H3N2 Grip Virüsü

Konu sallanmıyor diye sürekli flood yapıp üste çıkarma huyunuzu bırakır mısınız? Yönetici değil bir üye olarak soruyorum.

Biyolojik savaşlar ve griplerden bahsediyoruz hatta bunlardan korunmak için aşı olmamız gerektiğinden. Peki İngiltere'nin önderliğinde bir çok güçlü ülkenin dünyada toplumlara uygun hastalıklar türetip sonra onların tedavisi adıyla kısırlığa sebep olan aşılar yaptığını niye konuşmuyoruz? Bu son zamanlarda çok güçlenen bir iddia. Üzerinde tezler, araştırmalar yapılan bir konu haline geldi ve her araştırma biraz daha güçlendiriyor bu savı. Sebebiyse aslında çok saçma ve karmaşık değil; dünya artık bizi taşıyamıyor. Ülkeler tarım ve enerji kaynaklarını kaybederken biz daha da çoğalıyoruz. Çoğaldıkça yok ediyoruz. Bu yüzden bunun matematiksel olarak yanlış olmadığını düşünsek de işin kötü yanı bu ilaçların sadece bazı kesimlere ve toplumlara uygulandığına dair düşünceler hâlihazırda tartışılıyor.

O zaman konuşalım bakalım biraz..

Burada belirttiğiniz konuyu okur okumaz aklım hemen; ABD de GAYRI-RESMÎ olarak faaliyet gösteren ve akıllı/deli kimseye yasak konulmadan kullanmasına izin verilerek, modern ve klasik düşünce sınırlarını aşmayı hedefleyen düşmanla standartdışı savaş stratejisi alternatifleri ile mücadele etme yolları derlenen, ama oluşan fikir birikiminin kamuoyuna açıklanmadan dünyada elaltından yürütülen birçok fitne operasyonunun da ilham kaynağı olan ( Türkçeye benim halk ağzı çevirimle ) '' FİTNE FESAT MERKEZİ '' geldi.

Ulaşabilirseniz ve bu konuyu araştırırsanız şayet; felaket tellallığı yada komplo teorisi olarak nitelenerek küçümsenip, goy-goy mevzusu yapılan bir çok gelişmenin aslında '' KAPALI KAPILAR ARDINDA WASHİNGTON (Tıkla) '' dizisine benzer oluşumların ürünü olduğunu anlamak da pek zor olmaz..

KAPALI-KAPILAR-ARDINDA-WASHINGTON-SIRKET-CIA__13369783_0.jpg

Bu dizi ile ;

ABD nin önce 1930 lardaki ekonomik buhranda, sonra İkinci Dünya Savaşında, sonra, iki kutuplu ilan ettiği dünyayı komünist öcüsü adını verdiği sopasıyla yürüttüğü soğuk savaşda, bilemediniz wietnamda uygulanan taktiklerin aslında ABD nin kendisini yada dünyayı korumak için bir meşru-müdafaa yaygarası ile ;

ASLINDA ÖNCE BAZI ÜLKELERDE YAPAY KRİZLER VE SAVAŞLAR ÇIKARIP, SONRA DA ÖZELLİKLE MALÎ KAYNAKLARINI İLİĞİNE KADAR SÖMÜRDÜĞÜNÜ;

Bütün Dünya nasıl yapıldığını ibretle izleyerek öğrendi, yada az/çok fikir sahibi oldu. Tabii ki yeni nesil o günleri bilmeden dünyada olanları anlamaya çalışıyor sadece..

Hadi ' O '' günlere yetişemedi diyelim, Ama henüz 10-12 yıl evvelinde yaşanan eylülün onbiri senaryosu var. Dünyada haçlı seferi çığlıkları ile hristiyan/müslüman küresel sıcak savaşı (HARP) varmış gibi hristiyanlar ve gayrımüslimler ayağa kaldırılmak istendi. Bunlarıda mı hatırlamazlar.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=8HkrfwUshS4[/media]

Ama bu konuda aradığı desteği bulamadığını ancak; Avrupa ve Batı Asya nın 2003 eurovisionun da

Sertab ERENER in ' Everyway That I Can ' isimli şarkısına

[media]https://www.youtube.com/watch?v=m3i4S4E7h3I[/media]

birincilik vermesinin aslında 2003 de TBMM de Irak Operasyonuna destek verilmemesine teşekkür edilmesiyle müslümanlığa da önyargılı bakmadıklarını RESMEN deklere etmesiyle anladı. ve B planı üzerinden yürütmek zorunda kaldı.

