GSC Haber Hacıosmanoğlu, Dursun Özbek'i Sevk Etti

Baktım siyasilerin trollerinden renk ayrımsız Hacıfeneroğlu'na inanılmaz giydirmeler var. Önce troller başlar demek ki İbonun ipini kesmişler.

Mhp ne açıklama yapmış?

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, " Meselenin futbol anlayışından öte milli bir yanı olduğu gerçeğinden hareketle Türkiye Futbol Federasyonu içerisine düştüğü yanlıştan bir an evvel dönmeli, aksi halde görevini kendisini Türk Milleti’ne ait hisseden, Türk Milleti’nin yetiştirdiği çok değerli şahsiyetlere güvenen, ahlaki ve vicdani sorumluluklarını yine Türk Milleti’ne karşı getirme anlayışına sahip isimlere vakit kaybetmeksizin devretmelidir." dedi

6222 kapsamında değerlendirilsin milli takım maçları oynanırken karakolda imza versin

Zamanında terör estirdiği dönemden bir örnek;

Trabzonspor'un eski Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu hakkında kadınları aşağıladığı iddiasıyla yargılandığı davada, duruşmalara katılmadığı gerekçesiyle yakalama kararı çıkarıldı. Hacıosmanoğlu, Trabzonspor-Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylara ilişkin yaptığı açıklamada "Ben 49 yaşına kadar adam gibi yaşadım, kadın gibi yaşamadım. Ben kadın gibi 100 sene yaşayacak yerde adam gibi bir sene yaşarım.." şeklindeki sözleri nedeniyle 1,5 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

Başka bir örnek;

Trabzon Avni Aker Stadyumunda 28 Ekim 2015’te oynanan ve 2-2 berabere biten Trabzonspor-Gaziantep maçı sonrası hakemlerin stattan çıkışına izin verilmemişti. Çağatay Şahan, Adil Sinem, Cevdet Kömürcüoğlu, Kutluhan Bilgiç, Emre Altun ve Bahattin Şimşek'ten oluşan hakem heyeti, karşılaşma sona erdikten sonra yoğun güvenlik önlemleri altında hakem odasına gidebilmiş ve Trabzonsporlu yöneticiler, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun talimatıyla 4 buçuk saat boyunca hakemlerin stattan çıkmalarını engellemişti.

Bizden izinsiz veya bizim onayimiz olmadan yabanci hakem getirmenin bir cezasi olacaktir

Siyeset de dahil olmaya baslamis gördügüm kadariyla

O koltuklarda oturamayacaklar cünkü gelmis gecmis en tarafli tff olarak tarihe gectiler

Adamlar çıldırmış, hahaaa… artık ağlanacak hallerine gülüyoruz

Baktım siyasilerin trollerinden renk ayrımsız Hacıfeneroğlu'na inanılmaz giydirmeler var. Önce troller başlar demek ki İbonun ipini kesmişler.
levent agabey ,bu herifi fenerle arayı düzeltsin diye baskılıyor birileri ama iq su düşük oldugu için aşırı sacmalıyor

eğer ts potada olsaydı eminim bu herifi çoktan dogrardı şu an trabzon camiasının hiç sesi cıkmıyor maalesef

Adam aleni gs düşmanlığı yapıyor korkmadan ve hala koltuğunda oturuyor. Herhangi bir anadolu kulübüne bile bunu yapamazlar ama gs'ye rahatça yapıyorlar çünkü ülkede en kolay dokunulan şey gs

Mou türk futbolunu ayaklar altına aldı ama hiç kimse itibarden bahsetmedi TFF'de? Şimdi mi aklınıza geldi türk futbolunun istikbali ve itibarı?

Siz halen Okan hocaya Dursun başkana sallamaya devam edin heriflerin elinden gelse bir kaşık su da boğacak koca camiayi. Dursun başkanın yalandan olan davetine katılmaması bunları nasıl kudurttuysa ne yapacaklarını şaşırdılar. Evet bu sene hem hocanın hem yönetimin sezon başından beri olumsuz işleri olumlu olanlardan daha fazla ama son kez kenetlenmemiz şart. Bu senede inşallah şampiyon olalım ne yalı çocuğu kalır ne kediciği ne de Trabzonluların yüz karası tasmalı mafya bozuntusu.

Kenetlenin beyler başka Galatasaray yok!!!

Geri
Üst Alt