Hacilanmak

ve yine farkinda olmadan benim psikopat tezimi dogruluyorsun

Ben akvaryuma bir kac kurbaga koysam ve kurbagalarin yavrularindan bazilarina aclik cektirsem ve bunu sadece sinav , yani bana birseyleri gostermeleri icin yapiyorsam psikopatim.

Cunku ben eger tanriysam, ve oburlendigim kadar gucluysem benim ne sana, ne seni sinamaya ihtiyacim var. sinayacaksanda insan gibi sina.

cocuklar nicin anasiz babasiz buyusun? sen kucukken buyudugunde kendini hic sansli hissetmedin mi diger kimsesiz cocuklari gorurken?

Onlarin bu sinavda sucu ne? nicin ali kocun oglu olarak dogmadilar?

Bu sinav degil. hayat. gercekler. sen sinav diyerek gercege baska bir kilif uyduruyorsun.

Galile yillarca rahipleri din adamlarini teleskopuna baktiramamis. Reddetmisler bakmayi. Galile dunya yuvarlaktir demis gelin teleskopuma bakin goreceginiz her sey yapay yatak dosek gibi sizin kitaplarinizda yazan dumduz bir yer degil, tipki diger yildizlar gibi yuvarlak. hayati zindanlarda curumus. Peki o zindanlardayken dunya duz muydu? hayir yine yuvarlakti. O'nun teleskopuna bakmayi reddeden rahiplere ve incile ragmen yuvarlakti dunya.

Ben bu konuda galileyim, sen ise teleskopa bakmayi reddeden ilkel beyin

kendini galileo galilei ye benzettiğine göre, bunu bir tek sen düşünebilmişsin bugüne kadar o zaman, bravo sana ,ne diyeyim

sen sipariş verdiğin tesla ile mutlu olurken ben afrika ya yardım etmek için kurulan bir vakfa yardım ederek mutlu oluyorum (vakfın cemaatlerle alakası yok esnaf vakfıdır).

gelecek yıllar içerisinde de gitmeyi planlıyorum

sende burada sorgulamaya devam et

Kalkıp hac ibadetini eleştiremem. Çok da eleştirilmemesi gereken şeydir. İnanç inançtır.

Ancak böyle hac olmaz. Ben buna inanmıyorum. Din bu mudur! Resmen rezidans var hac yerinin dibinde. O binada banyo var, tuvalet var, yatak var vs. Daha fazla ileri gitmek istemiyorum. Ama bu yozlaşmaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 28734

Birileri nemalanıyor diye ibadetten vazgeçilmez ki.. Bu oteller 15 günlük hac ibadeti yapanlar için yakın olacak ki ibadeti kısa sürede tamamlayabileceksin.. Tabi çakal araplar fazla para almak için lüks oteller yapmışlar bana kalsa ufak bir kulübede yapmayı yeğlerim
bullshit
yan komsun kedi kesen satanistse onun hem dinini sorgularim hem agzina sey ederim.
din sorgulanmaz safsatasindan da kurtuluyoruz cok sukur

Satanistlik bir dini inanç mı mal mal konuşma.. Bir hastalıktan bahesdiyoruz

kendini galileo galilei ye benzettiğine göre, bunu bir tek sen düşünebilmişsin bugüne kadar o zaman, bravo sana ,ne diyeyim

sen sipariş verdiğin tesla ile mutlu olurken ben afrika ya yardım etmek için kurulan bir vakfa yardım ederek mutlu oluyorum (vakfın cemaatlerle alakası yok esnaf vakfıdır).

gelecek yıllar içerisinde de gitmeyi planlıyorum

sende burada sorgulamaya devam et

Babacim soyle bana soylediklerimin neresinde kotuluk var?
Bana karsi olman benim cok kotu seyler soyledigimden degil, soylediklerim guzel seyler, insanlik namina iyi seyler olmasina ragmen senin inancinla cakistigi icin bana karsisin. ama nicin benim soyledigim iyi seyler 'cok iyi' oldugunu dusundugun dininle cakisir, bunu sorgulamazsin, nicin? cunku dusunce eylemi senin icin gerceklestirildi ve sana dogru budur dendi. sen ise su an ona 'inaniyorsun'.
biliyor musun? hayir. inanc bu. inaniyorsun ve inandigin sey iyilikle celisiyor

