrik ediyorum.

O ceza anlık verilmişti. Uygun durumda olmadığım için geçici olarak verdim, eski mesajları kontrol etmeden. Şu anki cezası 3 gündür. Bu tarz olaylara son dönemde verdiğimiz standart cezadır. İyi forumlar...

Ohoo.. burasi ana baba günü yahu. Bu nedir böyle. Hiç yakismiyor Hayri ustad sana. Sen öylelerine aldiris etme, birak vak vak konussun yahu.

Konu Recep İvedik'in Ağustos Böceği & Karınca hikayesine dönmüş.. O zaman ben de bunun üzerine diyorum ki: Sonuç olarak Fok Balıkları çok yalnız...

Geri
Üst Alt