H3N2 Grip Virüsü

Canlılar yeni şartlara uyum sağlama süreci içinde mutlaka canlı halde olmalıdır. 3-4 senedir ölü durumda olan bir virüs nasıl evrimleşip adaptasyon süreci geçirir....

Biraz mantık... Fazla değil biraz mantık ve düşünerek konuşmak yeterlidir.

Hahahaha valla gulduruyosun beni.

Once virusun yasam dongusunu bi oku sonra gel konusalim olur mu ?

Influenza virusu 3 4 senedir olu muymus :D

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Copy-Paste yapmışsın ama baş harfi küçültmeyi unutmuşsun :(

İnsan anatomisinde bildiğim ve unutmam mümkün olmayan birkaç latince terimden birisidir. Mecburen bunu yazdım.

18 yaşımda kırıldı ve 3 ay göğüsle boyun arası alçıda kalarak yaşadım. Hemde ağustos sıcağında..

Bunu hatırlayıp buraya yazmak iççin copy/pasteye ihtiyacım olmaz.

Ama bilmediğim terimlerde copy/paste metodunu yaptığım doğrudur. Ve sıklıkla yaparım itiraf ediyorum.

Ama Clavicula için buna kesinlikle ihtiyaç duymam..

Terim Adam Eder
7848.jpg

İşte bunlar hep dış mihrak...

Erdoğan: ''İki iç mihrakın toplamı komşu olmayan bir dış mihrak eder.. Bir ülkenin iç mihraklarının toplamı da...''

Son kez seni ciddiye alarak acikliyorum eger hala adi konmamis kimyasal savas dersen daha da yazmam :D

Influenza virusunun hastalik yapan kismi H ve N kismidir. Ilaclarda bu kisimlara etkilidir.

15 cesit H ve 9cesit N vardir. Belli zaman araliklarinda virus bunlari degistirir ve salginlara sebep olur. H1N1 haliyken domuz gribi denmisti simdi H3N2 oldu ve bu salgini yapti. Ayni ozellik HIV virusunde de var ve bu yuzden asisi yapilamiyor.

Virus insan vucudunda degilken metabolizmasini durdurur ve sonsuza kadar vucut disinda kalabilir. Yani olme diye bisey soz konusu degil.

3 4 yil once oluyken diye bi cumle olmaz :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnsan anatomisinde bildiğim ve unutmam mümkün olmayan birkaç latince terimden birisidir. Mecburen bunu yazdım.

18 yaşımda kırıldı ve 3 ay göğüsle boyun arası alçıda kalarak yaşadım. Hemde ağustos sıcağında..

Bunu hatırlayıp buraya yazmak iççin copy/pasteye ihtiyacım olmaz.

Ama bilmediğim terimlerde copy/paste metodunu yaptığım doğrudur. Ve sıklıkla yaparım itiraf ediyorum.

Ama Clavicula için buna kesinlikle ihtiyaç duymam..

:redface:

Daha fazla rencide etmek istemiyorum, o yüzden susucam ama anladın sen beni.

Estağfurullah rencide olmak ne demek, ikiuygar insan gibi konuşuyoruz.

zırcahille sohbet ALİM e zor geliyorsa anlarım.

Siz bilirsiniz..

esenkalın..

Sallıyorsun diyorum. Uzatma işte diyorum, hala giderayak laf sokma çabaları, mağdur edebiyatı, demagoji peşindesin. Alçıyla yaşamışmış :D

Sallıyorsun diyorum. Uzatma işte diyorum, hala giderayak laf sokma çabaları, mağdur edebiyatı, demagoji peşindesin. Alçıyla yaşamışmış :D

ALİM olmanın kötü tarafıda bu işte:

Başkalarının yaşadıklarına empati yapamamak..

Damdan düşenin kırığını kontrol ederken, damdan düşen insangibi yaklaşıp, acısına anlayış gösterememek ve ceset muamelesi yapmak.

Atalarım bazı sözlerinde ne kadar haklıymış..