Daha fazla örnek ve detaylarla uzatmaya ve konun amacını da fazla saptırmaya gerek yok.

Sonuçta gelinen noktada basit gerçek şudur ki;

Bugün Dünyadaki Savaşlar
ve atılan mermiler, bombalar, vs.vs. ve bunları kullanan askerlerin kullandığı istihkak dahi; Sudan da, Irak da, Afganistan-Pakistan Gazze de, vs. vs. aç kalan çoçukların ,sıkıntı çeken insanların kursağından çalınan lokmalarla finanse edilmektedir.

Ve burada yazdıklarım işin boyutunun sadece bir cephesidir..

Hakkımızda Hayırlısı İnşaalah !..

banada uğradı bu virüs 39 derece ateş yaptı kış ayındayız ve yağış yok virüsler ve mikroplar havada halay çekiyor allah sonumuzu iyi etsin

Geçmişolsun emmoğlu..

Elinde mevsim sebzelerini BOL ve ÇİĞ olarak yiyerek ve de hijyene dikkatle sende bu halaya rahatlıkla katılabilirsin sanırım.:cool-78:

Hayırdır Kardeş; derin duyumlar, haberler var galiba..:allaalla6vr:

Duyum filan yok birader, virüslerin rekombinasyonunu araştırırsan öğrenirsin. Göçmen kuş, domuz konak ilişkilerini. Çok daha ölümcül virüsler var ama henüz insandan insana bulaşmıyor, izole edilebiliniyorlar. Bi salgında yüzbinlerce ölümden bahsediyordu mikrobiyolojici tanıdığım, sadece doğru mutasyonun olması lazım.

Duyum filan yok birader, virüslerin rekombinasyonunu araştırırsan öğrenirsin. Göçmen kuş, domuz konak ilişkilerini. Çok daha ölümcül virüsler var ama henüz insandan insana bulaşmıyor, izole edilebiliniyorlar. Bi salgında yüzbinlerce ölümden bahsediyordu mikrobiyolojici tanıdığım, sadece doğru mutasyonun olması lazım.

Allah(cc); onlarca, yüzlerce, binlerce yıllık doğal mutasyon süreleri kadar ömür verirse insanoğluna; o günleri de görürüz inşaallah...:cool-78:

Bu konuda RAAD şimdilik.Yeterki insan hinliği girmesi işin içine... :ka25:

yakalanamadıgım virüstür

wbYWad.jpg

Şükürler olsun.. Devamıda artarak gelir inşaallah..:triumphant:

Gripte yeni virüs H3N2, yüksek ateş, halsizlik, öksürük, baş ağrısı, bulantı, kusma, kas ve kemik ağrısı gibi belirtilerle ortaya çıkan grip, son günlerde çok sayıda kişiyi hastanelik etti.

Cumhuriyet Gazetesi - Gripte yeni virüs H3N2, yüksek ateş, bulantı...

3 gündür bu hastalıkdan muzdaribim ilk gün dinlenirsem geçer dedim geçmedi 2.gün sabah devlet acile gidip doktor iğne vurdu kan aldı birşeyin yok dedi gönderdi ben ölüom sanıom adam birşey yok diyor.

bu sabahda özel hastanenin aciline gittim serum taktı tetkik yaptı boğazlar enfeksiyon mı bişi kapmıs birde fena üşütmüşüm öyle dedi .

H3N2 de yazan tüm kriterler var aslında.

Kurtulamadım meretden.

3 gündür bu hastalıkdan muzdaribim ilk gün dinlenirsem geçer dedim geçmedi 2.gün sabah devlet acile gidip doktor iğne vurdu kan aldı birşeyin yok dedi gönderdi ben ölüom sanıom adam birşey yok diyor.

bu sabahda özel hastanenin aciline gittim serum taktı tetkik yaptı boğazlar enfeksiyon mı bişi kapmıs birde fena üşütmüşüm öyle dedi .

H3N2 de yazan tüm kriterler var aslında.

Kurtulamadım meretden.

Geçmiş olsun..:(

Bugün gittiğiniz özel hastahane de üst solunum yolunda enfeksiyon bulgusu varsa muhtemelen ilerleme derecesine bağlı olarak dozajı orantılı antibiyotik tavsiye edilmiş olması gerekir.

