Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.342
- 8.243
- 1.088
ve yine farkinda olmadan benim psikopat tezimi dogruluyorsun
Ben akvaryuma bir kac kurbaga koysam ve kurbagalarin yavrularindan bazilarina aclik cektirsem ve bunu sadece sinav , yani bana birseyleri gostermeleri icin yapiyorsam psikopatim.
Cunku ben eger tanriysam, ve oburlendigim kadar gucluysem benim ne sana, ne seni sinamaya ihtiyacim var. sinayacaksanda insan gibi sina.
cocuklar nicin anasiz babasiz buyusun? sen kucukken buyudugunde kendini hic sansli hissetmedin mi diger kimsesiz cocuklari gorurken?
Onlarin bu sinavda sucu ne? nicin ali kocun oglu olarak dogmadilar?
Bu sinav degil. hayat. gercekler. sen sinav diyerek gercege baska bir kilif uyduruyorsun.
Galile yillarca rahipleri din adamlarini teleskopuna baktiramamis. Reddetmisler bakmayi. Galile dunya yuvarlaktir demis gelin teleskopuma bakin goreceginiz her sey yapay yatak dosek gibi sizin kitaplarinizda yazan dumduz bir yer degil, tipki diger yildizlar gibi yuvarlak. hayati zindanlarda curumus. Peki o zindanlardayken dunya duz muydu? hayir yine yuvarlakti. O'nun teleskopuna bakmayi reddeden rahiplere ve incile ragmen yuvarlakti dunya.
Ben bu konuda galileyim, sen ise teleskopa bakmayi reddeden ilkel beyin
kendini galileo galilei ye benzettiğine göre, bunu bir tek sen düşünebilmişsin bugüne kadar o zaman, bravo sana ,ne diyeyim
sen sipariş verdiğin tesla ile mutlu olurken ben afrika ya yardım etmek için kurulan bir vakfa yardım ederek mutlu oluyorum (vakfın cemaatlerle alakası yok esnaf vakfıdır).
gelecek yıllar içerisinde de gitmeyi planlıyorum
sende burada sorgulamaya devam et