Sen Islam'i %100 kusursuz yasarsan iyi bir insan olmus olmuyorsun, iyi bir musluman olmus oluyorsun.
Kuran itaat etmeyen kadinlarinizi dovun dediginde iyi bir insan olmus olmuyorsun. iyi bir musluman oluyorsun o denilenlere itaat ettiginde
Sen musluman bir din kardesine zekat verdiginde iyi bir insan olmuyorsun, iyi bir musluman oluyorsun. kelimenin tam anlamiyla iyi bir insan olnak demek insanlara dinine inancina bakmaksizin iyilik, 'karsiliksiz' iyilik yapmaktan gecer. senin iyiliklerinin hepsi karsilikli. Sen iyi bir insansindir suphem yok. Ama senin inancin seni iyi bir insan yapma derdinde degil. her ne kadar oyle gorunsede.
sen bir yabanciya kafir, gavir gibi bakarak iyi bir insan olmuyorsun
sen pipinin ucundan bir deri parcasi kestin diye iyi bir insan olmadin, iyi bir musluman cocugu oldun.
sen sabahtan aksama kadar ellerini havaya acip dua ederek iyi bir insan olmuyorsun. iyi bir musluman oluyorsun.
iyi bir musluman olmak demek iyi bir insan olmak demek degil
ben iyi bir musluman olmayi degil, iyi bir insan olmayi hayatta kendime yol edindim.

Babacim soyle bana soylediklerimin neresinde kotuluk var?
Bana karsi olman benim cok kotu seyler soyledigimden degil, soylediklerim guzel seyler, insanlik namina iyi seyler olmasina ragmen senin inancinla cakistigi icin bana karsisin. ama nicin benim soyledigim iyi seyler 'cok iyi' oldugunu dusundugun dininle cakisir, bunu sorgulamazsin, nicin? cunku dusunce eylemi senin icin gerceklestirildi ve sana dogru budur dendi. sen ise su an ona 'inaniyorsun'.
biliyor musun? hayir. inanc bu. inaniyorsun ve inandigin sey iyilikle celisiyor

Sen Islam'i %100 kusursuz yasarsan iyi bir insan olmus olmuyorsun, iyi bir musluman olmus oluyorsun.
Kuran itaat etmeyen kadinlarinizi dovun dediginde iyi bir insan olmus olmuyorsun. iyi bir musluman oluyorsun o denilenlere itaat ettiginde
Sen musluman bir din kardesine zekat verdiginde iyi bir insan olmuyorsun, iyi bir musluman oluyorsun. kelimenin tam anlamiyla iyi bir insan olnak demek insanlara dinine inancina bakmaksizin iyilik, 'karsiliksiz' iyilik yapmaktan gecer. senin iyiliklerinin hepsi karsilikli. Sen iyi bir insansindir suphem yok. Ama senin inancin seni iyi bir insan yapma derdinde degil. her ne kadar oyle gorunsede.
sen bir yabanciya kafir, gavir gibi bakarak iyi bir insan olmuyorsun
sen pipinin ucundan bir deri parcasi kestin diye iyi bir insan olmadin, iyi bir musluman cocugu oldun.
sen sabahtan aksama kadar ellerini havaya acip dua ederek iyi bir insan olmuyorsun. iyi bir musluman oluyorsun.
iyi bir musluman olmak demek iyi bir insan olmak demek degil
ben iyi bir musluman olmayi degil, iyi bir insan olmayi hayatta kendime yol edindim.

yolun açık olsun.

ama farkında olmadığın şey iyi bir insan olmadan, iyi bir müslüman olamazsın,çevrende gördüğün müslümanları baz alarak ta inancı sorgulayamazsın.

ayet paylaşmayacağımı söylediğim için daha önce ,izin verirsen konuyu kendi tarafımdan kapatıyorum

yolun açık olsun.

ama farkında olmadığın şey iyi bir insan olmadan, iyi bir müslüman olamazsın,çevrende gördüğün müslümanları baz alarak ta inancı sorgulayamazsın.

ayet paylaşmayacağımı söylediğim için daha önce ,izin verirsen konuyu kendi tarafımdan kapatıyorum

konu zaten kapali dostum.
iyi bir insan olmak icin musluman olmaya gerek yok diye kendin soylemissin zaten. gerisi senin yasadigin bir hikaye.

Geri
Üst Alt