Bu konuyu Tıp Doktoru (Kendi Beyanı) olması hasebiyle Sn. @Erdinç Esenkaya daha sağlıklı olarak değerlendirecektir.

Benim ( kendimin korunma için uyguladığım ) tavsiyem ise mevsim sebze ve meyvelerinin (Sebzelerin çiğ olarak tüketilmesi önemli)bol olarak tüketilmesinin yanında günde sigara paketi büyüklüğünde orta yağlı peynir, AMA BEYAZ PEYNİR, ve abartmamak kaydıyla bol yoğurt ..

Film seyrederken 1-2 kilo arası yoğurdu önüme alıp, ortadan ikiye veya dörde böldüğüm beyaz kuru soğanın katlarını kaşık olarak kullanarak ikisini beraber ( ekmeksiz olarak ) yemenin bugüne kadar hiç bir zararını görmedim fakat, iyi bir direnç kaynağı olduğunu biliyorum. Sadece bu işi yatmadan en az 2-3 saat evvel bitirirseniz, yattığınız zaman oluşması muhtemel REFLÜ şikayetlerinin de önüne geçmiş olursunuz.

Daha tıbbî ve ciddi tavsiyeler için sağlık kuruluşları doğru kaynak bence. Geleneksel çareler için de tanıdık ve güvenilir kaynaklı olmalı..

Tekrar Geçmiş Olsun. Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm.

Geçmiş olsun..:(

Bugün gittiğiniz özel hastahane de üst solunum yolunda enfeksiyon bulgusu varsa muhtemelen ilerleme derecesine bağlı olarak dozajı orantılı antibiyotik tavsiye edilmiş olması gerekir.

Bu konuyu Tıp Doktoru (Kendi Beyanı) olması hasebiyle Sn. @Erdinç Esenkaya daha sağlıklı olarak değerlendirecektir.

Benim ( kendimin korunma için uyguladığım ) tavsiyem ise mevsim sebze ve meyvelerinin (Sebzelerin çiğ olarak tüketilmesi önemli)bol olarak tüketilmesinin yanında günde sigara paketi büyüklüğünde orta yağlı peynir, AMA BEYAZ PEYNİR, ve abartmamak kaydıyla bol yoğurt ..

Film seyrederken 1-2 kilo arası yoğurdu önüme alıp, ortadan ikiye veya dörde böldüğüm beyaz kuru soğanın katlarını kaşık olarak kullanarak ikisini beraber ( ekmeksiz olarak ) yemenin bugüne kadar hiç bir zararını görmedim fakat, iyi bir direnç kaynağı olduğunu biliyorum. Sadece bu işi yatmadan en az 2-3 saat evvel bitirirseniz, yattığınız zaman oluşması muhtemel REFLÜ şikayetlerinin de önüne geçmiş olursunuz.

Daha tıbbî ve ciddi tavsiyeler için sağlık kuruluşları doğru kaynak bence. Geleneksel çareler için de tanıdık ve güvenilir kaynaklı olmalı..

Tekrar Geçmiş Olsun. Daha fazla yardımcı olamadığım için üzgünüm.

saolun tavsiyeleriniz için.

yeni geçirdiğim , 5 günde üzerimden zor attığım hastalıktır, normal de hastalıkları hep ayakta atlatır sadece boğaz ağrısı yaşardım fakat bu sefer 5 saniyelik de olsa gözlerimi yerde açmama sebep olmuş hastalıktır, çok yaşlı ve küçük çocukların hasta kişilerden uzak tutulması gerekir zira o kişiler için öldürücü olabilir.

yeni geçirdiğim , 5 günde üzerimden zor attığım hastalıktır, normal de hastalıkları hep ayakta atlatır sadece boğaz ağrısı yaşardım fakat bu sefer 5 saniyelik de olsa gözlerimi yerde açmama sebep olmuş hastalıktır, çok yaşlı ve küçük çocukların hasta kişilerden uzak tutulması gerekir zira o kişiler için öldürücü olabilir.
ben bu gripten yakınımı kaybettim bu seneki grip şaka falan değil baya ciddi hastalık hasta kişilerden uzak durun elini sıkmayın aman dikkat!! bende atlattım çok şükür

Geri
Üst Alt