Kimyasalla biyolojik silahları biraz birbirine karıştırmışsınız sanırım. Bunun Kimya ile bir ilgisi yok.

ALİM olmanın kötü tarafıda bu işte:

Başkalarının yaşadıklarına empati yapamamak..

Damdan düşenin kırığını kontrol ederken, damdan düşen insangibi yaklaşıp, acısına anlayış gösterememek ve ceset muamelesi yapmak.

Atalarım bazı sözlerinde ne kadar haklıymış..

Bak hala devam ediyorsun :D

Clavicula kırığı tedavisi:

1-Operasyon-ki bu ancak damar-sinir yaralanmalarında söz konusudur-

2-BASİT BİR KOL ASKISI veya "8" şeklinde KORSE

Sen alçıyla gezdiğini iddaa ediyorsun :D

Kimyasalla biyolojik silahları biraz birbirine karıştırmışsınız sanırım. Bunun Kimya ile bir ilgisi yok.

Doğrudur.İlk defa yazdıktan beri aklımda bu konu.

Ama Askeriye di NBC komutanlığı gibi. hepsi aynı çatı altında yaşadığı için dokunmadım.

NOT : NBC = Nucleer-Biologic-CimYa tehditleri..

Bak hala devam ediyorsun :D

Clavicula kırığı tedavisi:

1-Operasyon-ki bu ancak damar-sinir yaralanmalarında söz konusudur-

2-BASİT BİR KOL ASKISI veya "8" şeklinde KORSE

Sen alçıyla gezdiğini iddaa ediyorsun :D

1978 de Ankara tıp da ortopedi teknolojisi ancak bu kadar ileriydi.

Daha fenasıda var; alçının son bir ayındaki kaşıntı ve yaz sıcağında duş/banyo yapamamanın verdiği huzursuzluk, ancak çin işkencesiyle ilişkilendirilerek izah edilebilir.

Şimdiki alçılar portatif.. OOh ne güzel...

1978 de Ankara tıp da ortopedi teknolojisiancak bu kadar ileriydi.

Daha fenasıda var; alçının son bir ayındaki kaşıntı ve Yaz sıcağında duş/banyo yapamamanın verdiği huzursuzluk, ancak çin işkencesiyle ilişkilendirilerek izah edilebilir.

Yaş 54. Yolun %77si gitmiş... Resimdeki sen misin :allaalla6vr:

Neyse ben biraz evvel 6 kilo portakal aldım

Hatta bir tanesini soydum ve yanıbaşıma koydum bile..

Kabuklarınıda ufaltıp kurutarak yakında çayını yapmaya başlarım..

Hehhee ... Buyur gel grip efendi..

Yaş 54. Yolun %77si gitmiş... Resimdeki sen misin :allaalla6vr:

Ne kadar yaşadığın değil, hayatına ne kattığın ve dağarcığın potansiyelidir önemli olan. Yaş hikaye...

Bu forumda ne insanlar tanıdım ben... Yaş var bilgi ve erdem yok,

Ve de bu forumda ne insanlar tanıdım ben... Çocuk denilecek yaşında adam sınıfına katılmış çoktan...

Bugün devlet hastanesi, bol hastalı bir minibüs, ve 2 sefer metrobüs, ve şöförün öksürmekten öleceğini sanmama neden olan bir başka minübüs'e binerek, bir de bütün bunları 3.5 saat uyku ile yaparak çok fena davetiye çıkardığım virüstür.

1-2 hapşırık ile ilk sinyallerini vermemden mütevellit korktuğumdur.

Bende diyordum bu konu neden açıldı. Az önce cahil Türk basının haberlerinde gördüm demek ki bu sıralar Türkiye'de milleti bu saçmalık ile kandırıyorlar. Bu virüs çıkalı çok oldu yeni gibi gösteriyorlar. Neymiş ilaç stokları tükenmiş vs vs. Maksat panik havası yaratmak. Haber anlayışınıza tüküreyim.

Geri
Üst Alt